SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 16:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 68
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...  (Zobrazeno 280808 x)
Ger1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10i Black

Zobrazit profil
« Odpověď #780 v: 20. Září 2010, 19:58 »

dobre vedeli preco tak natahuju ludi s tym androidom 2.1 ... polka x10 by sa nepredala
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #781 v: 20. Září 2010, 20:08 »

samozrejme som od x10 okrem dizajnu cakal aj vykon a bezproblemove pouzivanie seciek som mal uz velmi vela a multitouch a 16 mil farieb je na najlepsi vyrobok SE nutnost a nie toto.. taky mobil musi zvladnut vsetko co android ponuka a nie len prehravat hudbu , filmy a fotit...

kvuli cemu je MT a 16mil barev nutnost ? pouzivam uz nejaky ten rok smarty s dotyk aj bez, aj PDA, jak pracovne tak aj zabavne, ale ze by jim chybela takato "nutnost" sem jeste jaksi nepobral. kdyz se podivas na displej ty vidis ten chybejici milionovy rozdil v barve ?
"vse co android ponuka", hej lidi, sak se uz spamataje, nechapu, ze nekde neco nekdo udela, a behem tydne to uz musi kazdy vyrobce okamzite pouzit a delat upgrade. tak bezte a prihlaste se do divize SE, ze jim zvednete latku kvality a uroven. nebudte smesny. ano smesny, protoze kdyz tady ctu ty vase neustale narky, tak mi je do smichu.
vem si, ze jeste porad pouzivam jako ctvrty mobil Qtek 8310, a vubec mi tam ty miliony barev nechybi.
uložena
Datt
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #782 v: 20. Září 2010, 20:12 »

ja sem napsal, ze ty porusujes etiku ? muzes mi to ukazat ?

co se tyce informace, kdyz neco davam jako 100% pravdu, musim to taky dokazat  Mrknutí

Jozefa sprdnete, ze byl zadan o link a nedal ho (jak si to vubec mohl dovolit, ze ?), a ty neco tady prezentujes jako jistotu tak dej link. bez neho su to len kecy  Mrknutí

To Peters: ...serou na to tak se kontroluj. (mozna jsem svuj dotaz mel formulovat lepe)

Jozefa nesprdavam; naopak  - osobne si velmi vazim  jeho prace a  vzdy s velkym zajmem ctu vsechny jeho prispevky - to ale neznamena, ze neni nedotknutelny (mysleno v dobrem slovy smyslu).
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #783 v: 20. Září 2010, 20:15 »

nevravim ze to potrebujem ale medzi takou konkurenciou by sa ten telefon neujal a dupolm ne za tu cenu keby sa vedelo ze android 2.1 vlastne dokopy nic neprinesie a predavaju telefon za 600 Euro s 65k farbami co mal uz T610i a multutouch je nutnost a zaklad uz len skrz hd games a psx4droid ked si kupujem nejaky top mobil cakam ze zvladne taketo veci... este by som zobral keby uz pri vydani dali ludom navedomie ze ten telefon nebude podporovat nikdy to a to aby vseci vedeli co kupuju
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 20:17 od Ger1 » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #784 v: 20. Září 2010, 20:15 »

debat o nicem, jdu radeji flesnout T707, pak ti ji Jozefe poslu.
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #785 v: 20. Září 2010, 20:26 »

Jakkoliv jsem pristupem SE rozhorcen, musim Ger1mu a jemu podobnym vzkazat: Pokud chcete onanovat nad tim, co vsechno vas mobil ma a umi a hrat na nem hlavne hry, kupte si iPhone, presne pro tyhle "jednoduchy" (neberte to prosim jako osobni utok) uzivatele je totiz jabkofon delany.
uložena
204
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #786 v: 20. Září 2010, 20:39 »

peterss pupu maji naprostou pravdu misto aby ste resili neco podstatneho tak tu brecite nad mt a barvama? mt bylo zamytnuto tyden po oficialnim startu prodeje misto toho byl sliben dvojklik a to ze ma displej takove a makove barvy je uplne zbytecne kdyz jde na primem slunci precist naprosto beze zbytku a co ty pridomky hd  Grin nechtejte me rozesmat divali ste se vubec na parametry zarizeni kdyz ste si ho kupovali? vzdyt rachael ma jen 256 MB na pameti a mizernou grafickou podporu  Grin a vy brecite nad necim co vam stejne poradne nepojede hehehehe  Grin X10 na to co ji mam a to je dobre vypadajici prenosna kancelar funguje beze zbytku a ti kdo tu breci nad tim ci onim absolutne nevedeli co si kupuji Takze se ji zbavte at sou tady debaty smysluplnejsi Mrknutí dekuji
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #787 v: 20. Září 2010, 20:48 »

mne je jedno co ten telefon umi ale ocakaval som odneho ovela viac a to ze ma mizernu podporu 3d je blbost ptz v 3d benchmarkoch vychadza telefon vcelku dobre.
204 napis jednu dolezitejsiu vec ktora by sa mohla rozoberat ohladom x10,neviem ci sa da nazvat jednoduchym pouzivatelom niekto kto kazdy telefon co mal sa snazil vyzuti naplno a vyzmichat co sa dalo ci uz flashmi , hackmi os a podobne... tymto koncim s prispievanim do tejto temy pretoze sa od niekoho ako vy nic zaujimaveho a noveho nic nedozviem budem uz len citat a smiat sa nad ludmi co si kupili konecne nejaky lepsi telefon a budu ho chranit a tvrdit ze naden niet
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 20:58 od Ger1 » uložena
chendler
Uzivatel
Telefon: SE W600i - SE K810i -SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #788 v: 20. Září 2010, 21:16 »

