SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 16:45
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana:
1
...
60
61
[
62
]
63
64
...
68
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky... (Zobrazeno 280851 x)
rutas
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: d750 w960 X10i white
Re: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
«
Odpověď #915 v:
29. Listopad 2010, 19:43 »
Tak nic no :(Na youtubu jsou videa kde ma x10 multitouch, sice ne uplne funkcni, ale i tak by se mi tam libil, nevite jak ho tam dostat?diky za rady
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB
«
Odpověď #916 v:
29. Listopad 2010, 20:21 »
Nijak ho tam nedostanes dokud ho nebude podporovat system.
uložena
K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Jackal
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X 10
«
Odpověď #917 v:
23. Prosinec 2010, 18:57 »
Prosim Vas. Co to znamena nakopirovat na root(koren) karty? Kam to mam dat? A preco sa mi pocas prenasania suborov z PC do X10 telefon odpoji? Dakujem
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB
«
Odpověď #918 v:
23. Prosinec 2010, 19:06 »
Znamena to Primo na kartu, do zadne slozky.
uložena
K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Joza
Anonym
«
Odpověď #919 v:
23. Prosinec 2010, 21:53 »
na SEUSu se objevuje novy firmware pro X10, doporucuji neinstalovat, nic neziskate a nepobezi vam root
Sony Ericsson hold valci. Touto aktualizaci ale rozhodne nepotesi
uložena
Rash-182
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10
«
Odpověď #920 v:
29. Prosinec 2010, 17:55 »
Zdravim, mel bych par otazek na ktery se mi nedostalo odpovedi na mobilmanii tak se budu citovat.
Me teda po updatu na 2.1 prijde ze je telefon nekdy hodne pomalej..hlavne kdyz vlezu do kontaktu nebo do SMS zprav..jinde je to normalni. S temi kontakty me ale stve jedna vec a prosil bych nekoho jestli nahodou nevi co s tim. Na 1.6 stacilo najet na kontakt, podrzet a vyskocila volba volat kontakt mobil coz se ted nedeje a musim zase zdlouhave cekat na dalsi obrazovku a trefit se na malinky telefonni cislo.
Dalsi je ze sem si zazalohoval kontakty pred updatem, nasledne je obnovil a najednou mam u kazdyho kontaktu stejne cislo dvakrat. Do toho sem si jeste zkousel dat synchronizaci s FB a nekde se me vytvorily kontakty uplne novy a proste je v tom strasnej bordel. Nevite jak bych mohl jednoduse vsechno smazat a normalne obnovit?
Treti vec co me neuveritelne stve je klavesnice, respektive absence sipek doleva a doprava..kdyz sem chtel neco opravit tak sem si na to tema sipkama jednoduse najel a ted musim mackat na slovo a posouvat ho v tom radku coz neni vubec idealni.. ani nepomuze to ze na 1.6 sem napsal treba prvni dve pismena a telefon uz mi nabizel nejake slova nebo automaticky ta ktera sem psal po sobe coz se ted nedeje(slova mi sice nabizi ale az mi schazi treba posledni pismeno nebo max dve). Mozna je to tim ze mam zrejme telefon z nemecka (kupovany na aukru) ale to by musel mit "nemecky" android uz v 1.6 takze tim ze mam ted zrejme "nemecky" 2.1 to nebude (mel sem update kolem 18.11 a u nas byl tusim az na konci mesice)
Omlouvam se za zdlouhavy post a predem diky za nejake reseni
EDIT: ten novy FW jsem jeste neinstaloval ale co zde tak ctu tak by mohl prinest lepsi rychlost takze to urcite vyzkousim, klavesnici se ted pokousim nahradit Swypem ale ta absence cestiny to dost zneprijemnuje takze mozna jeste zkusim tu HTC klavesnici. Kazdopadne minimalne s temi kontakty bych potreboval poradit
EDIT 2: DULEZITE
Jedna vec ktera by me jeste hrozne zajimala je jak je to s citlivosti vasich displayu? Pokud to totiz porovnam s iPhonem kde display krasne reaguje tak u me X10 me to prijde docela horsi. Je to treba tou folii co je na displayi uz v zakladu nebo mam proste smulu?
