SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Červen 2025, 21:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 371774 x)
verbatim
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #330 v: 07. Listopad 2009, 17:11 »

Ne , ze bych o Satiu uvazoval - ale pri precteni nabidky v jinem vlakne se mi trochu podlomila kolena - mit ty penize - tak okamzite a bez vahani Mrknutí

Ale zpet k tematu - chtel bych se zeptat - ma Satio ekvalizer - ci nikoliv?

Nemohu se moc ztotoznit s nazorem, ze bude Satio behem kratke doby zaostavat - myslim, ze to je multimedialni pecka se vsim vsudy - ukazkove fotky - moc pekne!
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
flai
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #331 v: 07. Listopad 2009, 17:30 »

mno... uz se zacina proslichat o sony ericssonu kurara - ten bude nejspis lepsi (ale dizainove je hroznej) a take uz je predstavena X10-sitka ta tu bude v breznu
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #332 v: 07. Listopad 2009, 17:35 »

Bohuzel Satio nema Equalizer, coz me osobne hodne mrzi a je to velke minus, snad se ho dockame v novem firmwaru Undecided
uložena

koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #333 v: 07. Listopad 2009, 18:02 »

flai: v cem by prosim te mela byt Kurara lepsi ? zatim o tom podle me muzes vedet kulovy, ktery bude lepsi ci horsi. dle meho nazoru je X10 zamerena jinak nez Satio .. a urcite dlouhouu dobu bude Satio mazlicek mnoha uzivatelu vcetne me Kiss
uložena
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #334 v: 07. Listopad 2009, 18:17 »

Benehallow: neplati, treba nevim o tom, ze by pro takovy Samsung nebo LG existovala aktualizacni sluzba  Mrknutí. Eili s jednim software od zacatku do konce vcetne chyb atd.
flai: kurara nebude urcite konkurentem, jelikoz to by byl SE sam proti sobe, kdyby si nejak vazneji konkuroval. Navic kurara nebude mit krytku foÂťaku a xenon - soude podle prvnich fotek, coz odradi rozhodne ty, co jdou po Satiu a pro ktere je Satio urcen. Co se tyce zaostavani, tak to si taky dovolim nesouhlasit - viz vyse.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #335 v: 07. Listopad 2009, 18:24 »

Taky se zapojim ohledne diskuze o Satiu, uz delsi dobu jej totiz pouzivam a jiz pred nekolika mesici jsem jej testoval. Moje dojmy se deli podle toho, jak se na telefon divam...

- z pohledu typickeho uzivatele telefonu Sony Ericsson, ktery nezna ostatni mobilni telefony, je Satio krasnym a povedenym kusem hardwaru prakticky ve vsech smerech a jeho cena je relativne prijatelna. Podobnou vec proste Sony Ericsson v nabidce nemel

- z pohledu uzivatele, ktery delsi dobu testuje i jine znacky mobilnich telefonu a mel mimo jine moznost testovat Samsung i8910 HD je situace o poznani horsi. Ne ze by Samsung Satio nejak vyrazne zastinil, drtivou vetsinu parametru maji stejnou, ale prece jen se najde nemalo drobnosti, ktere u Samsungu dotahli dal. Samozrejme je i par veci, ktere dotahlo dal Satio (krytka fotoaparatu je jednou z nich), je jich ale bohuzel vyrazne mene

Sony Ericsson Satio je povedeny pristroj, ale neni bez chyb a ackoliv to rikam nerad, jsou i lepsi pristroje, Samsung i8910 HD je jednim z nich... zalezi na kazdem z nas, jakou ma moznost srovnani, ja mam nyni to stesti, ze mi pod rukama prochazi mesicne spousty mobilnich telefonu vsech znacek, tudiz mam celkem dobrou moznost srovnani
uložena
koty88
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #336 v: 07. Listopad 2009, 18:29 »

muzu se jen zeptat na ty drobnosti ktere ma lepsi i8910 ?? jen tak rpo zajimavost .. nejvic mi na ni ale vadi ze nema kryty fotak, to je pak na prd.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #337 v: 07. Listopad 2009, 18:31 »

