SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 19:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 357492 x)
Phoenix
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #390 v: 11. Listopad 2009, 23:13 »

jak je to stemi certifikaty???.
jak je na tom slozitost instalace?(prozatim sem byl jen na A200.)
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #391 v: 11. Listopad 2009, 23:26 »

Instaloval jsem Jimm 0.6 ,Jizdni rady MHD a Trekbuddy a vse slo v pohode zadne certifikaty to po me nevyzadovalo.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #392 v: 11. Listopad 2009, 23:29 »

Ja prispeju velkou pochvalou. Dnes jsem pouzil Satio jako MP3 prehravac v aute s dodavanym kabelem na TV a kvalita zvuku velmi dobra. Hraje lip nez W rada
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #393 v: 12. Listopad 2009, 06:31 »

a co vsetko to vlastne obsahuje???aj tebe to vytvorilo novu ikonku v menu???alebo kde najdem najnovsiu verziu nech uz tu ikonku zaplnim ak sa neda odstranit???lebo mne sa tam dal sam ked som nainstaloval cosi ine.

Obsahuje to spravce aktualne spustenych aplikaci, nebo tam muzes ze seznamu spustit ty, ktere jiz byly aspon jednou spusteny. Prednosti je rychle ukonceni vsech aplkaci, vidis tam aktualni velikost pameti RAM nebo interni pameti a karty telefonu. Ikonku v menu mi to udelalo, ale neni problem je presunout nekam, kde tak tolik neni na ocich. Neni to vlastne ani potreba, spusti se sama dlouhym podrzenim stredove klavesy
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #394 v: 12. Listopad 2009, 11:13 »

Sonyk1: tak uz ho mam od vcerejska taky, v cerne .. jelikoz nemam dalnicni znamku tak se mi nechtelo jet autem do pv tak jsem jel vlakem, a uz cestou zpet jsem to nevydrzel a hned jsem musel vse vyzkouset .. pro me nejlepsi telefon Smajlík
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #395 v: 12. Listopad 2009, 11:48 »

V betaverzi Satia byly problemy s instalaci novych aplikaci, v prodejni verzi nastesti slape vse jak ma, aplikaci jsem instalovat nekolik a zadne problemy s certifikaty se nevyskytly

edit: 666. prispevek, to je symbolika  Smajlík
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #396 v: 12. Listopad 2009, 18:13 »

prosim vas, kde muzu odinstalove RoadSyns ?? diky moc ;-)
uložena
wade
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #397 v: 12. Listopad 2009, 23:00 »

Neviete niekto, kde sa da zistiÂť MAC adresa wifi adaptera Satia?
uložena
shadow8396
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #398 v: 12. Listopad 2009, 23:05 »

Neviete niekto, kde sa da zistiÂť MAC adresa wifi adaptera Satia?

viem....v sluzbach ale nwm uz co treba postlacat...kdesi v tejto teme to mas nappisane a opar stran naspat.
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #399 v: 12. Listopad 2009, 23:11 »

V betaverzi Satia byly problemy s instalaci novych aplikaci, v prodejni verzi nastesti slape vse jak ma, aplikaci jsem instalovat nekolik a zadne problemy s certifikaty se nevyskytly

Martine porad mi mam Satio hacknute i aplikace podepsane presto nektere nejdou nainstalovat. Instalace se blizi ke konci a napise mi to cannot install. Pry pomuze prenastaveni DRM encryptoru, ale ten v telefonu nemam. Nemas nejakou radu?
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #400 v: 13. Listopad 2009, 07:50 »

No, mel jsem to same v prototypu a byl to des, ten DRM encryptor ale nemel, stejne jako prodejni verze. Taky jsem o nem cetl na strankach Sony Ericssonu, ale je to tezke, kdyz napisou cestu k encryptoru a on tam neni... Jeste jsem si zkousel hrat s nastavovanim spravneho data telefonu pri instalaci. Jsou tam dve hlasky, jedna hlasi ze jsi moc vzdadu, dalsi moc v predu, tak se to musi skusit nejak zkrigovat. Vyzkousej, treba to u tebe pujde, ja mel s prototypem smulu. Dela to u vsech aplikaci? Odkud mas Satio?
uložena

Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #401 v: 13. Listopad 2009, 09:01 »

Je to jen problem u par aplikaci, ktere musim podepsat. Napriklad sky force reloaded. Myslim, ze mam ten telefon z Francie. Jen me zarazilo co mi rikal prodejce, ze prej se divi, ze ho tak chci, kdyz ho tam mely uz 3 mesice a nikdo ho nechtel jen jedna pani porad cekala na cernej.
uložena
wade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #402 v: 13. Listopad 2009, 09:24 »

Tak prvych 12 hodin so Satiom je katastrofa. Uz ma boli palec na pravej ruke.
Za svet neviem zistiÂť MAC adresu. Predtym som pouzival P1 a tam to bolo vo WIFI. Tu to nieje nikde. Mozno na to funguje nejaka skratka.
Z domacich obrazoviek mi nevihovuje ani jedna. Lepsie povedane koraktne funguje iba tema SONYERICSSON. Ostatne sa zobrazia bez ikon.
RychlosÂť proti P1 vzhÂľadom na procesor nie je nic moc. Hlavne po odomknuti sa nejako dlho prebudza.
VytacaÂť cisla zo zoznamu alebo z oblubenych kontaktov je zdlhave. Na P1 som rychlejsi. Hladanie v zozname postupnym pisanim nie je nic moc.
Najviac mi vadi, ze si nemozem pridaÂť na domacu obrazovku veci ktore ja potrebujem, ale si musim vyberaÂť z nejakych hotovych tem. Asi budem musieÂť pouziÂť Gdesk.
Teraz tie lepsie skusenosti. Foto pre mna super aj po tme. A to som mal iba automatiku.
Dobre funguje aj synchronizacia s outlookom. Je to oveÂľa rychlejsie ako P1.
Pomerne rychlo sa aj zapina. Preto nechapem tie prispate reakcie v menu.
Momentalne mam zmiesane pocity a mam dojem, ze by v Satiu bol lepsi aj UIQ ako S60. Ale zase si matne spominam, ze aj P1 som povodne chcel hodiÂť do steny, ked som ho mal 1 den.
uložena
wade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #403 v: 13. Listopad 2009, 09:31 »

Tak s tou MAC adresou pomohol google : *#62209526#
uložena
erik1
Anonym
« Odpověď #404 v: 13. Listopad 2009, 10:46 »

Na esato fore sa uz spomina novy FW na Aino a udajne podla vyjadrenia SE zakaznickeho servisu bude na Satio novy FW dostupny do  2 tyzdnov. Tak uvidime Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.