SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 15:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s klavesnici - pise co nema
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s klavesnici - pise co nema  (Zobrazeno 2233 x)
___MARK___
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 11. Říjen 2005, 10:26 »

Mam problem s klavesnici, respektive kdyz mam flip zavreny a pisi sms, trosku rychleji, tak treba se mi stava, ze pri zmacknuti mezery se napise "m" nebo pri zmacknuti "p" se napise tecka atd, je to pouze kdyz rychleji pisi. Myslite ze je mozne, ze by tam byl spatny kontakt a nejak to jinak dolehalo? Stava se mi to posledni dobou. A to ze mam v mobilu ulozeno skoro 1000sms a 1000odeslanych by nemelo asi vubec vadit:)
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 11. Říjen 2005, 10:28 »

kratkodobe se mi to objevilo taky, restartl jsem telefon, nepomohlo, ale cca za 2 hodiny po restartu to prestalo. Udajne je to ale reklamovatelna vada na vymenu flipu.
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Říjen 2005, 10:31 »

kratkodobe se mi to objevilo taky, restartl jsem telefon, nepomohlo, ale cca za 2 hodiny po restartu to prestalo. Udajne je to ale reklamovatelna vada na vymenu flipu.

hmm tak doufam ze to nebude flipem, nebot jsem telefon koupil jako bazarovy a tudiz na neho nemam zaruku Cry zkusim restart a uvidim Smajlík
jinak da se nekde poridit novy flip?
uložena

Sie Me45 a SE P910i
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Říjen 2005, 10:53 »

hmm tak doufam ze to nebude flipem, nebot jsem telefon koupil jako bazarovy a tudiz na neho nemam zaruku Cry zkusim restart a uvidim Smajlík
jinak da se nekde poridit novy flip?

Kontaktuj Filipa Ludvika.
uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Říjen 2005, 18:18 »

Taky jsem tento problem zazil, ale nakonec se to vyresilo formatem vnitrniho disku...nastesti, ale ted uz jsem si zase zvyknul na mobil bez klavesnice, tak nevim  Huh
uložena

t68i; P910i + 512MB + IR klavesnice
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 11. Říjen 2005, 18:20 »

Flip se da sehnat, ale tezce, cena do 1500 Kc....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Říjen 2005, 11:40 »

Tak nastesti jsem to vyresil, jak je tam ta paska, ktera flipu zajistuje komunikaci, tak musela asi byt nejak zkripnuta, nebo neco podobneho, trochu jsem s ni zahybal a uz to jede zas jak ma!
uložena

Sie Me45 a SE P910i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s klavesnici - pise co nema
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.