SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 06:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS na Xperii X2
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPS na Xperii X2  (Zobrazeno 15825 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 21. Březen 2010, 22:55 »

Panove ja se musim TomTomu zastat. Jedna se o mimoradne kvalitni navigaci. Mapove podklady jsou vynikajici a to je prakticky to nejdulezitejsi u navigace. Prostredi je prehledne, svizne, jednoduche. Pouzivam TT od dob P910i a NIKDY jsem neresil zadne problemy az ted s X2... Od aktualizace MR1 se to vsak snad zlepsi, bude resit totiz mimojine i GPS.

Nevidim, zadne duvody proc pouzivat treba iGo. Budu rad, kdyz mi je pripadne uvedete. Ale jak rikam, jediny padny argument je lepsi pokryti map.
uložena
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 22. Březen 2010, 05:33 »

skvela rada Kolda ... funguje
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #17 v: 22. Březen 2010, 07:47 »

Zkousel jsem vic navigaci a pokazde sem skoncil u iGO pro autonavigaci a u Garmina pro turistiku (pro auto v pripade, ze mi nejelo iGO).
Vcem MI pripada iGO lepsi?
- uz od prvniho spustemi mi TomTom neprirostl k srdci. Neco mi tam porad vadilo. (neptejte se co, celkovy dojem byl, ze to proste neni ono)
- celkove prehlednejsi (prostredi, nastaveni, nahravani map) a sviznost
- skvela rychlost programu, odezvy i vypocty navigace
- zpusob navigace (jak kecal-ka rika pokyny: jsou plynule, ve spravnych frekvencich a dobach, nestalo se mi, ze bych spatne odbocil). U TomToma mi pripadalo, ze jsou pokyny tak nejak nasilu skladane a obcas to pani rekla ve spatnem tvaru :-)
- zatim, co jsem jezdil CR a POL se mi nestalo, ze by me spatne navedl. Bude to urcite i mapama, mel jsem vzdy aktualni verzi. Pokud neberu zmeny v nejvyssich rychlostech, kde je dneska treba 80 a iGO ukazuje 90 nebo kde misto 50 povolili 70, tak je na tom TomTom mnohem hur, protoze kdyz vam na dalnici hlasi, ze jste prekrocili rychlost a mate spomalit na 50, protoze jste v obci...

Co se tyce Garmina, tak mam v X2 a mam i auto-Garmin-navigacku a ta auto mi prijde nejak lepsi. Nastaveni, hledani atd je stejne, ale pak navigace je takova neplynula, protoze se posunujete skokama a navic se graficke zobrazeni zpozduje.

Ale co vyhovuje jednomu, nemusi druhemu. Nerikam, ze je iGO nejlepsi a TomTom nejhorsi. Kazdy pouziva, co mu vyhovuje. To, co jsem psal je muje osobni zkusenost amuj nazor, ktery muze mit nekdo druhy jiny.

Panove ja se musim TomTomu zastat. Jedna se o mimoradne kvalitni navigaci. Mapove podklady jsou vynikajici a to je prakticky to nejdulezitejsi u navigace. Prostredi je prehledne, svizne, jednoduche. Pouzivam TT od dob P910i a NIKDY jsem neresil zadne problemy az ted s X2... Od aktualizace MR1 se to vsak snad zlepsi, bude resit totiz mimojine i GPS.

Nevidim, zadne duvody proc pouzivat treba iGo. Budu rad, kdyz mi je pripadne uvedete. Ale jak rikam, jediny padny argument je lepsi pokryti map.
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 22. Březen 2010, 14:27 »

Ja tedy nevim, zacinal jsem cca pred 6 lety na Garminu iQue a posledni cca rok a pul jezdim bez navigace, jen s mapou a je to nejrychlejsi, nejbezpecnejsi a jeste mi to trenuje pameÂť ;-)
uložena
chemer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: T10s -> J70 -> K700i -> K800i -> P1i -> X1 -> K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 22. Březen 2010, 14:54 »

Prominte mi OT, ale konecne spravnej nazor.  Smajlík
uložena
Blackdog1591
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 24. Březen 2010, 10:24 »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edited by Kolda: POPTAVKA NA WAREZ - pozor na to
« Poslední úprava: 24. Březen 2010, 13:54 od Kolda.o » uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 06. Duben 2010, 21:30 »

Problem vyresen. Aktualizujte na MR1 a TomTom GPS bezproblemu najde.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #22 v: 06. Duben 2010, 21:58 »

Problem vyresen. Aktualizujte na MR1 a TomTom GPS bezproblemu najde.
   Tak to je dosti pozitivni informace!!
uložena
vincfeld
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2a

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 25. Duben 2010, 19:05 »

Zdravim Vas, mal som tiez problem s iGO8 na Xperii ale, Koldove rady pomohli, a teraz mi to uz slape v poriadku. Je to vlastne prvy navigacny program ktory som zacal pouzivat, takze s navigaciami nemam skusenosti, tak sa chcem spytat: ze ktora navigacia je lepsia na horsku turistiku/cyklistiku (horske znacene chodnicky). Ci napr garmin, alebo staci nejaka ina mapa do iGO 8, a ci vobec take nieco existuje.  Vopred diki za radu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS na Xperii X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 16 dotazů.