SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problemy s menu na K550i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problemy s menu na K550i  (Zobrazeno 4935 x)
Vesman
Anonym
« v: 17. Prosinec 2009, 12:19 »

Mam problem s menu, v okamziku kdy jsem se do nej chtel dostat, tak mi vyskocila chybova hlaska "Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable."

Samozrejme se tak stalo a z puvodnich 12 ikon, mi jich zbylo 5.

Strycek google mi nasel nejaka zahranicni fora, kdy o tomhle diskutuji hlavne v souvilosti s tunningem menu, kde padaly hlasky o tom, ze se tam musi natahnout komplet novy soubor menu.ml. ;-)

Jak to teda je? (radsi se zeptam nasincu)

Diky za pomoc.
uložena
Kasr
Uzivatel
Telefon: W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Prosinec 2009, 14:18 »

Mozes este skusit obnovit nastavenia(ked este mas k tomu pristup) a ked to nezaberie,tak nakopirovat nove menu.ml do tpa/preset/system/menu.
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2009, 14:21 od Kasr » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 17. Prosinec 2009, 14:57 »

Projed ten telefon SEUSem a melo by byt vse v poradku.
uložena
Vesman
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Prosinec 2009, 17:11 »

Kasr: k nastaveni pristup nemam...

HUdasp: tak o tehle sluzbe slysim vubec poprve, predpokladam, ze data v mobilu, jako kontakty apod. to nijak neohrozi, ano?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Prosinec 2009, 17:42 »

Predpokladas spatne. Aktualizacni sluzbu SEUSII zna kazdej zacatecnik. Provede full flash tveho mobilu, tzn., ze prijdes o vsechna data i nastaveni. Vice mas hned na uvodni strance webu, staci trochu koukat...:
http://semania.cz/aktualizacni-sluzba-seus-ii-navod.html
uložena
Vesman
Anonym
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2009, 21:03 »

VaRo: v tom pripade se omlouvam za svoji nezmernou zaostalost, ze sem o SEUSII jeste neslysel... ne kazdej je magor do mobilu jako nekteri...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 17. Prosinec 2009, 21:09 »

Nemusis bejt magor, staci si jen prohlednou uvodni stranu webu (v tvem pripade hned prvni listu se zalozkami) a jsi-li alespon trochu gramotny, je to prace na par minut a nemusis se pak ptat na kdejakou bejkarnu, vime?...  Mrknutí Je to neuveritelna otrava odpovidat milionkrat na tyto elementarni veci.  Angry I tento web ma volbu vyhledavani, kdo by si ale zbytecne pridelaval praci, ze?

A nepleÂť si neznalost a lenost... Za neznalost se tu nepeskuje, za lenost ano.
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2009, 21:19 od VaRo » uložena
Vesman
Anonym
« Odpověď #7 v: 17. Prosinec 2009, 21:33 »

Ono je to trochu jinak.

Danou stranku jsem nasel uz predtim, nez si sem napsal svuj prispevek, ale neprecetl jsem si ji dost pozorne, proto mi unikl ten full flash...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #8 v: 17. Prosinec 2009, 21:37 »

Vysvetli mi - jakej je v tom rozdil? Necist nebo cist blbe, kdyz to vyjde nastejno? To se tu pak snazime zbytecne.
uložena
Vesman
Uzivatel
Telefon: K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 02. Únor 2010, 14:03 »

Nechtel jsem kvuli tomu zakladat nove tema, vzhledem k tomu, ze se to tyka toho sameho problemu.

Predchozi problem byl vyresen na servisu, kde mi kompletne nahradili software.

Zhruba mesic vsechno fungovalo, ale vcera se ta sama chyxba obejvila znovu a v menu opet chybi vetsina polozek.

Na servisu mi rekli, ze mi reklamaci nevezmou, ze je potreba diagnostika mobilu s tim, ze autorizovany servis je v Kladne.

Mohl by mi nekdo doporucit nejaky kvalitni servis tady v Praze, co provadi diagnostiku? 

uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 02. Únor 2010, 14:20 »

Kvuli nefunkcnimu menu.ml diagnostiku ? co to je za bejkarnu ? Ja kdyz mel problem s menu, tak jsem vratil zpet to origo, uokud by ti to neslo tak prehraj FW pomoci seusu, a tu radu ti udilel Varo uz vyse stahni hned Seus a aktualizuj si FW http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k550i?cc=cz&lc=cs

Samozrejme pokud jsi liny hledat tak zde mas i to origo menu.ml nalezeno do 3 minut i s extrahovanym FW

http://www.iprotebe.cz/download-menu_original_k550.zip-file13723.html
http://topse.ru/files/file7066.html
« Poslední úprava: 02. Únor 2010, 14:27 od Ganimed » uložena

Vesman
Uzivatel
Telefon: K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Únor 2010, 22:36 »

No, prestoze mi SEUS oznamil, ze mam v mobilu nejnovejsi verzi softwaru, tak sem to prohnal full-flashem, vse se vratilo do poradku.

Nicmene dnes se opet objevila ta sama chyba a v menu opet chybi vetsina ikon....

Ganimed: a jak mam ten soubor pouzit? pripojil jsem mobil na pocitac, ale nenasel jsem zadnou slozku, kde by bylo menu.ml
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problemy s menu na K550i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 20 dotazů.