SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 21:17
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson Aino - co vas zajima?
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13
« předchozí
další »
Autor
Téma: Testujeme Sony Ericsson Aino - co vas zajima? (Zobrazeno 64748 x)
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X10 black
Re: Testujeme Sony Ericsson Aino - co vas zajima?
«
Odpověď #135 v:
21. Říjen 2009, 12:53 »
Hmm no ja bych ani nerekl, ze jsou lidi zaslepeni jen proti SE a ostatni nekritizujou. Budu zase OT, ale napr. o takove LG Arene, ktera je nebo byla velmi prodavana se na forech napsalo mnoho mnoho kritiky a to byl mj. i duvod, proc jsem si ji kdysi nekoupil (caste vytuhy a samovolne resety napr.).
Problem SE vidim hlavne v tom, ze nabizi porad to same, byt kvalitni (celkem) a vyladene (viz napr. W995). SE naprosto zaspal dobu v sekci inovaci a hlavne dotykoveho ovladani. At to nekdo ma rad nebo ne, doba je takova, ze cim dal tim vice lidi chce dotykac, anebo jeste lepe chytry dotykac a vubec nejlepe chytry dotykac s HW klavesnici. Co jim muze v tomto smeru SE nabidnout? Donedavna jen X1, kterou pro nej vyrobilo HTC a ktera mela sve velke mouchy v oblasti provedeni.
Koncepce Aino je podle me dobra (z hlediska prodejnosti), ale to by ten telefon musel jit ovladat i jen pres dotykach (aspon hlavni funkce jako menu a volani, psani by klidne mohlo byt jen na HW klavce atd.) Proste myslenka byla na pomery SE novatorska, ale provedeni a koncept dotykove casti to zabil, bohuzel
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam
«
Odpověď #136 v:
22. Říjen 2009, 08:33 »
Jelikoz toto je na prodejne celkem casta otazka - ne, displej se sam v kapse nezapne, na horni strane je tlacitko pro zamek klaves
uložena
MIKE BIKER:
Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #137 v:
22. Říjen 2009, 08:41 »
Ale zapne, prave stiskem tohoto tlacitka. Je umistene vcelku dobre, jen s tim, ze zmacknuti tohoto tlacitka v kapse mozne je, zvlast kdyz staci kratky stisk na aktivaci displeje...
uložena
newys
Anonym
«
Odpověď #138 v:
22. Říjen 2009, 11:28 »
ako je to s pripojenim BT hodiniek MBW 150? skusal to niekto?
uložena
Mr.Kev
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K800i
«
Odpověď #139 v:
22. Říjen 2009, 16:10 »
Na strankach SE je uvedena kompatibilita, takze by to melo jit.
uložena
Myslim, ze podcenujete vyhody prostych zkratek
Hl@w@OO7
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
«
Odpověď #140 v:
22. Říjen 2009, 18:51 »
Divil bych se, kdyby Aino nebyl s BT hodinkami kompatibilni, to zvlada spousta modelu daleko levnejsich nez je Aino.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #141 v:
22. Říjen 2009, 21:00 »
Uživatel: Pupu 20. Říjen 2009, 20:04
Proste mobil od Samsungu ano, ale je treba prochazet fora a hledat neoficko FW verze a pak mobil provozovat v anglictine.
To mi prpomina G502
I tou podporou.
Uživatel: Ganimed 21. Říjen 2009, 12:17
problem je v tom ze chyby u SE lidi po forech na celem svete rozmazavaji. Ale nikdo si nevsima jake zasadni nedostatky maji ostatni znacky. Nevim proc si na vidle nekdo nevezme treba Samsunga nebo Lg. Je to asi tim ze ty jejich kramy kupuji lidi co machruji s dotekovym displejem ale prace a funkce nebo pouzitelnost jim nic nerika. V tomto je SE nejlepsi.
Celkem souhlasim. Nevidel jsem snad nikoho na mobil opravdu narocneho se Samsungem ani LG.
