SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 18:12
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
14
« předchozí
další »
Autor
Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC (Zobrazeno 60973 x)
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam
Re: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
«
Odpověď #135 v:
31. Leden 2010, 12:14 »
Takze, s pomalosti CAB je to znama chyba -
http://developer.sonyericsson.com/community/docs/DOC-3407
Cituji
Symptom
When attempting to install certain CAB files they fail to install for apparently no reason.
Root cause
CAB files that contain other CAB files to be installed must install each of those silently, otherwise the prompts for the individual CABs may not be displayed properly and will subsequently fail the overall installation.
Solution
A multi-CAB installation is described in MSDN examples, however the wceload.exe process which is responsible for installing subsequent CAB files must be launched with the /silent option in order to suppress subsequent dialogs. Please read the blog at
http://blogs.msdn.com/raffael/archive/2008/07/22/silently-install-multiple-cabs-on-windows-mobile.aspx
for further details.
Urcite dost zajimavych veci zde najdete
http://developer.sonyericsson.com/community/community/windowsmobile?view=all
Zjistite tak, ze senzor pro otaceni displeje asi nefunguje tak jak ma, ze panely nejsou zrovna odladene.
Vsimnete si co je to za web a kolik odpovedi tam tazatele za mesic dostanou....
uložena
MIKE BIKER:
Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro
«
Odpověď #136 v:
31. Leden 2010, 13:30 »
Ten problem s kartou jsem zaznamenal hned prvni den. Jen me telefon uz kartu nenasel ani za nic, Master reset to poresil...
2 jacktalking: Tech problemu je vazne dost, s tou instalaci programu je to opravdu smutny. Je neuveritelny, ze v dnesni dobe je nutny resit takove hloupe veci. Bezny uzivatel si koupi telefon a pak shani dalsi aplikace aby si spustil GPS nebo neco do phonu nainstaloval...brrr je mi z toho vazne zle...
uložena
Sony Ericsson rulezzz;-)
http://www.sonymania.cz
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam
«
Odpověď #137 v:
31. Leden 2010, 14:06 »
Teda, WM nebyly a snad ani nejsou pro BFU. Jakykoliv otevreny OS je o tom, ze si to clovek uzpusobi k obrazu svemu. Tj. pokud BFU ceka ze si koupi stroj s WM a nic nebude muset stahovat a tak, tak omyl..
Ale pripad s tou GPS (tedy zaklad co v telefonu je) a instalovanim cehosi, to je i na me silna kava. A to WM beru prave kvuli tomu ze bude takove, jake ho chci ja a nevadi mi si s tim chvili hrat. Ale toto?
uložena
MIKE BIKER:
Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
AlesU
Anonym
«
Odpověď #138 v:
31. Leden 2010, 23:16 »
Problem neni, ze je potreba doinstalovat programy ci doladit zarizeni tak, jak je clovek zvykly. Ti, kteri pouzivaji WM zarizeni jiz nejakou dobu, tak jsou zvykli i na prodlevy pri zvoneni ci ne moc bleskove reakce telefonu.
Problem je vsak to, co predvedlo SE s X2. I ja jsem byl nadseny, ale to nadseni me pomalu opousti.
Zrovna dneska jsem mel pusteneho QIPa a to byla konecna. Dostat se do START -> NASTAVENI -> DNES ... nemozne..
Zlepsilo se to az kdyz jsem vypl Windows-vychozi a nechal jen holou Today obrazovku. Neco takoveho jsem opravdu nezazil. Na HTC sem pouzival HTC Home, mel zapnuteho QIPa a Operu a vse behalo, bylo citit, ze programy spomaluji system, ale nestalo se mi, ze by se to cele seklo a konecna jako u SE.
Co se tyka HW, mam pocit, ze pravy horni roh telefonu ma vetsi vuli nez spodni (pravy dolni) roh. Pokud "zatlacim" na displej, tak se nahore vikla vic nez dole. snad uz nejsem paranoidni...
