SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 18:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i - ovladani prezentace v notebooku?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i - ovladani prezentace v notebooku?  (Zobrazeno 2576 x)
Vinczenzo
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 05. Říjen 2005, 14:17 »

Nekde jsem slysel, ze by s K700i slo pres BT bezdratove ovladat notebook pri prezentaci foto(napr. pri pripojenem projektoru)
Chtel jsem se zeptat, jestli s tim nekdo mate zkusenosti?
V Navodu k SE K700i se pise:
"Muzete prochazet a vyhledavat soubory ulozene v jinych zarizenich, ktera podporuji profil prenosu souboru ve funkci serveru." Jsem z toho jelen...  Embarrassed
Jak to funguje?
Je ktomu potreba nejaky zvlastni program na prezentaci?
V jakem rezimu musi byt mobil?

Diky za Vase odpovedi a zkusenosti!!! Cool
uložena
joejog
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 05. Říjen 2005, 17:19 »

je k tomu potreba Bluetooth adapter s widcomm ovladaci (napr MSI) a podporou HID . Po nainstalovani ovladace se zvoli v Bluetooth menu v telefonu vzdalene ovladani a presenter , spusti se PowerPoint prezentace , na displeji telefonu je zobrazeno co jednotliva tlacitka znamenaji a uz se muze ovladat. S winXP se to zvladne jedna dve.
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
j333x
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Říjen 2005, 20:28 »

mimochodem, je to velmi efektni a hlavne efektivni - jeste bych potreboval, aby ten telefon mel laserove ukazovatko a bylo by to dokonale (existuje nejaky takovy telefon?)
hlavni vyhoda je, ze tohle sice umi  i nektere lepsi dalkove ovladace k projektorum, ale kdyz nekde prijdu, tak se mi nechce instalovat ovladac k jejich projektoru  - mnohdy na to neni ani moc cas.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 13. Říjen 2005, 21:31 »

2j333x: SE vyrabel laserove ukazovatko, ktere se pripojilo do systemoveho konektoru telefonu. Kdyz budes hledat, tak v nejakym eshopu na nej urcite jeste narazis.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
j333x
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Říjen 2005, 21:39 »

Bomba ilp-20 a stoji to docela malo - zitra posilam nase nakupci shanet ! Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i - ovladani prezentace v notebooku?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.