SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Květen 2025, 09:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 a profil rSap
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W995 a profil rSap  (Zobrazeno 8757 x)
rpsj
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« v: 15. Říjen 2009, 06:05 »

Zdravim panove,je tady nekdo kdo by vedel jestli W995 podporuje tenhle bluetooth profil,popripade nekdo kdo by to vedel rozchodit?
Dekuji za odpovedi Smajlík
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Říjen 2009, 08:03 »

Sam o sobe podporuje, respektive funguje mi to s navigaci TomTom. Bohuzel nekteri vyrobci aut/HF do aut sice podporuji rSap, ale jen nektere znacky. Treba ve Volkswagenu to nespojim, ve Fabii ano.
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 15. Říjen 2009, 09:22 »

A je moznost to nejak poresit,potrebuji to protoze mam Octavii RS s bluetooth a to potrebuje ke svemu zivotu Smajlík
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Říjen 2009, 09:32 »

no telefon to umi. Pokud ale to nepodporuje druha strana (tj. auto), neda se nic moc resit.. Jen to zkusit. Pokud to nepujde, tak leda nejak zjistit jake telefony to "auto" podporuje a ty si pak vybrat.. Pokud ale prijdes na jinou znacku auta, opet se stane to same (s nejvetsi pravdepodobnosti)
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Říjen 2009, 10:15 »

neuvazoval jsi i o jinem zpusobu jak to resit ? Existuji prece Hf sady nebo autoradia s Bt nevyslo by te to levneji nez kupovat W995 ? Mnohe Hf sady maji displej a natahnout do sebe telefoni seznam taky umi.
uložena

rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 15. Říjen 2009, 11:35 »

Noo telefon to asi neumi protoze jak si psal druha strana mi ho najde ale nesparuje se a vypise mi hlasku "mobilni telefon je nekompaktibilni".Takze kdyby to Wecko poporovalo tak mi to jde.
To Ganimed:Jiny spusob mne nenapadnul z toho duvodu ze handsfree je tovarni a je na pevno zabudovane v aute.Jedna se o Skodu octavii RS a nejake dodelavene handsfree nechci do toho auta.Jinak tohle handsfree ovladam primo s multifunkcniho volantu a informace jako tel.seznam,prijate a neprijate hovory.SMSky se mi zobrazuji primo na dotmarixu.
Jinak W995-ku mam uz davno a nechci kvuli tomu menit mobil.Co jsem si cetl na forach tak jedine mobily ktere tuhle funkci primo podporuji jsou Nokie a to nechci.Posledni good Nokia byla 6310i tyhle new stoji za vis co.Od te doby co jsem zmenil znacku za SE se nemuzu stezovat
« Poslední úprava: 15. Říjen 2009, 11:38 od rpsj » uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Říjen 2009, 11:41 »

rpsj: Psal jsem to, ze to mam vyzkouseno a umi. Ale neni podporovano ze strany AUTA. Ackoliv je rSap jakystakys standard, proste asi si to vyrobce auta hlida. Muze to jit v Mercedesu, nemusi v Nissanu, muze v Trabantu, nemusi ve Velorexu,..........
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 15. Říjen 2009, 11:48 »

No. Zksuil bych osvedceny postup - flash telefonu na aktualni verzi firmware, pripadne vyzjistit u Škodovky, nejakej flash ty sady v aute. Vono stejne v tom aute bude sada od Blaukpunkt ci nejakeho takoveho vyrobce.

Jen takovej OT - toto silne zavani kartelovou dohodou vyrobce sady v aute, vyrobce auta a Nokii:-P
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 15. Říjen 2009, 11:58 »

Osvedceny postup jsem uz vyskousel a nepomohlo.Co se tyce flash handsfee v aute tak tam mam taky posledni verzi firmu.A co se tyce Skodovky a Nokie tak se to da taky tak pojmout protoze po hodinach cteni na forach jsem se dopidil ze jediny phoun ktery funguje od SE je X1.
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Říjen 2009, 12:10 »

Osvedceny postup jsem uz vyskousel a nepomohlo.Co se tyce flash handsfee v aute tak tam mam taky posledni verzi firmu.A co se tyce Skodovky a Nokie tak se to da taky tak pojmout protoze po hodinach cteni na forach jsem se dopidil ze jediny phoun ktery funguje od SE je X1.
X1 zase nespojis s Octavii (alespon ne s nasi sluzebni). Ta mi nejde ani s Garminem, ale TomTomem jo. A pritom rSap to umi, Garmin a TomTom to oficialne podporuji
uložena

rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 15. Říjen 2009, 12:16 »

Cituje z jineho fora
"Obavas se spatne... Mam Xperii a kontakty z pameti telefonu funguji... Musel jsem si stahnout a nainstalovat aplikaci BT SAP (ta pro Diamond), ktera se pak objevi v nastaveni pro Bluetooth, jako maji zarizeni HTC. A svete div se, kontakty funguji. Tim padem mi je zahada, ze u zarizeni HTC funguji kontakty pouze ze SIM a treba u me Xperie (vyrobek HTC pod oznacenim SE) funguji kontakty z pameti telefonu...."
Nevim ze to funguje sam jsem to jeste neskousel
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 16. Říjen 2009, 04:36 »

Tak co najde se tady nekdo kdo by mi pomohl vyresit tenhle problem? Cry
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 16. Říjen 2009, 21:14 »

rpsj: reseni je psano vyse - bud poridit novou sadu do auta, nebo jiny telefon. Pokud si vyrobce sady do auta vzpomene ze telefon XYZ proste nebude podporovat (ackoliv rSAP ma), tak se s tim neda nic udelat
uložena

rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 18. Říjen 2009, 15:17 »

To jacktalking: a kde si nasel ze tenhle typ ho ma?Protoze ja jsem nikde v menu nenasel
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 18. Říjen 2009, 15:31 »

To jacktalking: a kde si nasel ze tenhle typ ho ma?Protoze ja jsem nikde v menu nenasel
OMG...
2 prispevek
Sam o sobe podporuje, respektive funguje mi to s navigaci TomTom. Bohuzel nekteri vyrobci aut/HF do aut sice podporuji rSap, ale jen nektere znacky. Treba ve Volkswagenu to nespojim, ve Fabii ano.

Jinak v jakem menu? SAP (rSAP) je jen jeden z BT profilu. V telefonu neni co nastavovat. Stejne jako pri spojeni MT s PC pres BT nemusis v menu hledat pripojeni pres seriovy port,.............
Uz opravdu nevim jak jinak to mam vysvetlit. Proste telefon to umi a hotovo. Pokud sada v aute nepodporuje telefon, smula. Nic s tim delat nejde
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 a profil rSap
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 18 dotazů.