SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: T630, vymena housingu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: T630, vymena housingu  (Zobrazeno 3711 x)
hynchenzo
Anonym
« v: 05. Říjen 2005, 09:14 »

Nemate s touto vymenou zkusenosti? Pripadne kde sehnat original/neoriginal kryt.
dekuji
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Říjen 2005, 09:25 »

Nemate s touto vymenou zkusenosti? Pripadne kde sehnat original/neoriginal kryt.
dekuji

Zkus Filipa Ludvika (mobil 775678055) z technicky podpory.  Mrknutí Mrknutí Mrknutí  Prvne jsem videl 610-ku v krytu 630-ky i naopak. Prekrytuje na co prijde...  Grin Grin Grin a vono to funguje. Pokud jedes na sraz do Brna... Filip tam bude taky...  Mrknutí
uložena
hynchenzo
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Říjen 2005, 10:11 »

Diky za odpoved  Smajlík
uložena
HellBorn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Prosinec 2005, 12:51 »

Jo vymena krytu 610 na 630 a naopak jede bez problemu Mrknutí
uložena
RadimT630
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Leden 2006, 20:57 »

dekuji
Zdravim. Prekrytovat to ide, nie je to az taky problem. Ja som to zvladol, takze to urcite zvladnes aj ty. Original kryt som kupil v znackovom servise. Chvilku mi sice slecna tvrdila ze to nejde, ze nie su predajna, ale nakoniec som ju ukecal  Smajlík Ale neznackove a celkom pekne kryty (rozne farby) som videl normalne v takom tom malickom obchodiku plnom krytov na Nokie. Staci sa len lepsie popozerat a nieco najdes.
uložena
bojovnik
Anonym
« Odpověď #5 v: 05. Únor 2006, 07:26 »

Prosim mohl by mi nekdo poslat navod na vymenu krytu na t 610.Kdysi jsem ho nekde videl na netu a uz ho nemuzu najit.Byl tam presny postup jak ho rozebrat.Dekuji  moc
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Únor 2006, 11:23 »

2 Radim: A v tom servise ti to neudelali? Ta cena toho krytu je totiz i s praci, takze te vyjdelip si to tam nechat udelat a nemusis mit strach, ze neco zdrbes. S neorygosema nemam moc dobrou zkusenost. Vypadaji sice suprove a odlisujes se od sotatnich, ale vetsinou z nich ta barva sleze hodne rychle (tak 14 dni noseni v kapse) a je z nich bud sedivej nebo bilej plast a je to fakt dost hnusny. Sad
uložena
RadimT630
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Únor 2006, 20:47 »

2HellBorn
Tak ak sa mam priznat, myslel som si ze platim iba za diel a ze usetrim za pracu... Lebo nechavat telefon dva dni v servise ako chceli, alebo platit 100% priplatok za "expres" vymenu do druheho dna sa mi nechcelo... A malo to este jednu vyhodu. Kedze neznasam ked telefon vrzga, aspon som si ho mohol doma "vypapierikovat" z kazdej strany  Roll Eyes
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Únor 2006, 20:14 »

Tak tomu rikam dobrej servis  Grin  Ale jinak taky fakt  Mrknutí
uložena
RadimT630
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Únor 2006, 10:49 »

Tak tomu rikam dobrej servis  Grin  Ale jinak taky fakt  Mrknutí
A to este boli casy... To aspon servisovali u nas. Ale ked som bol pred tyzdnom zaniest do servisu BT sluchatko, chlapik mi oznamil ze to bude trvat dlhsie, lebo vraj to oni iba zbieraju a vozia do Ciech!!! Tomu sa hovori znackovy servis SE na Slovensku!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: T630, vymena housingu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 19 dotazů.