SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i a Joystick
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i a Joystick  (Zobrazeno 16632 x)
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #30 v: 15. Říjen 2005, 10:15 »

Muj poznatek se servisem:
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1308.msg16961#msg16961
uložena
chcita
Anonym
« Odpověď #31 v: 17. Říjen 2005, 22:36 »

Mam telefon.......sakra vod cervence a uz na prelomu srpna a zari sem si vsiml ze joy blbne, ale ted uz se asi zanes natolik ze blbne jen obcas Sad pekne *****ne se to reklamuje.....myslim tim ze blbne "obcas" zatim si moc nestezuju ale hry uz neparim (zamrzi) a ovladani telefonu joyem pokud nemusim neprovadim.......ale pude do reklamace te jasna, jen proste.....HO NECHCI DAT Z RUKY Smajlík
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 18. Říjen 2005, 17:34 »

jojo, nedivim se ti, ze ho nechces dat z ruky, taky by se mi asi nechtelo... je to s tim joystickem na ... ale snad to neni pravidlem u vsech tehle telefonu, takze clovek snad nekdy trefi model, kterej mu bude bezproblemu slouzit co nejdyl...
uložena
HOne
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 05. Leden 2006, 18:34 »

mam stejnej problem,mam ho od cervence, taky ho nechci dat z ruky, navic ted, kdyz mam koss the plug... zkusim ho jeste ve skole profouknout vzduchem, na vysavac nereaguje...
uložena
Faunis
Anonym
« Odpověď #34 v: 14. Březen 2006, 16:00 »

Tak ani nevim po tomhle cteni jestli si SE mam vubec kupovat. Jestli nemam jit radeji do Nokie 6230i a prikoupit si 512mb krartu je to levnejsi a myslim ze by nemel takovy zavady jako SE. Ale je to tak tezka volba kdyz SE je tak perfektne desinove upraveny a ty perfektni funkce vopravdu nevim jak se rozhodnout Undecided
uložena
wladan
Anonym
« Odpověď #35 v: 14. Březen 2006, 16:25 »

Tak ani nevim po tomhle cteni jestli si SE mam vubec kupovat. Jestli nemam jit radeji do Nokie 6230i a prikoupit si 512mb krartu je to levnejsi a myslim ze by nemel takovy zavady jako SE. Ale je to tak tezka volba kdyz SE je tak perfektne desinove upraveny a ty perfektni funkce vopravdu nevim jak se rozhodnout Undecided
Si pockej na K790i nebo K800i urco bude lepsi nez nokie(nic proti nokii jen ji nemam rad:-) )
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 14. Březen 2006, 19:29 »

Hlavne je potreba si uvedomit, ze sem pise ta mensina, ktera ma problemy...ono to pak vypada, ze si vsichni stezuji, ale naprosta vetsina nema duvod.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 14. Březen 2006, 19:37 »

Mam telefon.......sakra vod cervence a uz na prelomu srpna a zari sem si vsiml ze joy blbne, ale ted uz se asi zanes natolik ze blbne jen obcas Sad pekne *****ne se to reklamuje.....myslim tim ze blbne "obcas" zatim si moc nestezuju ale hry uz neparim (zamrzi) a ovladani telefonu joyem pokud nemusim neprovadim.......ale pude do reklamace te jasna, jen proste.....HO NECHCI DAT Z RUKY Smajlík

Mam uplne totozny problem Smajlík taky ho nechci dat z ruky ale budu muset Sad
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Faunis
Anonym
« Odpověď #38 v: 14. Březen 2006, 20:09 »

Si pockej na K790i nebo K800i urco bude lepsi nez nokie(nic proti nokii jen ji nemam rad:-) )

jenze me nejde ani tak vo novej typ ale spis vo to ze ty joystiky budou porat stejny Smajlík
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 15. Březen 2006, 11:14 »

Mam ho od zari a nemam s joystickem nejmensi problem!

Vsimli jste si, ze tady nikdo nepise, ze ma problemy s nokii? to je proto, ze se nokie probiraji jinde a nez si ji koupis tak se podivej na nokiafora a uvidis ze jsou s poruchovosti na tom uplne stejne!
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 15. Březen 2006, 12:11 »

Ja ho mam od augusta (sry ale ceske nazvosloie pre mesiace neovladam) .. a tiez mi chvilku nesiel jo smerem nahoru. Ale spis to bylo tim ze se mi tam dostal nejaky sajrajt, po chvili asi 3tydnech to zas jelo Smajlík
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 15. Březen 2006, 13:04 »

ja ho mam od prosince(w800i) a obcas mi blbne joj. do prava!docela me to stve! Kupoval sem ho u T-mobilu (je jedno do jake Znackove prodejny ho dam reklamovat?) A jak dlouho by ta reklamace asi trvala?
2w4tch0: Leden Unor Brezen Duben Kveten Eerven Eervenec Srpen(=Augus) Mrknutí Zari Øijen Listopad Prosinec Grin Cheesy
uložena
Faunis
Anonym
« Odpověď #42 v: 15. Březen 2006, 13:57 »

Mam ho od zari a nemam s joystickem nejmensi problem!

Vsimli jste si, ze tady nikdo nepise, ze ma problemy s nokii? to je proto, ze se nokie probiraji jinde a nez si ji koupis tak se podivej na nokiafora a uvidis ze jsou s poruchovosti na tom uplne stejne!

Jestli ho mas od zari a zatim ti neblbne tak to je velice dobra zprava. A co se tyka ty Nokie nechtel sem rikat ze je bezporuchova ale ze oba moji rodice vlastni Nokii a nemaji s ni problemy vubec zadne (6230;6230i) jenom rikam ze se SE nemam zatim zadne skusenosti a snazim se o nem schanet veskere informace.
Jenom se porat nemohu rozhodnout. SE W800i by me vysel na 9500,- a Nokia na 8000,- i s 512mb MMC kartou takze fakt nevim.
uložena
Irca
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 16. Březen 2006, 15:35 »

Ja jsem take mela problem s joystickem. Tak jsem ho donesla primo do servisu v Praze a za 3 dny byl hotovy .. nefungoval mi smer dolu ...ale take jen obcas ...a pri vyzvednuti mi rekli ze to byl nejaky snimac joysticku a ted facha lip jak novy:-)))
Nez se trapit, tak se vyplati ho na 3 dny ozelet a pak vsechno funguje tak jak ma:-)
uložena
Faunis
Anonym
« Odpověď #44 v: 16. Březen 2006, 17:23 »

Ja jsem take mela problem s joystickem. Tak jsem ho donesla primo do servisu v Praze a za 3 dny byl hotovy .. nefungoval mi smer dolu ...ale take jen obcas ...a pri vyzvednuti mi rekli ze to byl nejaky snimac joysticku a ted facha lip jak novy:-)))
Nez se trapit, tak se vyplati ho na 3 dny ozelet a pak vsechno funguje tak jak ma:-)

a ten servis byl zdarma?? jenom jestli se na tu zavadu vstahuje taky zarucni doba??
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i a Joystick
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.