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #142 v:
23. Říjen 2009, 06:07 »
S hodinkama MBW-100 Aino bez problemu komunikuje, takze nevidim problem ani u MBW-150
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia E5
«
Odpověď #143 v:
23. Říjen 2009, 15:32 »
Tak, po prvnim dni s Ainem preskocim vsechna znama fakta a prejdu rovnou k hernim parametrum. Navzdory desivemu vysledku v FPC Benchu me telefon prijemne prekvapil.
I kdyz preci jen o fyzickych paramtrech bych se take zminit mohl. Telefon vam nepripada v zavrenem stavu nejak neprimerene velky, horsi to je, kdyz ho vysunete. Ja, zvykly na svou W910, jsem mel trochu problem s tim, ze telefon mel tendenci jakoby prepadavat dopredu, zkratka vrchni dil je dlouhy. To je ovsem jen vec zvyku. Po zkusenostech s naposledy testovanym Mivvy One jsem se tak nejak ze setrvacnosti obaval dotykoveho displeje, nicmene ten reaguje velice dobre. Ocenuji touch focus, nicmene cela prace s telefonem je...no blba. Kdyby mel tento telefon klasicky kriz a kontextovy tlacitka na vrchnim dilu, docela bych po nem slintal, ale takhle...no je to opravdu desne, kvli kazde prkotine ho otevirat a co je horsi, nemuzete ho zavrit ani v prubehu prace s telefonem...zkratka blbe, hodne blbe vymyslene. Displej nejen ze pekne reaguje na doteky, ale take nabizi vyborny obraz, rozliseni mi prislo vzhledem k rozmerum zcela dostatecne. Uprimne, nemohl jsem se od displeje odtrhnout a tesil jsem se, az si na nem zahraju nejakou hru. O tom ale pozdeji. Nevim, jestli ma take automatickou regulaci jasu, nevsiml jsem si, spise tedy ne. Klavesnice je prumerna, psat se na ni da, kontextova tlacitka mohla byt vetsi.
No a ted tedy k hrani. Jak jsem jiz rekl, vzhledem k vyssimu rozliseni jsem cekal ve hrach pekny prusvih. Jako by si toho byl SE vedom, umistil do Aina jen 2 hry. Navic obe ne zrovna atraktivni. Lec, praxe se ukazala jako ponekud jina. Nahodne jsem do Aina hazel hry, u kterych jsem cekal, ze by mohli Ainu zpusobit problem. Prvni hrou, ktera putovala do Aina, byl 3D Brick Breaker od Digital Chocolate. Aino me vsak prekvapilo dokonalou plynulosti (rozumej opravdu plynulost, cili +25FPS) a ja se trochu uklidnil. Klasika Epos 3D nasledovala, s plynulosti nebyl problem, ale zapomnel jsem si nechat zobrazit udaj o FPS. Ve vetsine SE se tento pohybuje okolo 12-13 FPS. Snad zitra. Nasledoval dalsi pocin z dilen Digital Chocolate - Tornado Mania. Mascot verze neudelal telefonu vubec zadny problem, velice slusna plynulost a navic na velikem displeji velka zabava. S klidnym srdcem a ocekavani dalsi plynule hry jsem do telefonu hodil staricky Motoraver od Fishlabs, taktez Mascot verzi. Hle, hra se sekala. Zpetne jsem si az vzpomnel, ze jsem mel ve hre zapnute zvuky, cehoz jsem si pres tichy rezim nevsiml. Ano, i zde zustava, ze hry jsou se zvuky nehratelne. Nasledovali Planet Riders 3D od tehoz studia, naprosto bez problemu a opet, na velkem displeji opravdu zazitek. Dalsim pokusem byla Sony Ericssonacka hra Aero Mission 3D, ktera se objevila napriklad v modelu K750. Mascot verze se ale sekala, a to tak, ze zasadne.
