SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 20:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Patchovani k850 natrvalo
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Patchovani k850 natrvalo  (Zobrazeno 3984 x)
Lik wong (soudruh10)
Uzivatel
Telefon: SE K850i v tuningu a satio

Zobrazit profil
« v: 10. Říjen 2009, 23:29 »

zdravim mam tu par patchu co pouzivam tady   a zde jsou dalsi ale neodzkouseny.  Tady je vyborny navod
uložena

v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 11. Říjen 2009, 08:30 »

Nevim, jestli byl dobra napad odkazovat na strojovy preklad, ale budiz.

Eesky navod je na http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=17867 . Rozebiraji se tam i nektere dalsi potrebne upravy patchu (minimalne pri pouziti CXC patcheru to je potreba).

Dal se tam rozebiraji i vedlejsi efekty Aerixu, ktere mohou byt ponekud neprijemne. (Napriklad cca polovicni vydrz.) Jeden majitel K850i teda psal, ze nic takoveho nepozoruje. Duvod muze byt i ten, ze by Aerix byl delan podle K850i, ale na potvrzeni teto teorie to je celkem malo.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Lik wong (soudruh10)
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Říjen 2009, 09:15 »

to jo ale kdyz jsem to delal pres CXC patcher tak jsem pak msel delat flash FW protoze se mi pak ani nezapl mobil a nesel pripojit k a2uploaderu abych mohl vratit zmeny a z tou vydrzi baterky nevim pred restartem aertixu jsem odpojil telefon jak tam pisou a delal jsem to vcera takze dam pak vedet jestli jsou zmeny
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 11. Říjen 2009, 10:20 »

Pri nahravani phone_app.cxc pres A2uploader (pomoci filesystem tool nebo write script) nekdy dojde k nejakemu problemu. Vysledkem je chybova hlaska A2uploaderu, ukoncene spojeni s telefonem a smazany phone_app.cxc. Je to ono?
Ja v takovem pripade mohl mobil pripojit k A2uploaderu a nahrat phone_app.cxc znovu. Je teda pravda, ze mam RED EROM, ale BROWN EROM by na takoveto veci mela byt spise lepsi.
Mozna to bude jedna z mnoha specialit K850i.
Dodam, ze nekdo psal, ze nahravani phone_app.cxc pres A2uploader mu zlobi, ale PhoneExplorer je OK.
EDIT: A pokud's pouzival novejsi CXC Patcher, tak ten jiz pry neobsahuje cxc.exe od den_po, takze je to potreba nechat prepocitat zvlasÂť. To taky muze byt problem.
« Poslední úprava: 11. Říjen 2009, 10:24 od v6ak » uložena

Lik wong (soudruh10)
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Říjen 2009, 16:05 »

pomoci A2uploaderu zmacknout write script pripojim mobil po naky dobe nabidne ano  ne  dam ne pak zase cekam az je hotovo odpojim mobil a je to.Pred tim jsem zkousel CXC Patcher v 0.2.3 (no proste ten starsi) a pak jsem nemohl ani to phone_app.cxc nahrat zpatky protoze mobil byl mrtvej jedine flash fs pomohl mozna byla i chyba ze jsem mel jeste RED ale to jsem nevedel jak na to az po procteni toho puvodniho navodu se mito povedlo 
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 11. Říjen 2009, 16:13 »

Tim write script jsem myslel nahrani upraveneho phone_app.cxc pomoci skriptu. (Ja nahravam treba i jeden soubor skriptem, jsem prilis liny na drag&drop.)
To, ze mobil byl RED muze byt ten problem, ale tezko rict. Ja, kdyz jsem upravil phone_app.cxc (rucne) a prepocital pomoci cxc.exe (od den_po) a nahral to (taky s RED EROM), tak se mobil po zapnuti vypnul. Ale slo to vratit zpet.
Filek ma ale, tusim, podobne zkusenosti jako ty, takze to mozna bude necim jinym. Tezko rict, K850i je netypicka A200.
Jinak CXC patcherem to je samozrejme rychlejsi.
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 11. Říjen 2009, 16:13 »

Tim write script jsem myslel nahrani upraveneho phone_app.cxc pomoci skriptu. (Ja nahravam treba i jeden soubor skriptem, jsem prilis liny na drag&drop.)
To, ze mobil byl RED muze byt ten problem, ale tezko rict. Ja, kdyz jsem upravil phone_app.cxc (rucne) a prepocital pomoci cxc.exe (od den_po) a nahral to (taky s RED EROM), tak se mobil po zapnuti vypnul. Ale slo to vratit zpet.
Filek ma ale, tusim, podobne zkusenosti jako ty, takze to mozna bude necim jinym. Tezko rict, K850i je netypicka A200.
Jinak CXC patcherem to je samozrejme rychlejsi.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Patchovani k850 natrvalo
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.