SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 13:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 68
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...  (Zobrazeno 280784 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #855 v: 13. Říjen 2010, 10:22 »

To Jozef35 - stat se to nemuze, protoze pod urcitou hladinou se telefon zase zacne nabijet. Na svem notebooku to mam uplne stejne, nabije se na 100 procent a napajeni se odpoji, sam si pak muzu nastavit, pri jake urovni baterie se ma opet spustit...
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #856 v: 13. Říjen 2010, 11:59 »

OverGo: Prave o tom som pisal ze nestaci. Ked stiahnem status bar otvori sa call log a ikona z listy zmizne. Ale po restarte telefonu sa znovu objavi. Treba v call log dany zmeskany hovor aj otvoriÂť a potom sa uz neobjavuje. Tak mi to fungovalo aj na inych telefonoch, ale ikona zmizla az po otvoreni kontaktu. Teraz to niekto vylepsil, ze staci tu listu iba stiahnuÂť a pozreÂť call log, ale nedoriesil to do konca a po restarte sa ikona znovu objavuje. Ked uz viem ako to funguje tak to nie je taky problem.

Jozef Cmar: StaÂť sa to moze a mne sa to aj stalo, ako som pisal. Vecer bol nabity (% neviem ale po odpojeni z notebooku mal 100% , po 15 minutach som ho prepol do Flight a dal na nabijacku) a rano hlasil 97%. Ak je pravda co pise rombo1, tak teoreticky sa moze staÂť, ze ho dam nabijaÂť ked ma 95% a rano bude maÂť 90%.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #857 v: 13. Říjen 2010, 12:01 »

Vy davate telefon nabijet, kdyz ma 95 procent? Smajlík Ja vim, je to jen rec, ale tady vyrobci (sprave) pocitaji se zdravym rozumem. PS: za noc ve Fligh rezimu mi X10 vezme procento...
uložena
rombo1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #858 v: 13. Říjen 2010, 12:26 »

to Jozef35: je to pravda, nakolko som mal davnejsie stiahnutu aplikaciu, ktora mi sledovala vydrz baterky a raz som si pozrel graf... isiel takto /\/\/\ (90%-100%)

Vcera som sa odvazil zmenil farbu menu na ciernu - luxus... a teraz som zistil ze sa da zmenit aj pozadie v timescape na ciernu...
Zaujimalo by ma ci tieto upravi bude mozne robit aj po upgrade na 2.1?

to Jozef Cmar: chcem sa spytat ci by neslo v teme "co sme napisali o Androide...", vyznacit vzdy boldom posledny pridany clanok... alebo je v tom nejaky kluc, ze napr. posledne su vzdy na vrchu/spodku?
« Poslední úprava: 13. Říjen 2010, 12:30 od rombo1 » uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Joza
Anonym
« Odpověď #859 v: 13. Říjen 2010, 13:38 »

Neni v tom zadny klic, kdysi jsem si nachystal sablonu (dal clanky, ktere jsem vedel, ze psat budu) a nyni jen dopisuju co me napadne... Neni tam zadna posloupnost, ani me moc nenapadla. Ale napad neni spatny...Udelat to podle data a klidne jej do prehledu i uvest, hm... Jen s tim zase bude mrte prace
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #860 v: 13. Říjen 2010, 13:52 »

Vy davate telefon nabijet, kdyz ma 95 procent? Smajlík Ja vim, je to jen rec, ale tady vyrobci (sprave) pocitaji se zdravym rozumem. PS: za noc ve Fligh rezimu mi X10 vezme procento...
Samozrejme. 95% bol priklad. Ale je jedno ci ma vecer 95%, 99% alebo 90%. Jednoducho ked idem rano npr. na SC alebo na vylet tak potrebujem 100%, preto ho dam na nabijacku bez ohÂľadu na to, koÂľko % ma baterka. A je zufale zistiÂť, ze mam menej ako vecer. Jozef bez urazky, pri vsetkej ucte co pre majiteÂľov SE robis, toto je neospravedlniteÂľne. SE nema co zaujimaÂť, ci si niekto nabija telefon zapnuty alebo vypnuty, alebo ci si ho nabija pri 50, 90 alebo 100%. Ani zapinanie telefonu pri nabijani, ani obtiazne nabitie na 100%, nema ziadne opodstatnenie a so zdravym rozumom to uz absolutne nema nic spolocne. Jedno aj druhe pri inych telefonoch 100% bez problemov funguje. Sudruhovia v SE niekde urobili obrovsku chybu, ktoru nikto neobhaji. Na zivotnosÂť baterky nema nabitie na 100 % absolutne ziadny vplyv.
Dnes som sa pri nenarocnom pouzivani dostal za 7 hod. na 53%. 4 stiahnute aplikacie z Marketu, 40 min. od/pri hovorov a 3 stiahnute kratke maily. 3G mam vypnute, nepotrebne aplikacie vymazane. Telefon ma asi pasovnicu, s cim sa da zmieriÂť. Ale to, ze pri takej zravosti vyrobca nedokaze zabezpeciÂť aby sa telefon 100% nabil je zufale.
PS:  Ak sa da na info z telefonu spoÂľahnuÂť, tak displej si zobral z celkovej spotreby 82%! Potom mi pripada zbytocne riesiÂť spotrebu zatvaranim aplikacii, ked displej ma spotrebu ako stihacka pri forsazi.  Android system si zobral 2%.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #861 v: 13. Říjen 2010, 14:08 »

