SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 18:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 68
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...  (Zobrazeno 281135 x)
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #765 v: 20. Září 2010, 17:57 »

osobne by mi nevadilo, ze 2.2 by na X10 nebola. vsak telefon ma slusnu zakladnu pamaÂť. len dufam, ze absenica MT (beriem to tak, ze nebude) neovplyvni moznosÂť instalacie a hrania novych 3D hier (ako napr. Modern Combat: sandstorm a pod.) a aplikacii ako Google Earth  Lips sealed
uložena
Ger1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10i Black

Zobrazit profil
« Odpověď #766 v: 20. Září 2010, 18:00 »

ber to tak ze tie hry si nezahras takisto psx4droid je nepouzitelne bez multitouchu
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #767 v: 20. Září 2010, 18:37 »

2 Datt : Jasne souhlasim; nicmene link na informaci o dostupnosti  aktualizace na blogu SE si stale "nedodal" ac jsi byl o to zadan :-)

jasne, poslusnost nade vse. paneboze. pokud je to verejna informace, co ti brani aby sis ji dohledal ? jedine lenivost. pokud je to interni informce, zapomen.
spousta novych useru je tady zadana o dodrzovani pravidel a etiky fora. serou na to tak se kontroluj.

2 Ger 1 : SE u mna tymto konci  spravia nabuchany telefon , caka sa skoro rok na update naslubuju 16m farieb , multitouch a nakoniec nieje z toho ani jedna vec.naco mi je v telefone taky hw ked bez multitouchu si nezahram ziadnu hru , v aplikaciach mi je ten vykon na dve veci... fail

jasne, SE se zesype a zanikne, po tvojim odchodu k jine znacce. paneboze, vase starosti a onasisove penize bych chtel mit. to by pak bylo krasne.
dej link, kde SE sliboval 16mil barev, a multitouch. jaksi mi to asi uniklo.
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #768 v: 20. Září 2010, 18:41 »

pisalo sa o tom vsade , a su to dve hlavne prednosti noveho androidu a urcite niesom jediny koho tato skusenost odradi od SE
uložena
dark_hood
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #769 v: 20. Září 2010, 18:48 »

posledne dni prichadza jedna "dobra" sprava za druhou  Undecided podpora tychto app a vyzsia plynulosÂť systemu boli jedine dovody preco som sa na 2.1 tesil
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #770 v: 20. Září 2010, 18:52 »

nevravim ze nebude podpora , mozno tie hry spustime ale ide o to ze budu nehratelne koli absencii multitouchu
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #771 v: 20. Září 2010, 19:01 »

Pokud vim, Sony Ericsson nikdy neslibil, ze jeho X10 bude MT podporovat... Pokud jste si ji s timto vedomim koupili a nyni placete, nekde se urcite stala chyba. Osobne MT nepotrebuji, od zacatku jsem vedel, ze neni jiste, jestli v X10 bude a tak jsem se k telefonu take postavil. Ne kazdy si telefon kupuje na hry
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #772 v: 20. Září 2010, 19:06 »

pisalo sa vsade ze s androidom 2.1 pride podpora multitouch a 16 mil farieb a uz nieje ani jedna z veci a nevravim ze je to na hry ale potom mohli spravi imidzovy telefon za lacny penaz s lacnejsimi komponentami , teraz mi tie komponenty len zbytocne vybijaju bateriu za 4 000 si kupim android phone ktory ma multitouch a nieje s nim ziaden problem, na vlajkovu lod znacky ako sony ericsson je to sklamanie .
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 19:12 od Ger1 » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #773 v: 20. Září 2010, 19:16 »

kdyz se psalo vsade, dej link. tak jednoduche.
pokud si kupujete take neco jako SE X.. na hry, tak nevim, ale chyba urcite neni v SE. kup si PSP. myslim, ze X... je na neco jine a ne herni mobil
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #774 v: 20. Září 2010, 19:24 »

kupil som si ho koli tomu ze dobre vypada .ale necakal som od vlajkovej lode SE ze mu budu chybat zakladne veci a ta hw vybava mi je nanic pretoze aplikacie mi pojdu rovnako na fone so slabsim procakom a mensou ramkou...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #775 v: 20. Září 2010, 19:32 »

kdyz sis ho koupil kvuli dizajnu, abys byl "in", jedine tva chyba. kdyz si neco kupuju kvuli tomu abych to smysluplne puzival , tak si nejdriv o danem zarizeni zjistim vse dostupne a pak se rozhodnu.
jake zakladni veci mu chybi ? MT a 16mil barev ? to nejsu zakladni veci, neplet si dojem a pojem.
uložena
Datt
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #776 v: 20. Září 2010, 19:43 »

2 Datt : Jasne souhlasim; nicmene link na informaci o dostupnosti  aktualizace na blogu SE si stale "nedodal" ac jsi byl o to zadan :-)

jasne, poslusnost nade vse. paneboze. pokud je to verejna informace, co ti brani aby sis ji dohledal ? jedine lenivost. pokud je to interni informce, zapomen.
spousta novych useru je tady zadana o dodrzovani pravidel a etiky fora. serou na to tak se kontroluj.

To Peters: Asi jsem mimo misu. Na zaklade ceho jsi usoudil, ze jsem informaci nehledal? Tim, ze jsem ji nejen ja nedohledal? V cem si myslis ze porusuji etiku?
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #777 v: 20. Září 2010, 19:52 »

ja sem napsal, ze ty porusujes etiku ? muzes mi to ukazat ?

co se tyce informace, kdyz neco davam jako 100% pravdu, musim to taky dokazat  Mrknutí

Jozefa sprdnete, ze byl zadan o link a nedal ho (jak si to vubec mohl dovolit, ze ?), a ty neco tady prezentujes jako jistotu tak dej link. bez neho su to len kecy  Mrknutí
uložena
Ger1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #778 v: 20. Září 2010, 19:55 »

samozrejme som od x10 okrem dizajnu cakal aj vykon a bezproblemove pouzivanie seciek som mal uz velmi vela a multitouch a 16 mil farieb je na najlepsi vyrobok SE nutnost a nie toto.. taky mobil musi zvladnut vsetko co android ponuka a nie len prehravat hudbu , filmy a fotit...
uložena
dark_hood
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #779 v: 20. Září 2010, 19:57 »

na druhaj strane veci, kt. som od xperie pri vybere ocakaval spana a musim uznaÂť, ze aj s 1.6 slape ako hodinky, narozdiel od HTC HD2 sa ani raz nerestartovala a ani nezamrzla  Smajlík napr. aj HD video v mobile podÂľa mna nie je dolezite, ale je to prijemne spestrenie funkcii. tak ako hry  Mrknutí len aboslutne nikde som sa nedozvedel, ci tie napr. hry nutne vyyaduju MT. necham to asi teraz plavaÂť v den updatu si to overim   Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 68
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.