SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 19:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak je to se zoom-em u C510?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: jak je to se zoom-em u C510?  (Zobrazeno 2835 x)
rudaexa
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Říjen 2009, 05:51 »

koupil jsem sinovy C510 a mam obrovsky problem se zoomem. U stare K750-tky jsem si priblizil u jakehokoliv nastaveni snimanou fotku a fotky byly perfektni. U C510 pri nastavenini 1,2,3 mega nelze snimanou plochu priblizit priblizeni funguje pouze u VGA. Kvalitu fotografie mohu nastavit na normalni nebo vysokou stale mi fotak nedovoluje priblizeni a pise to i na display. Dokomce jsem vcera nahral novy (posledni mozny) firmware (protoze jsem cetl ze prehranim firmware se zlepsi fotak)a stale se to nemeni. Mam jeste neco nastavit? Protoze jak jsem cetl chvalu na fotak u C510 tak bych rekl ze stara K750-tka v tom pripade mela fotak mnohem lepsi. Poradite mi nekdo? DIK!!!!!!!!
uložena
spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Říjen 2009, 07:24 »

Uz se to tu urcite resilo, priblizeni u foÂťaku funguje jenom u vga rozliseni a videa. Pokud chces zoom udelas fotku v nejvyssim rozliseni a na pc z toho udelas vyrez. Tzv. digitalni zoom vlastne nedela nic jinyho a u techhle telefonnich cocek fakt opticky zoom necekej
uložena
rudaexa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Říjen 2009, 07:42 »

tak to ti teda "DIK!!!", to myslim v dobrem. Vyriznout nebo oriznout fotku ve photoshopu to neni problem, ale je to prace navic a to mne teda stve a moc!!!!!!!!!!!!! U 750-tky to bylo uplne neco jinyho. Tak nevim jestli jsem si polepsil nebo ne?!?!?!?! Diky moc myslel jsem kdyz byl fotak tak moc vychvalovany ze je teda lepsi nez u te zminovane 750-tky a ted o tom nejsem moc presvedcenej!!!
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 16. Říjen 2009, 15:17 »

Vyriznout nebo oriznout fotku ve photoshopu to neni problem, ale je to prace navic
To umi i mobil po porizeni fotky. Aspon G502. Zazoomuji (ve spravci souboru, mozna i v mediich), najdu vyrez a ulozim.
U 750-tky to bylo uplne neco jinyho.
Spis to digitalne dozoomovala, coz taky neni zrovna vyhra.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Říjen 2009, 17:21 »

Teda K750 jsem mel a zoomovat s ni slo jen ve VGA nastaveni  Shocked v jakymkoliv to umela K800...
uložena

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Říjen 2009, 21:10 »

Sas: tam to bylo zavisle na FW. Jeden brandovany to umel, pak nebrandovany pro Francii take (pokud me pameÂť neklame).
U K800 to jde, ale s prvnim FW co mel Vodafone to neslo

Jinak se az divim kolik uzivatelu pouziva digitalni zoom. Sam si s tim radsi hraji na PC, kde je preci jen vice moznosti vysledneho ukladani. Na mobilech jsou digi zoomy naprosta tragedie
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak je to se zoom-em u C510?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.