SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 14:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu SE C510
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Menu SE C510  (Zobrazeno 30058 x)
jkmaxfli
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C510

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 10. Prosinec 2009, 07:39 »

Narazil jsem na tento navod,
ale ten preci nevyresi moje prani,tento navod je na upravu flash tapet a ne na upravu theme a ikon v nem a to potrebuju ja. Embarrassed
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 10. Prosinec 2009, 07:41 »

Flash tapety jsou ve stejnem formatu (SWF - Flash Lite), pujde to tedy i na flash menu.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
jkmaxfli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 10. Prosinec 2009, 07:51 »

to chapu,ale nejde mi do hlavy,jak  dostanu do toho .thm ty menu ikonky z toho .swf   Huh
omlouvam se,jsem na to opravdu laik! Embarrassed
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #48 v: 10. Prosinec 2009, 08:03 »

Staci chvili hledat, cist a myslet. Potrebujes 2 veci, ktere obe jsou kompatibilni s tvym modelem. 1. schematko, obsahuji odkaz na flash menu (thm soubor) a 2. flash menu (swf soubor). Thm soubor si zkopirujes do pameti telefonu nebo na pameÂťovku a swf si zkopirujes do file systemu, navod i cestu kam ho zkopirovat najdes v navodech. Pak uz jen schematko aktivujes a to se nastavi a "natahne" si k sobe i odpovidajici flash menu. K jakemukoli schematku muzes priradit jakekoli flash menu (musi byt ale obe v odpovidajici verzi). Navod na to jak, najdes opet, jak jinak - v navodech. Konkretne zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=20111.0
uložena
GasThan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 10. Prosinec 2009, 15:35 »

chcem sa opytat este na nie fonty ....pisal si tu ze mam pouzit odskusane fonty ze to tu niekde najdem no nemozem to tu najst .....vedel by si mi prosimta odkaz sem na ne hodit ? Mrknutí ....dik
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #50 v: 10. Prosinec 2009, 16:03 »

Vytahnul jsem a odzkousel nokiacke a motoroli fonty (konkretne z modelu N95 a Z8), oba jsem dal do navodu.
uložena
jkmaxfli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 11. Prosinec 2009, 06:48 »

Tak musim podekovat tem kteri mi poradili,vse slape dle mych predstav,zvladnul jsem to na jednicku a za to alespon maly dik v podobe odkazu na FLASH MENUS:
http://www.foneyah.com/skins/sonyericsson/flashmenus/index.php
uložena
GasThan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 11. Prosinec 2009, 11:28 »

da sa nejak zmenit layout na tomto mobile (C510) ?? ak ano tak ako lebo ked som to robil podla tohto navodu http://semania.cz/tuning-telefonu-na-platforme-a200-vse-v-jednom-clanku.html   tak sa mi to dobabralo vsetko som mal na kope Sad ....dik
uložena
jkmaxfli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 11. Prosinec 2009, 16:46 »

da sa nejak zmenit layout na tomto mobile (C510) ?? ak ano tak ako lebo ked som to robil podla tohto navodu http://semania.cz/tuning-telefonu-na-platforme-a200-vse-v-jednom-clanku.html   tak sa mi to dobabralo vsetko som mal na kope Sad ....dik

Taky jsem kouknul na ten odkaz a vyzkousel zmenu uvodni a zaverecne obrazovky,ale za boha mi nejde vymenit startovni obrazovka,proste jen tmave pozadi,ale pri vypinani tam svuj motiv(obrazek)mam,tan nevim cim to je a obracim se sem na zdejsi profiky,zda by s tim nekdo nepomohl.Diky predem. Undecided
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 11. Prosinec 2009, 17:05 »

jkmaxfli: Necituj predchozi prispevek, krome citovat tu je i odpovedet.
V jakem formatu ten obrazek mas?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
jkmaxfli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 11. Prosinec 2009, 17:21 »

Zkousel jsem jako prvni .gif,pak .png,pak jpg a nic,je to jeden obrazek,spis napis a presne podle toho navodu to funguje jen pri vypinani telefonu(zobrazuje se)

EDIT:

tak jsem na to prisel,v tom navodu je to trosku zmateny a zkusil jsem ten samy obrazek prejmenovat na flash a funguje to paradne,ale o tom se tam autor vubec nezminuje,ba naopak nabada,aby si uzivatel flash uplne smazal,tak jak to ma on sam autor.

No nic toto mam vyresene,ale dalsi problem na scene,odstraneni loga operatora,opet jsem to delal podle navodu,ale nejak mi ten programek SELE nachce nacist soubory .xml,ktere jsem pracne dostal z A2Uploadera,ale asi jsem to s tim dostavanim .xml souboru z A2Uploadera nejak nepochopil a nemam ten spravny soubor .xml na otevreni v programku SELE.Poradite opet?diky.

Jinak omluva za predchozi citaci. Huh
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2009, 18:01 od jkmaxfli » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 11. Prosinec 2009, 20:19 »

cesta tpa/system/layout a soubor layout_main.xml
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
jkmaxfli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 11. Prosinec 2009, 20:56 »

Tak z A2uploadera se mi podarilo dostat ten soubor layout_main.xml,bylo to celkem jednoduchy,no a stahnul jsem si SELE a SELG.V SELG jde vse upravit,hodim logo operatora mimo obrazovku,vygeneruju novy soubor a opet ho dam do mobilu,ale logo operatora je tam porad,soubor layout_main.xml se v SELG zmenil,protoze mel jinou velikost od puvodniho,ale logo operatora je tam stale,takze u tohoto SELGu nevim,ale nejde to.
No a ten druhy SELE,tak do neho vubec nejde vlozit soubor layout_main.xml,proste se nic nedeje.
Poradte jak na to,nebo prosim o vytvoreni   layout_main.xml pouze odstranit logo operatora na SE C510.Diky. Mrknutí

EDIT:

Tak si odpovim sam:pouzil jsem rucni prepis v layout_main.xml a odsunul tim logo operatora mimo obrazovku. Cheesy
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2009, 21:45 od jkmaxfli » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 11. Prosinec 2009, 22:04 »

Ja muzu mit misto jmena operatora obrazek.Nemuzu se nepochlubit.(nalevo od analogovejch hodin)
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2009, 22:07 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
GasThan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 12. Prosinec 2009, 14:44 »

a ako zmenim ten layout na C510 sak cez ten program to nejde
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu SE C510
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.