...mne ani tak nevadi to co telefon vie alebo nevie aku ma verziu androidu... ale serie ma pristu SE, ktory pomaha sirit vselijake famy okolo x10
...od SE by bolo "pekne" alebo skor profesionalne informovat hned od zaciatku oficialneho predstavenia x10 (mobil disponuje tym a tym... update bude vtedy a vtedy obsahova to a to...) a ziadne spekulacie nemuseli byt, ale nechapem preco vsetky informacie nevybalia hned ved to uz nieje ziadna novinka preboha x10 ma uz skoro rok
uložena

SE W600i - SE K810i -SE Xperia X10 (ver. 1.6_2.1__2.2.3___2.3.3)
peterss
Anonym
« Odpověď #789 v: 20. Září 2010, 21:16 »

...ale ocakaval som odneho ovela viac...

a prave vo tom to je. tys ocekaval, tak sis mel nejdriv vse zjisit a pak bys nemusel ocekavat a byt nas.rany, ze neco nema.
ty tve flashe, hacky a podobne, dnes delaji 10 lete deti. o tom to neni, to neni vyuziti na plno, to je hrani si ze systemem. naplno ho vyuzije ten, kdo ho veme na pracu a "dela" na nem. to je naplno vyuzity prostroj. ne ze ho vemu, a becim ze nema MT a miliony barev.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #790 v: 20. Září 2010, 21:20 »

...mne ani tak nevadi to co telefon vie alebo nevie aku ma verziu androidu... ale serie ma pristu SE, ktory pomaha sirit vselijake famy okolo x10
...od SE by bolo "pekne" alebo skor profesionalne informovat hned od zaciatku oficialneho predstavenia x10 (mobil disponuje tym a tym... update bude vtedy a vtedy obsahova to a to...) a ziadne spekulacie nemuseli byt, ale nechapem preco vsetky informacie nevybalia hned ved to uz nieje ziadna novinka preboha x10 ma uz skoro rok

pomaha sirit famy kolem X10 ? a jak prosimte ?
jak muze nekdo vedet pri predstaveni takove veci, co bude za pul roku, nebo za rok ? a to cim disponuje je ve specifikacich, to nemusi davat jako prohlaseni.
spekulace delaji jen uzivatele, ktery nejsu spokojeny s tim co koupili a chcu hodne vic
uložena
Milosko
Uzivatel
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)

Zobrazit profil
« Odpověď #791 v: 20. Září 2010, 21:51 »

aj ja mam rad telefony od SE,o com svedci to,ze od roku 2003 mam uz tusimze osmy Se telefon,ale to zasa neznamena,ze ich nemozem sprdnut.z Xperioux10 mini som spokojny,ale co sa tyka podpory od SE ohladom noveho softu,tak to povazujem za velmi zly pristup k zakaznikom,ved preboha,preco htc,samsung ma "x" telefonov z androidom a maju tam 2.1,a chystaju tam 2.2. A SE ma 3 (!) androidy,a natahuje z updatom do poslednej chvili. Je to moj nazor,a aj nazor admina J.Cmara,aby som tu zasa nebol obvineny,ze tu iba ja brecim,takze tak,ci sa to velkemu moderatorovi Petersovi paci,alebo nepaci. Roll Eyes

Ale velka Xperia x10 je krasny telefon,ale aj nekrestansky drahy,takze sa necudujem,ze zakaznik chce aj taku istu kvalitu!!!!
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 21:53 od Milosko » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #792 v: 20. Září 2010, 21:57 »

...ci sa to velkemu moderatorovi Petersovi paci,alebo nepaci. Roll Eyes

Grin  vies pobavit, to je pravda. ked sa mi nieco nepaci, tak to mozem tak isto komentovat, nie ? a laskavo mi neku.vi nick, oki ?
tak tu becite aj s adminom, a co ? myslis, ze okrem tych troch androidov v SE nemaju nic ine na starosti ? ved sa k nim prihlas, do divizie, pomozes im s updatama ?
uložena
Milosko
Uzivatel
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)

Zobrazit profil
« Odpověď #793 v: 20. Září 2010, 22:14 »

preco by som sa prihlasoval do divizie? Grin niekto si kupil ich mobil,a ma pravo na kritiku,a ta je ohladne updatu na 2.1 absolutne opravnena. Ale zasa ten update cochvila pride na to cakanie mnohi zabudnu.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #794 v: 21. Září 2010, 05:43 »

Trochu se to tady rozjelo smerem, ktery se mi moc nelibi. Osobne bych nerad, aby to tady dopadlo jako na XDA, kde se mnozi vykriky o tom, jaka je to hruza a jak si tamejsi uzivatele budou muset koupit neco jineho. Kdo tak chce ucinit, nechÂť tak ucini a nam, co jsme s X10 spokojeni, nechÂť necha prostor k zivotu. Pokud SE vyda do tech 10 dni update na novy Android, svuj slib splni a v tomto smeru mu neni co vycitat (i kdyz kazdy z nas by byl radsi, kdyby to bylo drive)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 68
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.