«
Poslední úprava: 29. Prosinec 2010, 18:16 od Rash-182
»
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #921 v:
29. Prosinec 2010, 20:29 »
Eo sa tyka kontaktov tak vstavana aplikacia je pre masochistov. Pouzi aTAKEphONE pripadne DialerOne a zabijes dve muchy jednou ranou. Budes maÂť aj funkcny dialer.
Klavesnica od HTC umoznuje pohyb v texte pomocou tlacitok hlasitosti. Ale nerozumiem naco je v telefone potrebna diakritika.
Displej ma problem s citlivosÂťou rsp. s presnosÂťou. S tym neurobis nic.
uložena
Rash-182
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10
«
Odpověď #922 v:
29. Prosinec 2010, 22:11 »
Diky stahl sem si ten atakephone a vypada to docela v poradku akorat me neuveritelne stve to vyhledavani pomoci T9 ktere je u me pro masochisty
Vim ze je to OT ale rekl by si me prosim jestli se to da nejak vypnout? (nenasel jsem) U te klavesnice me nejde o diakritiku.. ta HTC me neprijde zas o tolik lepsi ale fakt nejvic me chybi ta funkce u 1.6 kdy jsem jednou napsal "Cau jak se mas" , pak stacilo capsat "c" nadiblo se mi hned "Cau" , to jsem potvrdil a hned pote se mi nabidlo postupne "jak, se, mas" .. tohle nekde opravdu nejde zprovoznit? A jeste bych prosil o zodpovezeni otazky ohledne toho novyho FW kterej me seus ani pc companion nenabizi i kdyz telefon me jej pred tydnem nabizel..je to v topicu nize. Omlouvam se za OT a diky za odpovedi
uložena
JJF
Uzivatel
«
Odpověď #923 v:
30. Prosinec 2010, 11:29 »
Eo ti vadi na T9 vyh¾adavani v kontaktoch? Nic rychlejsie a pohodlnejsie neexistuje. Len si treba na to zvyknu. Vynu sa asi neda, iba rozne nastavi. Ak chces aplikaciu iba na kontakty, tak skus aContacts. Ma T9 ale aj ¡filtrovanie pod¾a pociatocneho pismena.
Prediktivne zadavanie textu v HTC istotne je. Ja to mam vypnute lebo to nepouzivam.
uložena
delfy
Uzivatel
Telefon: Z5, P910i, Xperia X10
«
Odpověď #924 v:
30. Prosinec 2010, 11:53 »
Pri otevreni Telefonniho seznamu klikni na obrazek nebo ikonku u kontaktu, vlevo od nazvu a da ti na vyber - volat, seznam, SMS, email atd.
Mne to po napsani slova pak uz nabizi dalsi pokud jsem ten slovosled uz jednou pouzil. Dokonce kdyz napisi slovo, tak mi nabidne i vice slov ktere byly pouzity, ale musis to mit zapnute v Nastaveni/Jazyk a klavesnice/Vychozi vstup/ Rychle nastaveni textu/Navrhy dalsiho slova.
Uživatel: Rash-182 29. Prosinec 2010, 17:55
Zdravim, mel bych par otazek na ktery se mi nedostalo odpovedi na mobilmanii tak se budu citovat.
Me teda po updatu na 2.1 prijde ze je telefon nekdy hodne pomalej..hlavne kdyz vlezu do kontaktu nebo do SMS zprav..jinde je to normalni. S temi kontakty me ale stve jedna vec a prosil bych nekoho jestli nahodou nevi co s tim. Na 1.6 stacilo najet na kontakt, podrzet a vyskocila volba volat kontakt mobil coz se ted nedeje a musim zase zdlouhave cekat na dalsi obrazovku a trefit se na malinky telefonni cislo.
