SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 00:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W760i problem s vydrzi baterie + prvni dojmy
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W760i problem s vydrzi baterie + prvni dojmy  (Zobrazeno 5738 x)
Porosz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905 M2 8Gb, w760i (shit)

Zobrazit profil
« v: 31. Říjen 2009, 18:08 »

Zdravim,
Asi pred tydnem jsem si koupil novy w760i intense black. Bohuzel nemel cestinu a do instalace jsem se sam radeji nepoustel, tak jsem mobil sveril odbornemu servisu, kde mi doinstalovali cestinu a preinstalovali firmware.
Ale teÂť mam veliky problem s vydrzi baterie. Nabiji se normalne asi 2 hodiny, ale pri strednim provozu mi procenta baterie ubyvaji pred ocima a vydrzi jen nekolik hodin.

Nainstalovali mi firmware R3EA037 

Moc vas prosim co s tim nam delat, urcite nejsem jediny komu se neco podobneho stalo.

Prvni dojmy:
Telefon je moc pekny, na prvni dojem vypada luxusne, ale ve skutecnosti je vsecho dost forove. Oba 2 zlute zadni dily mi upadli hned prvni den, protoze je to prilepene jen oboustrannou izolepou. Zacala se mi loupat barva z vrchniho dilu, tak uvidime jak se to bude dale vyvijet.

Predem moc dekuji za vsechny odpovedi, byl bych moc rad, kdyby jsem to vyresil co nejdrive a co nejjednoduseji.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Říjen 2009, 18:35 »

Prehrat firm pomoci SEUSuII jsi zkousel?
uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Říjen 2009, 19:41 »

nezkousel, prehrali mi ho v servisu, tak jsem myslel ze to bude ok.  prave cekam co mi kdo poradi.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 31. Říjen 2009, 23:03 »

V servisu ten soft nemuseli nahrat dobre. Zkus to znovu pres SEUS, navod zde mas, pokud firm prehrajes a problem pretrva, zavada nebude v sw, ale v hw => reklamuj.
« Poslední úprava: 31. Říjen 2009, 23:06 od VaRo » uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Listopad 2009, 15:43 »

Tak jsem vcera zkousel prehrat software pomoci a2uploaderu. bylo to vcelku dost jednoduche, zdalo se mi, ze je mobil, dokonce o neco rychlejsi, i kdyz jsem tam nahral starsi software, ale s vydrzi je to porad stejne. tak jsem vecer jeste zkusil preinstalaci pres SEUS, ale to taky nepomohlo. Dneska jsem tedy zasel do toho servisu, kde mi rekli, ze oni s tim nic nezmuzou a ze specializovany servis je v Tabore, coz je pro me dost daleko. Mohl bych ho tam poslat postou, ale chteji 500kc jen zato ze se na mobil vubec kouknou + dalsi penize za opravu. tak do toho nejdu. Pokusim  se ho prodat na Aukru. Toto byl muj prvni sony ericsson, nikdy jsem v ne moc neveril, ale rikal jsem si, ze to zkusim a snad to nebude tak spatne. ALE TIMTO JSEM S TOUTO ZNAcKOU NADOBRO ZKONEIL!!!
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 04. Listopad 2009, 16:02 »

Reklamuj ho kde si ho koupil ne? Proc to komplikovat.
uložena

Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Listopad 2009, 17:48 »

Presne. Navic skoncit se SE jen kvuli jedne vadne w760i je nesmysl.
Btw, kde si ho koupil? Kamos ma uz nejaky cas w760i a na nejake upadnuti zadnich zlutych dilu mobil vazne nevypada, schvalne jsem si ho na chvili pujcil a vsechno drzi jak ma.
uložena

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Listopad 2009, 18:11 »

servis v Tabore?  Shocked
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Listopad 2009, 18:51 »

Porosz

No nechci byt stoural nekdy tu hodne uzivatelu spatne popisuje co s telefonem dalalo a tak chci aby jsi mi do podrobna rozebral tuto vetu:

"tak jsem vecer jeste zkusil preinstalaci pres SEUS, ale to taky nepomohlo"

- jak nepomohlo ?
- nahral jsi teda novy FW prez seus ?
- nebo ti seus vypsal ze mas nejnovejsi FW ?
- nabidl ti seus prehrati FW, i pokud jsi mel posledni verzi FW ?
- vypsal ti seus ze mas posledni FW a nenabidl prehrati stavajiciho FW ?

Odpovez popravde je to tvuj prvni SE tak se zajimam.

