SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 18:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X1: Jak psat stylusem na LCD?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X1: Jak psat stylusem na LCD?  (Zobrazeno 2845 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 01. Leden 2010, 17:48 »

Dle manualu jsem v Poznamkach klepl na symbol klavesky (coz je, dle mne, ikona vstupu), pak na 3uhelnik a vybral Symbol Pad.  Naskoci 12strankova mapa naku (n. obri klaveska, chcete-li). Ale jak psat na LCD, na to jsem neprisel. J.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 01. Leden 2010, 18:37 »

Vejdete do poznamek, kliknete vlevo dole na Novy, otevre se nova poznamka a muzete psat  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 01. Leden 2010, 22:37 »

Diky, ale to jsem zkousel uz vcera. Problem je v tom, ze kdyz pisu, tak se oznacuji radky ve smeru pohybu pera, tzn., ze zcernaji, ale psat nejde. J.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 06. Leden 2010, 09:27 »

Tak to je divne, mozna v nastaveni jste si nekde neco prepnul, nehral jste si s nastavenim?
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Leden 2010, 10:22 »

Nehral .. Ale je to pouzivany kus (jeste 1,5 r. v zaruce TM).
 Jinde mi tvrdi, ze X1 v zakladu psat neumi a ze je ji to treba naucit pomoci dalsi app (penscriber, ci tak nejak ..) .. Ovsem tohle neni novicka .. Mozna by se dalo predpokladat, ze puv. majitel X1 uvedl do tovarniho nastaveni. Jenze to by tam nebyly sem tam fotky, zvuky, videa ap. .. Zkusim najit kontakt a zeptam se na situaci .. J.

P. S.: Prodejce napsal: "Telefon nebyl muj o zadnych zasazich nevim." Tak nic .. J.
« Poslední úprava: 06. Leden 2010, 11:04 od alterego » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X1: Jak psat stylusem na LCD?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.