Brzy by se mela objevit nova ROMka, jsem zvedavy, co se zlepsi po upgradu.. Doufam, ze aspon neco jo. Pokud stabilita a rychlost, i to bude velke plus..
Uživatel: jacktalking 31. Leden 2010, 14:06
Teda, WM nebyly a snad ani nejsou pro BFU. Jakykoliv otevreny OS je o tom, ze si to clovek uzpusobi k obrazu svemu. Tj. pokud BFU ceka ze si koupi stroj s WM a nic nebude muset stahovat a tak, tak omyl..
Ale pripad s tou GPS (tedy zaklad co v telefonu je) a instalovanim cehosi, to je i na me silna kava. A to WM beru prave kvuli tomu ze bude takove, jake ho chci ja a nevadi mi si s tim chvili hrat. Ale toto?
uložena
marosf
Uzivatel
Telefon: SE Xperia arc S
«
Odpověď #139 v:
01. Únor 2010, 21:37 »
Videl som, skusil som avsak x2 ma sklamala natolko. ze som sa rozhodol ju vratit predajcovi. Moja prva skusenost so Smart phone-om. Od SE by som len velmi tazko prechadzal k inej znacke. Mozno X10 bude naozaj stat za tie tazke $ a ak nie...
uložena
Martin V.
Uzivatel
«
Odpověď #140 v:
01. Únor 2010, 21:59 »
Moje zapujcena Xperia X2 take jde ve stredu zpet a ja rikam diky, diky, diky za to!!!!
uložena
Sony Ericsson rulezzz;-)
AlesU
Anonym
«
Odpověď #141 v:
01. Únor 2010, 22:30 »
No je to smutne..
Telefon je dobre vybaven, vypada pekne.. Proc ho jen tak zmrvili?
Jenze co misto X2? HW klavesnice, vybava, rozmery...
uložena
Martin V.
Uzivatel
«
Odpověď #142 v:
01. Únor 2010, 22:31 »
Tuto otazku si kladu porad
, hw klaveska je pro me nutnost
uložena
Sony Ericsson rulezzz;-)
AlesU
Anonym
«
Odpověď #143 v:
01. Únor 2010, 22:36 »
Muj prvni smart byl HTS S710, ten mel klavesnici.
Druhy byl Cruise, ten ji nemel a docela mi chybela.
Ten mam X2.. Telefon se mi dost libil a kdyz jsem ho vytahl z krabicky, tak jsem si myslel, ze je to presne to, co jsem shanel. Jenze pak jsem ho zapnul a zjistil jsem, ze to v SE docela pokazili. Proc X2 nedelali ve spolupraci s HTC. Po zkusenostech s X1, by to urcite vypadalo lip..
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #144 v:
01. Únor 2010, 23:13 »
Zopakuji jen to, co uz jsem davno rikal. Smart X2 je zcela zbytecny model a SE opet nadela vic starosti, nez radosti....
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #145 v:
02. Únor 2010, 00:23 »
Snad bude vsechno zle pro neco dobre.
. I kdyz po anabazi s P990i, S500 a hlavne X1 se o tom da pochybovat. Ale zase - kdo si koupi X2? A tech par fandu aÂť veme cert. Dulezita je masa, ktera bude kupovat bezne modely. Vlajkove lodi se nejak nevedou a zacina mi to pripominat bitvu o Midway!
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
AlesU
Anonym
«
Odpověď #146 v:
02. Únor 2010, 01:21 »
"Ale zase - kdo si koupi X2?"
Treba ja...
"A tech par fandu aÂť veme cert."
Dik..
Uživatel: MIKE-BIKER 02. Únor 2010, 00:23
Snad bude vsechno zle pro neco dobre.
. I kdyz po anabazi s P990i, S500 a hlavne X1 se o tom da pochybovat. Ale zase - kdo si koupi X2? A tech par fandu aÂť veme cert. Dulezita je masa, ktera bude kupovat bezne modely. Vlajkove lodi se nejak nevedou a zacina mi to pripominat bitvu o Midway!
