SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: repracek S700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: repracek S700i  (Zobrazeno 5138 x)
F800
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« v: 28. Listopad 2009, 08:35 »

Zdravim, dostal se mi do sbirky Sony Ericsson S700i. Nejak zlobi repracek, zvuky se ozyvaji pouze, kdyz telefon vyzvani nebo kdyz je vybita baterie. Pokud chci nekomu volat, tak je hluchy. Stejne tak se nic neozve, kdyz si chci prehrat neco v telefonu, treba melodii. Podarilo se mi zprovoznit repracek uplne vyvolanim vychoziho nastaveni, ovsem telefon se vybil a chova se zase stejne, i kdyz opet vyvolam vychozi nastaveni. Pocitam, ze to bude spise softwaroveho razu. Dalsi problem je, ze pokaze pri zapnuti telefonu je aktivni profil handsfree a neda se to nijak zrusit, mozna zaneseny konakt  a to se jevi jako zapojene handsfree, nevim. Kazdopadne uvitam jakoukoliv radu ci pripomiku, S700i je proste jinak uzasny telefon, ktery si i dneska zaslouzi pozornost. Dalsi vec je, zda by nekdo nemel tip, kde by se daly sehnat originalni kryty. Dekuji.
uložena
drearily
Uzivatel
Telefon: se k700i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Listopad 2009, 12:08 »

Zdravim, dostal se mi do sbirky Sony Ericsson S700i. Nejak zlobi repracek, zvuky se ozyvaji pouze, kdyz telefon vyzvani nebo kdyz je vybita baterie. Pokud chci nekomu volat, tak je hluchy. Stejne tak se nic neozve, kdyz si chci prehrat neco v telefonu, treba melodii. Podarilo se mi zprovoznit repracek uplne vyvolanim vychoziho nastaveni, ovsem telefon se vybil a chova se zase stejne, i kdyz opet vyvolam vychozi nastaveni. Pocitam, ze to bude spise softwaroveho razu. Dalsi problem je, ze pokaze pri zapnuti telefonu je aktivni profil handsfree a neda se to nijak zrusit, mozna zaneseny konakt  a to se jevi jako zapojene handsfree, nevim. Kazdopadne uvitam jakoukoliv radu ci pripomiku, S700i je proste jinak uzasny telefon, ktery si i dneska zaslouzi pozornost. Dalsi vec je, zda by nekdo nemel tip, kde by se daly sehnat originalni kryty. Dekuji.

Zdravim. Co se toho repracku tyce, zrejme odhad v software bude spravny, i s tim kontaktem. Origo krytu na K700i je na netu hodne. Nedavno skoncila aukce na aukru, obcas je vidim i na Odklepnuto.cz atd. Ale i e-shopy je maji, jen zadat hledani.
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 28. Listopad 2009, 12:17 »

To ze reprak nehraje bude zpusobeno tim handsfree.musis prijit na to cim to je zpusobeno(mozna HW,zkus zkontrolovat port znova i zevnitr..)
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
F800
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Listopad 2009, 12:48 »

Dekuji Vam. Telefon jsem rozebral a znovu slozil a vyvolal tovarni nastaveni a zacal se chovat normalne. Ale vybil se, a zacal to delat znovu. Port jsem nejak zvlasÂť nezkoumal, ale zkusim se na to zamerit. Jinak, co se tyce tech krytu, tak se jedna o S700i a ten jsem na internetu popravde nenasel... A o riginalni asi uz vubec ne  Sad
« Poslední úprava: 28. Listopad 2009, 12:50 od F800 » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: repracek S700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.