SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 18:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 357472 x)
sirkaa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #810 v: 24. Leden 2010, 11:22 »

Chtel bych se zeptat jak udelam abych mel videt na uvodni obrazovce veci z kalendare ? Nemuzu to nikde najit zkousel sem motiv pohot. obrazovky ale to je uplne nake divne ... poradte diky . . .
uložena
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #811 v: 24. Leden 2010, 12:22 »

Mne se na pohotovostnim displeji zobrazuji informace asi tyden pred nejakou udalosti, jinak nevidim nic...
ted ve stredu bude mit kamarad narozeniny a mam tam zobrazeno "nejblizsi udalost + datum" tak doufam, ze se to den pred tim zmeni na "narozeniny + jmeno"

jinak jsem zjistil, ze narozeniny lze zadat - akorat se musi dat "jednani" a pak rocni opakovani...

jestli chces lepsi pohotovostni rezim, pouzij nejakou aplikaci, napr. handy shell...

mne ted zlobily fotografie, kdy se posledni fotky nezobrazovaly v medich (ani po aktualizaci polozek), proste tam nebyly.. spravilo se to jednou z tehle veci: (zap/vyp founu, vymazal jsem a znovu nahral fotky do  slozky, kde se ukladaji, aktualizace polozek)

mno a jeden dotaz - nema nekdo funkcni aplikaci na cteni knih??? vyzkousel jsem jich par a u nekterych blbla diakritika, coz by se dalo zkousnout, ale hlavne nesla "otocit" dalsi stranka...

byl mi i doporucen ZX reader, ktery ale lze nainstalovat, ale nespusti se (pry neni podporovan)... a nevim co s tim (pritom by mel byt i pro dotykace a nas symbian)...
uložena

Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #812 v: 24. Leden 2010, 12:30 »

Ohledne tech knih, podivej se na Ovi Store, nebo googluj s vyhledavanim pro 5800 Mrknutí
uložena

sirkaa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #813 v: 24. Leden 2010, 12:33 »

Mne se na pohotovostnim displeji zobrazuji informace asi tyden pred nejakou udalosti, jinak nevidim nic...
ted ve stredu bude mit kamarad narozeniny a mam tam zobrazeno "nejblizsi udalost + datum" tak doufam, ze se to den pred tim zmeni na "narozeniny + jmeno"

jinak jsem zjistil, ze narozeniny lze zadat - akorat se musi dat "jednani" a pak rocni opakovani...

jestli chces lepsi pohotovostni rezim, pouzij nejakou aplikaci, napr. handy shell...

mne ted zlobily fotografie, kdy se posledni fotky nezobrazovaly v medich (ani po aktualizaci polozek), proste tam nebyly.. spravilo se to jednou z tehle veci: (zap/vyp founu, vymazal jsem a znovu nahral fotky do  slozky, kde se ukladaji, aktualizace polozek)

mno a jeden dotaz - nema nekdo funkcni aplikaci na cteni knih??? vyzkousel jsem jich par a u nekterych blbla diakritika, coz by se dalo zkousnout, ale hlavne nesla "otocit" dalsi stranka...

byl mi i doporucen ZX reader, ktery ale lze nainstalovat, ale nespusti se (pry neni podporovan)... a nevim co s tim (pritom by mel byt i pro dotykace a nas symbian)...

A jakej pouzivas motiv pohot. rezimu ?
uložena
Thymallus
Uzivatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #814 v: 24. Leden 2010, 16:50 »

motiv se jmenuje cela stranka

ted jsem prisel na jednu vec - kdyz pripojim mobil k PC a stahnu si do PC fotky a nektere v mobilu vymazu, tak se mi v mediich zobrazuji i ty smazane fota, ale jako sedy obdelnicek, ze je mobil nenalezl...
to je divne, ne? podle mne by to melo zmizet uplne ta fotka... prece nebudu fotky mazat v mobilu...

edit. restart founu a znova aktualizace medii a fotky jsou ok.

co se tyce eknihy, tak jsem nasel novejsi verzi ZXreaderu, presneji zxreader_1.5.0.5th, k prevodu knih tam je doporucovany Fiction Book Designer. Je to vymakana ctecka knih, jen kniha je bez hacku a carek... (furt ale lepsi, nez s azbukovymi znaky misto diakritiky) :-)
« Poslední úprava: 25. Leden 2010, 07:53 od Thymallus » uložena

Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #815 v: 24. Leden 2010, 19:28 »

Pokud fotky vymazes v PC a v telefonu se ti objevi onen sedy obdelnicek, nemusis kvuli tomu restartovat telefon Grin staci jit do Medii a aktualizovat Mrknutí
uložena

Bloodeye
Uzivatel
Telefon: SE Satio Black

Zobrazit profil
« Odpověď #816 v: 25. Leden 2010, 10:29 »

Zistil som,ze na symbianoch sa nedaju presuvat a kopirovat subory z pamate mt na pamatovu kartu... alebo mi moze niekto povedat,ako sa to da? (priamo v mt)

V servisnom menu mi ukazuje tieto udaje: Verzia sw PDA R1CA037 Verzia sw telefonu R1C014.
V menu pri volbe AKTUALIZACIA ZARIADENIA mi ukazuje: Verzia sw R1CA037,pouzivatelska verzia R1BA028. Ktory sw teda mam? Huh Asi blba otazka,ale mt ide velmi pomaly...
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #817 v: 25. Leden 2010, 10:52 »

Tak abych odpovedel na vase otazky. Kopirovat a presouvat sobory z interni pameti lze na pameÂťovou kartu uplne normalne. Ted jsem si zkopiroval nejaky MMS klipart a vpohode. Mate R1CA037 s uzivatelskou verzi R1BA028. Obe stejneho data, obe tedy nejaktualnejsi. Pokud vam jde Satio pomalu, doporucuji zalohu a provest master reset, popripade SEUS update.
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Bloodeye
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #818 v: 25. Leden 2010, 10:59 »

Tak abych odpovedel na vase otazky. Kopirovat a presouvat sobory z interni pameti lze na pameÂťovou kartu uplne normalne. Ted jsem si zkopiroval nejaky MMS klipart a vpohode. Mate R1CA037 s uzivatelskou verzi R1BA028. Obe stejneho data, obe tedy nejaktualnejsi. Pokud vam jde Satio pomalu, doporucuji zalohu a provest master reset, popripade SEUS update.

Dakujem za odpoved,no mozte mi aj napisat ako mam prekopirovat fotky z pamate mt na microSD? V zlozke SPRAVCA SUBOROV zvolim pamat mt,potom obrazky,je tam volba OZNACIT ale prekopirovat tam nie je. Ako sa vam to podarilo? Uz som sa s tym trapil aj na N97 a tiez som to nevedel najst...
uložena
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #819 v: 25. Leden 2010, 11:03 »

Moznosti > usporiadat > Presunut/Kopirovat do priecinka
uložena
Bloodeye
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #820 v: 25. Leden 2010, 11:54 »

Moznosti > usporiadat > Presunut/Kopirovat do priecinka

Dik. Ale podla mna to ma *****ny preklad. Koho by napadlo presuvat subor cez USPORIADAT?

Viacero perliciek som tam nasiel. Napr. sprava hovoru ze VOLAT alebo personalizacia displeja SUKROMNA SPRAVA  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
uložena
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #821 v: 25. Leden 2010, 11:59 »

S tym prekladom suhlasim, doteraz som mal Nokiu a ten preklad bol o 100 % lepsi/presnejsi. Povedal by som, ze SE robilo kompletne novy preklad.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #822 v: 25. Leden 2010, 12:01 »

Taky si myslim, ze to je komplet novy preklad, ale vzdy v jazykovych mutacich nalezneme takove veci, ktere bychom ani necekali. Nevim, kdo ty systemy preklada, ale nedal bych ruku za to, ze to delal nekdo z ceske pobocky, spis myslim, ze se to dela cetrnalne a proto nekdy takove jazykove problemy
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #823 v: 25. Leden 2010, 12:22 »

Nejhorsi je kdyz nekdo preklada neco, co nema ani fyzicky v ruce. Pak to vypada jako preklady k VHS prehravacum z kraje 90.let Cheesy  Grin
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
sirkaa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #824 v: 25. Leden 2010, 19:04 »

Ahoj chci se zeptat kdyz nastavim motiv obrazovky treba "pouziti prstu" tak mam nahore zeleny ctverecek ale nikde nic nak nechapu ucel toho motivu muzu ho prstem presouvat ze strany na stranu ale nic se nedeje... jak to mate vy ??
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.