Nebude se v tomto SE zastavat (ale proste s nimi souhlasim). Ve chvili, kdy je telefon plne nabity, mi prijde logicke, ze telefon nabijeni odpojil, aby zamezil opakovanemu dobijeni baterie a tim jejimu opotrebovani. Moje BlackBerry to dela naprosto stejne a jsem za to jedine rad Smajlík
uložena
rombo1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #862 v: 13. Říjen 2010, 14:40 »

Neni v tom zadny klic, kdysi jsem si nachystal sablonu (dal clanky, ktere jsem vedel, ze psat budu) a nyni jen dopisuju co me napadne... Neni tam zadna posloupnost, ani me moc nenapadla. Ale napad neni spatny...Udelat to podle data a klidne jej do prehledu i uvest, hm... Jen s tim zase bude mrte prace
Ja bych to klidne udelal  Mrknutí
uložena

JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #863 v: 13. Říjen 2010, 15:04 »

Nebude se v tomto SE zastavat (ale proste s nimi souhlasim). Ve chvili, kdy je telefon plne nabity, mi prijde logicke, ze telefon nabijeni odpojil, aby zamezil opakovanemu dobijeni baterie a tim jejimu opotrebovani. Moje BlackBerry to dela naprosto stejne a jsem za to jedine rad Smajlík
A ja som zase rad ze HTC sa mi nabija na 100%  Smajlík Nastup 2.1 mozno meska preto, ze izinieri zo SE studuju v Korei, ako sa nabija vypnuty telefon na 100% bez znizenia zivotnosti baterky  Cheesy
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #864 v: 13. Říjen 2010, 16:39 »

presne tak.toto divne nabijanie aj na miniX10,sa neda niako pochopit.takisto nechapem v nastavenia-aplik.-vyvoj-nevypinat obr. K comu je dobra tato polozka? ked to aktivujem,tak telefon pri nabijani neustale svieti! to ma aku vyhodu?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
OverGo
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #865 v: 13. Říjen 2010, 16:47 »

Jozef35 u mna je to tak stiahnem status bar a prve co tam je napisane Orange a vedla zmazat je to podciarknute a az tak zmeskany hovor. skus stalacit vymazat nemusis chodit do call logu
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #866 v: 13. Říjen 2010, 16:50 »

presne tak.toto divne nabijanie aj na miniX10,sa neda niako pochopit.takisto nechapem v nastavenia-aplik.-vyvoj-nevypinat obr. K comu je dobra tato polozka? ked to aktivujem,tak telefon pri nabijani neustale svieti! to ma aku vyhodu?
Nastaveni aplikace - Vyvoj? Uz z nazvu je patrne, ze je to polozka predevsim pro vyvojare na testovani toho, jak se chovaji jejich aplikace. Vtip je v tom, ze pri pripojeni k Pc displej stale sviti, tedy muzete sledovat jeho reakce, screenovat, debugovat...
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #867 v: 13. Říjen 2010, 19:20 »

Jozef35 u mna je to tak stiahnem status bar a prve co tam je napisane Orange a vedla zmazat je to podciarknute a az tak zmeskany hovor. skus stalacit vymazat nemusis chodit do call logu
Ved hej. Aj to ked to urobim tak zmizne, ale ak restartujem telefon, tak sa tam ten zmeskany hovor objavi znovu Tongue
Eo je najhorsie, vcera mi stacilo otvoriÂť zmeskany hovor v aTAKEphONE, ktory pouzivam ako dialer. Dnes ten hovor musim otvoriÂť v original dialeri, ktory vobec nepouzivam. Inac sa nevymaze ani vo widgete SMS Unread Count, ktory mam na ploche ako notifikaciu zmeskanych hovorov. Ja nerozumiem co sa znovu pobabralo  Cry
uložena
rombo1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #868 v: 15. Říjen 2010, 10:49 »

da sa pouzit x10-ka ako GPS reciever? napr. k notebooku? (ze navigaciu by som mal na NB, ale x10 by prijimala GPS signal a prenasala ho do NB)
uložena

Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #869 v: 15. Říjen 2010, 11:12 »

Nezkousel jsem, ale co treba tohle http://www.appbrain.com/app/gps-2-bluetooth/com.cajax.gps2bt ?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 68
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.