SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 12:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: rychlost ceskeho prostredi (s ceskou T9) u p910
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: rychlost ceskeho prostredi (s ceskou T9) u p910  (Zobrazeno 1689 x)
tomaz
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Říjen 2005, 10:28 »

nahral jsem si do p910 novy firmware, u ktereho mi to na konci nabidlo prepnuti do ceskeho prostredi. jenze mi pak telefon pripadal podivne zpomaleny, pri prepnuti na EN prostredi se subjektivne zrychlil. jenze kdyz jsme prepl do anglickeho prostredi tak pri psani se zavrenym flipem funguje jen anglicka T9. jde to nejak prepnout na ceskou T9 i v anglickem prostredi? vetsinou pisu perem na diplej, ale ne vsude se tak hodi psat, pricemz ta malinka klavesnice na zadni strane flipu je spis jako takovy vtip.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Říjen 2005, 19:09 »

myslim, ze by melo stacit nastavit v control panel international Czech Republic. Mam taky anglickou p910i, toto nastaveno a ve FC modu mi ceska t9 v pohode funguje.
uložena
tomaz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Říjen 2005, 08:55 »

v international mam czech republic, ale T9 cestinu nezna Sad
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 10. Říjen 2005, 09:16 »

jo, uz jsem si vzpomnel: ve fc modu das vytvorit novou zpravu a pres menu (prave horni tlacitko na flipu) zvolis tex options a tam vyberes jazyk. Je tam i prave cestina.
uložena
tomaz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Říjen 2005, 17:04 »

supr, dik.
btw: s delsim odstupem mi to anglicke menu prijde opravdu rychlejsi. jako by to do cestiny nejak dynamicky prekladalo. treba u nazvu adresaru to tak je.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: rychlost ceskeho prostredi (s ceskou T9) u p910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 15 dotazů.