Dalsi je ze sem si zazalohoval kontakty pred updatem, nasledne je obnovil a najednou mam u kazdyho kontaktu stejne cislo dvakrat. Do toho sem si jeste zkousel dat synchronizaci s FB a nekde se me vytvorily kontakty uplne novy a proste je v tom strasnej bordel. Nevite jak bych mohl jednoduse vsechno smazat a normalne obnovit?
Treti vec co me neuveritelne stve je klavesnice, respektive absence sipek doleva a doprava..kdyz sem chtel neco opravit tak sem si na to tema sipkama jednoduse najel a ted musim mackat na slovo a posouvat ho v tom radku coz neni vubec idealni.. ani nepomuze to ze na 1.6 sem napsal treba prvni dve pismena a telefon uz mi nabizel nejake slova nebo automaticky ta ktera sem psal po sobe coz se ted nedeje(slova mi sice nabizi ale az mi schazi treba posledni pismeno nebo max dve). Mozna je to tim ze mam zrejme telefon z nemecka (kupovany na aukru) ale to by musel mit "nemecky" android uz v 1.6 takze tim ze mam ted zrejme "nemecky" 2.1 to nebude (mel sem update kolem 18.11 a u nas byl tusim az na konci mesice)
Omlouvam se za zdlouhavy post a predem diky za nejake reseni
EDIT: ten novy FW jsem jeste neinstaloval ale co zde tak ctu tak by mohl prinest lepsi rychlost takze to urcite vyzkousim, klavesnici se ted pokousim nahradit Swypem ale ta absence cestiny to dost zneprijemnuje takze mozna jeste zkusim tu HTC klavesnici. Kazdopadne minimalne s temi kontakty bych potreboval poradit
EDIT 2: DULEZITE
Jedna vec ktera by me jeste hrozne zajimala je jak je to s citlivosti vasich displayu? Pokud to totiz porovnam s iPhonem kde display krasne reaguje tak u me X10 me to prijde docela horsi. Je to treba tou folii co je na displayi uz v zakladu nebo mam proste smulu?
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #925 v:
30. Prosinec 2010, 12:24 »
ach tie vase externe. diallery.pokial nebude taky dialler ktory hned po prezreti zmesk.hovoru ho aj vymaze z not.listy,tak taky az chcem. vyskusal som desiatky diallerov,a pri kazdom zmesk.hovore musi vstupovaÂť do defaultu.Na veÂľkej X10 je to inak?
uložena
Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
JJF
Uzivatel
«
Odpověď #926 v:
30. Prosinec 2010, 13:28 »
Nie je lepsie pozeraÂť zmeskany hovor cez notifikacnu listu ako pouzivaÂť nefunkcny default dialer? PodÂľa mna to nie je taka ostara. Jeden klik naviac. Zmeskanych hovorov mam par ale dialer pouzivam stale.
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #927 v:
30. Prosinec 2010, 17:01 »
tak ale pointa je v tom ze aj ked stiahnem tu not.listu,ten zmesk.hovor sa kliknutim nezmaze,musim vstupit do defaultneho dialera.
uložena
Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
JJF
Uzivatel
«
Odpověď #928 v:
30. Prosinec 2010, 19:46 »
Mne to na veÂľkej X10 funguje. Stiahnem listu, kliknem na zmeskany hovor a otvori sa aTAKEphONE s danym hovorom. Notifikacia sa vymaze.
uložena
Ttomik
Uzivatel
Telefon: SE X10
«
Odpověď #929 v:
01. Leden 2011, 19:49 »
Ahoj, mam X10 a nainstaloval jsem si novy firmware a nejde mi root telefonu, nevite nekdo jak to rootnou, nebo starsi verzi androidu 2.1?
Jeste mam jednu otazku, kdyz pisi sms, tak se mi to T9 zkracuje a smska je kratka, jak to mohu nastavit, aby mi to nezkracovalo? Nikde jsem to jeste nenasel.
Jo a jeste od te doby, co mam update na 2.1 tak mam problemy k pripojeni wifi, pripojim se az po nekolikatem zapnuti a vypnuti
Dekuji za odpoved
«
Poslední úprava: 01. Leden 2011, 19:54 od Ttomik
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
60
61
[
62
]
63
64
...
68
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.