SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 68
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...  (Zobrazeno 281502 x)
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #825 v: 27. Září 2010, 09:34 »

No mas pravdu, ze Desire HD bude trosku tezsi, ale v kapse od kalhot to stejne nepoznas (jestli nosis telefon v kapse u kosile nebo od saka, tak tam to rozdil bude). Videl jsi to nove(predelane) HTC Sense prostredi (bude az v Desire HD a Desire Z a jestli ho daji i zpetne na Desire ci dokonce Wildfire netusim)?

Ja byl pred koupi v uplne stejne situaci jako ty. Pro X10 hovorila asi jen kamera a design. Ovsem ten design to nakonec rozhodnul (pri podobne HW vybave), protoze telefon je proste NADHERNY a zadny jiny ani podobny na trhu proste nenajdes (nehovorim o Mini). Kdybych se rozhodoval nyni, porad bych si koupil X10, ale kdyby za mesic, tak uz jdu radeji do Desire HD (byt se mi designove tolik nelibi).
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #826 v: 27. Září 2010, 10:27 »

Tak rozmerove to HDcko uz je poradny macek. Uz ted s X10tkou si skoro nezavazu boty a mit v kapse tohle tak si ani nesednu. Za me teda ne. Je to uz moc velka placka.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
mmichalll
Uzivatel
Telefon: W810i

Zobrazit profil
« Odpověď #827 v: 27. Září 2010, 21:19 »

Chcem sa spytat ako je to s prehravanim filmov na X10, hladal som tu na fore ale na X10 tu o tom moc nebolo popisane.to niekto?
Mam na mysli klasicke filmy bez konverzie ako *.avi, *.mkv, *.mp(e)g a podobne popripade aj s titulkami. Ako to telefon zvlada, ci je to na celu obrazovku a aky prehravac je na to pouzivate, a podobne skusenosti s takymito filmami. Vopred diky
uložena

SE W810i, CID49 RED,R4ED001, DB2010, new acoustic & cam driver, custom menu + flash menu, vlastny FS system + patche.
            mmichalll
                alias
→₥ƦҎ�зƵɨЀ₦Þ™
P357
Uzivatel
Telefon: K850i

Zobrazit profil
« Odpověď #828 v: 27. Září 2010, 21:28 »

Pupu a jak jses spokojen s odladenosti, s rychlosti a s ovladanim u X10? Stale mi vrta hlavou, je skutecne nadherna.
Mam-li byt uprimny, tak dotykovy telefon si beru jen proto, ze telefon dostanu. Dotykovy proto, ze klasicky telefon mam (K850i) a jsem moc spokojen, takze si ho stejne necham (mam v aute pevnou sadu handsfree a jsem s nim opravdu spokojen), navic podle mne dnes kvalitnejsi klasicky telefon SE ani nenabizi. Proto dotykac, chci zkusit neco jineho. Mel jsem moznost pouzivat X2 (pujcena), tak nyni chci zkusit vlastni Android.
Desire HD se mi take libi, ale bojim hmotnosti, take je zde mensi kapacita baterky 1230 mAh, pritom je zde vetsi displej. Ale libi se mi napr. vychytavka sundani jen casti zadniho krytu, pokud potrebujes kartu nebo SIM. A taky myslim, ze foÂťak i zvuk bude stat za to.
Kdybych nebyl tlacen casem, pockam si na novou generaci X. Takhle to vidim na Desire nebo preci jen X10 Huh  Mrknutí

uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #829 v: 27. Září 2010, 23:10 »

mmichalll: Odpovedi na vsechny tve dotazy je aplikace Rock player (drive Rockbase player) a diva se na to moc pekne.

P357: System je OK a s updatem na 2.1 by mel byt jeste rychlejsi. Pouzivam ADW.launcher, 5 ploch, hafo widgetu, zadny automaticky task killer a zadne lagy nepozoruju, jen obcas se nejaky mini lag v ramci lehkeho sukbnuti najde. Uz jsem to tu rikal nekolikrat, ale proste porad je to pravda: Idealni telefon pro me= design SE, secko ostatni (hlavne SW cast) HTC, HW je vicemene srovnatelny.
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #830 v: 05. Říjen 2010, 20:32 »

Niekde som cital, ze Android 2.2 umozni pouziÂť telefon ako datovy modem. Znamena to, ze X10 sa neda pouziÂť ako modem na pripojenie notebooku k internetu?
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #831 v: 06. Říjen 2010, 07:28 »

Neznamena, X10 muzes pouzivat uz ted jako modem, staci k tomu aplikace PDAnet, ktera ti do notase pusti net z telefonu.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #832 v: 06. Říjen 2010, 10:15 »

Dekuji ti hodna vilo  Cheesy Kamen mi padol zo srdca. Odkedy mame pokrytie 3G tak X1 pouzivam ako modem pravidelne a zÂľakol som sa, ze je tomu koniec.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #833 v: 10. Říjen 2010, 11:30 »

Po troch dnoch sa mi podarilo s X10 spraviÂť takmer dokonaly telefon  Smajlík Mam ale dva zasadne problemy.
1 Zmeskane hovory sa mi vzdy po restarte telefonu zobrazuju v hornej liste. Ako nastavim notifikaciu, aby ich telefon po restarte ignoroval, pokiaÂľ som si ich uz pozrel? Ked pouzivam widget SMS unread Count, tak ten zobrazuje tie zmeskane hovory stale. Takze to je nepouziteÂľne. Potrebujem byÂť informovany iba o novych zmeskanych hovoroch, nie koÂľko som ich zmeskal za mesiac  Sad
2 Telefon sa vzdy po pripojeni na nabijacku zapne. Ako nastavim aby sa nabijal vypnuty?
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #834 v: 10. Říjen 2010, 17:26 »

2)telefon sa vzdy nabija iba zapnuty!
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #835 v: 10. Říjen 2010, 19:09 »

No to je blbe. WTF? Sudruhovia v SE niekde urobili chybu ale to ma byÂť nejaky zlepsovak?
A co tie zmeskane hovory? Treba ich hned mazaÂť alebo mam nieco blbo nastavene, ked mi stale po restrarte telefonu strasia v hornej liste?
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #836 v: 10. Říjen 2010, 21:25 »

Ja teda netusim, co s tim delas. Me v defaultu to funguje tak, ze nahore stahnu listu a kliknu na onen missed call, cimz se dostanu do seznamu ztracenych hovoru a tim je to vyreseno.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #837 v: 10. Říjen 2010, 21:41 »

No to ano. Ale ked vypnem telefon a zapnem, tak tam mam tu ikonu znovu. A ked stiahnem listu, tak mi oznamuje pocet vsetkych zmeskanych hovorov, co mam v call logu.
Nemazes ich nasledne zo zoznamu? Potom bude chyba u mna. Len neviem kde.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #838 v: 10. Říjen 2010, 22:12 »

Mam podobny problem (ale me nevadi, telefon totiz temer nevypinam). Pred dvema dny mi prisla zprava od O2, samozrejme jsem si ji precetl, ale nesmazal jsem ji. Od te doby mi zadna SMS neprisla. Pokud ale vypnu a znovu zapnu telefon, v horni liste se znovu objevi... Po dalsim restartu jiz ok
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #839 v: 11. Říjen 2010, 07:23 »

Hmm, tak to bude nejaka haluz, protoze me to vubec nedela a ani se mi to nikdy nestalo. Nepouzivate oba nejake pridavne aplikace pro notifikace (missed reminder apod?)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 68
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.