Verim ze baterie nebude spatna, protoze v prvnim prispevku jsi nepsal ze s tim cizojazycnym FW se ti telefon vybiji, problem bude v tom ceskym FW a nespravnym flashnuti od toho neodborneho servisu.
« Poslední úprava: 04. Listopad 2009, 18:56 od Ganimed » uložena

mironfs
Uzivatel
Telefon: SE W595

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Listopad 2009, 19:15 »

nebol telefon aj blokovany? zeby to ti hadi v servise zobrali aerixom ktory nahral zlu gdfs

mozno si chcel servis pomoct aby si neminal zbytocne tie kredity na setool ci jak to funguje
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 04. Listopad 2009, 19:25 »

Podle mne ten servis s toho Tabora ci co to je za cinskou provozovnu ten telefon poskodili, pokud nepomuze seus a pripadna oprava CDA kontaktoval bych Filipa, ten by telefon opravil na dalku
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #11 v: 04. Listopad 2009, 21:52 »

2 Porosz : mas si koupit ofico CZ dovoz a ne nejakou sedivku, kterou pak nejaky "odbornik" sw sk...i. usetrit par korun a potom kdyz to "odbornik" sk...i nadavat na zarizeni. co ma co spolecneho vyrobce  s nejakym radoby odbornikem ?
jak rikaval nebohy tchan  " pane boze, do kohos to rozum vlozil "  Roll Eyes
« Poslední úprava: 04. Listopad 2009, 21:53 od peterss » uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 04. Listopad 2009, 22:17 »

peterss

ee u nas rikame "boze boze do ceho sto dusu dal" 

peterss ma pravdu kdyz koupis sedy dovoz tak nemuzes pocitat s tim ze prodejce ti ten telefon posle do znackoveho servisu, a pak nadavat na znacku
uložena

Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 04. Listopad 2009, 23:59 »

Takze se pokusim zodpovedet vsechny vase otazky a zacnu od uplneho zacatku. 

Rozhodl jsem se ze si koupim tento mobil. Koupil jsem ho na aukru, teÂť uz vim ze to byla chyba.   
Mobil mel byt novy dovezeny ze zahranici bez zaruky. Kdyz jsem mobil vybalil, tak vypadal moc pekne, hned jsem ho hodil na nabijecku. Az byl nabity, tak jsem ho sel "objevovat". Po zapnuti jsem zjistil ze je v anglictine, tak jsem psal prodejci co ze to jako ma byt, odpovedi byl odkaz na navod na flashnuti. Rozhodl jsem se instalaci nechat na servise. Kdyz jsem mobil dukladne prozkoumaval, tak mi odpadli oba zlute zadni dily, prilepene jen oboustrannou izolackou.
Druhy den jsem dal mobil na preinstalaci. Takze nevim jestli tu byl problem s vydrzi uz pred preinstalaci. Nasledujici den jsem sel pro mobil a zaplatil jsem jim 350kc. Doma jsem pak zjistil problem s vydrzi baterie, tak jsem napsal na par for.   
Dozvedel jsem se, ze to nam zkusit preinstalovat. Tak jsem pripojil mobil pres SEUS, zahlasil mi, ze nam nejnovejsi software a jestli si ho preji preinstalovat. Klikl jsem na ne a radeji jsem to zkusil pres a2uploader. Nasel jsem soft na iprotebe a nainstaloval ho. Po zapnuti se mi zdal mobil o neco rychlejsi nez predtim, ale vydrz byla porad stejna. Tak jsem mobil pripojil pres SEUS, ktery mi rekl ze mam stary software a nabidl mi aktualizaci. Takze teÂť mam v mobilu nejnovejsi software. Ale vydrz je porad   stejna. Dnes jsem byl v tom servisu, kde mi rekli to, co jsem psal v predchozim prispevku.

Dnes, kdyz jsem prisel domu ze skoly, mobil byl samozrejme vybitej, tak jsem ho pichnul na nabijecku. Kdyz byla baterie nabita na 70%, tak jsem mobil odpojil a vypnul a zase zapnul a pripojil znovu na nabijecku, tak se uz nenabijel a mel uz 100%. Tak me napadlo jestli by nemohla byt spatna baterie. 

Myslim si ze jsem prodejci asi pekne naletel, protoze se mi teÂť z boku zacinaji objevovat praskliny a myslim, ze mobil asi moc dlouho nevydrzi. Mozna je to nejaka kopie.

uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Listopad 2009, 00:04 »

Jo a jeste jsem zapomnel, tech 70% bylo zhruba po hodine nabijeni, pak nasledoval restart a hlaska, ze je nabity na 100%
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W760i problem s vydrzi baterie + prvni dojmy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.