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #147 v:
02. Únor 2010, 10:38 »
To je citace mozneho mineni Sony Ericssonu!
Nas par fandu je nespasi - je zajimaji zisky!
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
andys007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10i
«
Odpověď #148 v:
02. Únor 2010, 18:28 »
Tak po dvoj tyzdnovej ostrej prevadzke mozem potvrdiÂť , ze fakt ta X2 je na tom po softovej stranke , fakt hrozne. Zda sa mi alebo si ten telefon robi co chce
... nemozem si to vysvetliÂť ale raz je rychly a druhy krat zase ako keby si trochu zdriemnul a nemozno ho prebraÂť. Dokonca som zistil ze sa v paneloch pri otoceni tel. otoci aj orientacia obrazovky a teraz neviem ci to ma pohybove cidlo, alebo sa to orientuje podÂľa kamery a prostredia?!.... no neviem ale v popise som sa nikde nedocital o pohybovom "naklonovom" cidle
No skratka bordel ja BRNO (sorry za vyraz to sa u nas len tak hovori). Toto si teda vobec nezasluzili majitelia X2 a to hlavne koli cene tohto tel. ktora sa pohybuje na urovni slusneho notasu?!
uložena
Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť
marosf
Uzivatel
Telefon: SE Xperia arc S
«
Odpověď #149 v:
02. Únor 2010, 23:22 »
Ja som si tiez polozil otazku, ze kam SE smeruje. Od predstavenia na prvy pohÂľad luxusneho a veÂľmi dobre vybaveneho zariadenia nas este dlho nechava cakaÂť nan.
Ked sa po tak dlhej dobe konecne dostane na trh a takyto telefon v takej cenovej kategorii ako je Xperia X2 sposobuje jeho uzivateÂľovi viac starosti, ako radosti... je na zamyslenie ako je mozne, ze taka firma dokaze preziÂť, nehovoriac o tom, ze nieco take dokaze vypustiÂť von z fabrik!
PodÂľa SE blogu
http://xperiancers.com/2010/02/02/xperia-x2-software-support-schedule/
je mozne ocakavaÂť normalnu pouziteÂľnosÂť v priebehu marca 2010.
No a podla clanku som si vysvetlil, ze "Big Bang" je planovany na maj 2010 :-)
Moja trpezlivosÂť vsak presla ked som zistil, ze ten "pristroj" nedokazal ani len plynule prehravaÂť mp3. Toto pri produkte v hodnote 500€ som nedokazal straviÂť. Ako je mozne, ze SAMSUNG spravi Omniu II s vykonnejsim hardwareom, vacsim displejom a to najhlavnejsie, je pouziteÂľny! A lacnejsie ako X2.
Aj napriek tomu, ze SE je moja srdcova zalezitosÂť, rozhodol som sa to cakanie a trapenie skonciÂť. Od kupnej zmluvy som odstupil a dnes telefon vratil predajcovi.
U mna to tymto nateraz skoncilo. ZatiaÂľ zostavam pri "hlupej" W910i.
Xperia X2 mala a dufajme, ze ma potencial staÂť sa dobrym Smartphone-om. Navrat k nemu nevylucujem. Mozno by som tomu dal sancu este raz. Ale ak, tak urcite az po vyhlasenom "Big Bang" konajucom sa kedysi v maji 2010.
Lenze to uz tu mozeme maÂť X10.
Pred tymto datumom je to skor lepsie vyuziteÂľne ako krasny vystavny kus kdesi vo vykladnej skrinke.
** mimochodom, nema tu niekto z vas info o datume dostupnosti bluetooth sluchadiel s FM radiom MW600? Na strankach SE nam opaÂť davaju len informacie "Comming soon" ;-)
«
Poslední úprava: 02. Únor 2010, 23:25 od marosf
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
14
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.