Dalsim testovanym kouskem byl Air Buster 3D. Ten jel skutecne pekne s vysokymi detaily (objekty kolem trate zapnuty). Pak prisel jiz leity meric vykonu - Asphalt 3 3D od Gameloftu. Hra jela tak, jako na vetsine Sony Ericssonu, cili dalo se na to koukat, ale o nejake dobre plynulosti se mluvit nedalo. Mascotove Medal of honor od EA jelo naprosto plynule. Co se ovsem sekalo znacne, byl Mascotovy Fight Night Round 3 3D. Nechapu proc, proste se sekal. Klasika Burning Tires (mascot) jela slusne se snizenymi detaily. Pak jsem stihl otestovat jeste KORu, jela velice blizko plnym detailum. Eili? S hernim vykonem bych byl vcelku spokojeny. Sice se zdaleka nepriblizuje Nokiim, ale na pomery SE a vzhledem k velkemu displeji, jsem byl spokojen.
...ale pozor, je tu jeden veliky, ba primo obrovsky hacek. Tim je ovladani. Takovyto krasny sirokouhly displej primo svadi k tomu zahrat si hry na siroko. Pochopitelne to u landscape mod podporujicich her neni problem, jenze...neni pak, jak hru ovladat! Kdyz telefon zavrete, nemate k dispozici jedine tlacitko, pokud ho otevrete, klavesy se vam budou velice spatne mackat, cili takova KORa je nehratena. A vlastne vsechno na sirku, a to je obrovska, opakuji obrovska skoda. Stacily by herni tlacitka nad displejem a kriz...
Pokud byste meli nejaky specialni prani, co mam otestovat, reknete.
EDIT: Malem bych zapomnel, Aino ma na pomery SE opravdu vyborny a pevny vysuvny mechanizmus. Od dob W910 jsem neco tak pekne udelaneho nevidel...W705, W995 na Aino nemaji ani nahdoou.
«
Poslední úprava: 23. Říjen 2009, 15:37 od Sas
»
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #144 v:
23. Říjen 2009, 15:55 »
Škoda, ze na JBenchmark zatim nemaji moc podrobnosti:
http://jbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=sum&D=SonyEricsson%20U10i%20Aino&testgroup=null
Myslim, ze je mozne si stahnout jejich aplikaci a vysledky poslat.
Jinak tusim, ze Mascot Capsule by mel mit na SE vetsi vykon nez to standardni 3D API. Ale nevim, jak to je aktualni.
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia E5
«
Odpověď #145 v:
23. Říjen 2009, 16:33 »
No ovsem, mnohem vetsi vykon, proto to take u nekterych uvadim. Nicmene nekteri vyrobci mascota proste nedelaji, navic ani mascot neznamena, ze hra pojede dokonale plynule na plny detaily. Eili aktualni to stale je.
uložena
Showtek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE G705,SE C905,SE G700
«
Odpověď #146 v:
24. Říjen 2009, 17:05 »
Ako funguje home server v hudbe??
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #147 v:
25. Říjen 2009, 07:55 »
Tady jeste pridavam clanecek s fotkama, jak foti AINO:
http://sonymania.cz/view.php?cisloclanku=2009100029-Ve-spolecnosti-Sony-Ericssonu-Aino-jak-fotim
uložena
newys
Anonym
cena
«
Odpověď #148 v:
03. Listopad 2009, 12:02 »
tak na slovensku po tyzdni predaja klesla cena o 30€ zaujimave
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #149 v:
12. Listopad 2009, 14:31 »
Tak jsem dnes cetl recenzi v Mobilitach od nezaujateho redaktora a ten od zacatku do konce Aino kritizoval. Musim rict, ze zaslouzene, Aino se nepovedlo a Satio taky ne, jsou to zvlastni telefony, ktere nemaji sanci zachranit cest znacce. Des bes
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson Aino - co vas zajima?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.