SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 20:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sms zamek
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: sms zamek  (Zobrazeno 4208 x)
heluli
Uzivatel
Telefon: SE W910

Zobrazit profil
« v: 05. Listopad 2009, 12:08 »

Ahoj, existuje nejaky zpusob, jak v SE W910 zamezit nechtenemu cteni sms? Myslim nejaky pristupovy kod, nebo zamek zprav apod. Predem diky
uložena
rebo
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Listopad 2009, 13:04 »

Existuju na to aplikacie, osobne som skusil asi 3, ale ziadna nefungovala na 100 percent, tak som to vzdal. Je pravda, ze som skusal len freware, tak asi preto. Najdes ich na googli.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 06. Listopad 2009, 22:53 »

To muze fungovat asi takto:
A) Sms si zkopirujes a vlozis do zabezpeceneho uloziste.
B) Odesilatel posle SMS pres specialni aplikaci. Ty budes mit aplikaci, ktera to zpracuje diky PushRegistry, ulozi do zabezpeceneho uloziste a upozorni na novou sms.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
mironfs
Uzivatel
Telefon: SE W595

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Listopad 2009, 07:09 »

alebo mozes vyuzit flash menu s kodom
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 09. Listopad 2009, 07:14 »

To by vlastne taky mohlo jit, ale to uz bude trosku obstrukce. Ty aplikace by to teoreticky mohly i sifrovat. V kazdem pripade to s ochranou pomoci flash menu pujde precist pres SE PC Suite, MyPhoneExplorer, Wammu nebo i BT info (pokud to dostane utocnik do ruky...). A odstranit to asi taky nebude tezke. (I kdyz to asi bude tezsi nez jedna z vyse jmenovanych aplikaci.) Zalezi, pred kym to ma byt ochrana.
uložena

heluli
Uzivatel
Telefon: SE W910

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Listopad 2009, 12:30 »

Diky za odpovedi,ale jsem mobilni laik,takze pulce veci nerozumim a kdyz rozumim,tak netusim,jak bych to mela udelat. Myslela jsem,ze existuje nejaka aplikace, ktera hodi cele menu zprav pod kod a tim padem bez znalosti kodu je nepristupne. Pracuji totiz v detskem domove,kde musim mit mobil stale na stole a mam podezreni,ze mi deticky ctou zpravy. Predtim jsem mela obycejny SamsungE530 a ten toto mel primo v zakladnim nastaveni.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Listopad 2009, 13:40 »

Pak je nejlepsi ono zminovane flash menu s kodem.
uložena

edatreat
Uzivatel
Telefon: SE K610i, N E51

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Listopad 2009, 17:29 »

Ja myslim, ze pokud nekdo chce mit dobre zabezpeceny telefon, pak mu nezbyva nic jineho, nez si poridit pristroj s operacnim systemem a pokud mu nebude stacit vybava v zakladu, doinstalovat si potrebne programy na zaheslovani kterekoliv funkce. Samsungy sice dokazi chranit heslem nektere funkce, mel jsem ho kratce take, ale pak musel pryc, to byla totiz asi jeho jedina vyhoda... Jako dalsi moznost me napada porizeni nejake obycejne Nokie stredni tridy, napr. 6300 apod :-(  ktera uz moc nestoji a ma moznost zamknout cely telefon pod heslem, podobne. jako to umely stare Siemensy. Ale u Nokie clovek zase prijde o multitasking. Na druhou stranu ziska pro nekoho dost dulezity aktivni pohotovostni displej s moznosti zobrazeni udalosti z kalendare a jeste me napada moznost prepinani do offline rezimu primo v menu. Je na kazdem, co vic potrebuje. Kdyby Sony Ericsson konecne do novych telefonu pridal onen aktivni pohotovostni diplej a funkci zamceni pod heslem, kdyz uz ne jednotlivych funkci, tak alespon celeho telefonu, nemel by chybu, ale takhle ztraci zakazniky...
Ja uz nechci v pripade ztraty mobilu riskovat zneuziti hromady kontaktu a informaci, mam jich tam skutecne mnoho. A tak jsem skoncil u drive opovrhovane Nokie se Symbianem. Ted mam telefon vybaveny presne tak, jak potrebuji a jsem spokojeny  :-)
« Poslední úprava: 21. Listopad 2009, 17:42 od edatreat » uložena
japaja a c702
Anonym
« Odpověď #8 v: 21. Listopad 2009, 17:43 »

Ja jsem pouzival aplikaci File protect
uložena
japaja a c702
Anonym
« Odpověď #9 v: 21. Listopad 2009, 17:46 »

Ja jsem pouzival aplikaci File protect
         http    :   //      leteckaposta.cz/922893212
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 21. Listopad 2009, 17:50 »

No SE ma zase Java tapety (od JP-7, kam patri napr. K800i), coz je i v necem lepsi a v necem horsi. (Mame aplikace Open Today, PIM Wallpaper, MobyToday a mnohe dalsi).
U te ochrany zalezi na tom, jak moc to clovek potrebuje zabezpecit. A mira zabezpeceni je i otazka jednotlivych aplikaci, nektere to mohou taky jen "zakryt".
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sms zamek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.