Nizsi cena, vyssi rychlost, 8 GB vnitrni pameÂť, miniUSB, 3,5 mm jack, lepsi displej, vetsi moznosti standby obrazovky
uložena
koty88
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #338 v: 07. Listopad 2009, 19:08 »

nevim no, jsou to ale fakt jen nepatrne malickosti .. ta vnitrni pamet, stejne je lepsipracovat s pametovkou jako s flashkou, je to rychlejsi, blizsi, teda aspon pro me .. nejhorsi je jen ta cena no .. a FP, proste SE neni zas blbe, protoze mnoho lidi ma ruzna prislusenstvi na to a budou je kupovat, takze penize pro ne, a sluchatka maji redukci, takze pohoda a i normalni sluchatka s 3,5 jackem se taky musi zhruba po roce koupit nova .. te ndisplej, hold jsem nemel to stesti je mit v ruce oba dva, jen z cisel, ma i8910 o malo vetsi
uložena
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #339 v: 07. Listopad 2009, 19:14 »

A to jsme zase na zacatku vseho. Nekolikrat jsem rekl a je to muj nazor, ze neni dokonaly MT, ktery by mel vse. Mozna ta i8910 se priblizuje, ale nema tu krytku a taky nevim jak je to u tohoto modelu s aktualizaci. K dokonalosti ji taky chybi, ze to neni SE  Mrknutí. Je dobre slyset nazor cloveka co ma rad SE a ma hlavne objektivni nazor i na jine znacky, tohle srovnani s konkurenci beru.
uložena
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #340 v: 07. Listopad 2009, 19:18 »

koty88: a co tvoje Satio, tusim tuto stredu jsi mel byt sÂťastnym majitelem, jake jsou tve prvni dojmy? 
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #341 v: 07. Listopad 2009, 19:21 »

Muj nazor je takovy, ze Samsung je mozna lepsi, ale ja jsem si Satio koupil protoze se mi libi, je to Sony Ericsson a vetsinu funkci vyuziju.Nepotrebuji telefon, co ma vse, ja osobne to "vse" stejne nevyuziju a na tohle by mel clovek myslet, kdyz si telefon kupuje Smajlík
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #342 v: 07. Listopad 2009, 19:35 »

S poslednim nazorem souhlasim. Abych jen nevyjmenoval veci, ktere mi nesedi, musim take Satio chvalit.Krome jiz zminene skvele krytky ma lepe reseni zamknuti displeje (respektive ne lepe, ale ovlada se rychleji a je intuitivni), 16 GB pameÂťova karta potesi, vzhled se mi take libi vice nez u Samsungu, take vice barevnych variant je fajn (nejvice se mi libi stribrna), konektor Fast port je pro me plus co se tyka prislusenstvi, ale miniUSB je proste spolehlivejsi. Na uplny zaver ale prece jen jeste jednu vec, ktera hraje (ac to rikam nerad, tak celkem vyrazne) do karet Samsungu - kapacita baterie. Kdo nabiji kazdy den a je tak zvykly, ma po problemu, kazdemu to ale po chuti nebude.
uložena
koty88
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #343 v: 07. Listopad 2009, 20:29 »

Sonyk1: no, on byl a je problem ze jsem nemocny, tak jsem zatim nemel moznost se tam dostat, a jeste jedna malickost, ma pritelkyne  Grin, ale tu uz mam skoro zpracovanou, takze se jen dolecit a hura pro nej, ale urcite pro nej zajedu do pv
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #344 v: 07. Listopad 2009, 20:39 »

Ad nabijeni a baterka:
V podstate kazdy smartfone, co jsem mel v ruce byl na tom s vydrzi podobne: Kdyz mobil pouzivate naplno, vydrzi sotva den a vecer musite nabijet, pokud ho pouzivate jen beznym zpusobem (sms, par minut volani, nejaky email a treba par minut hudby), pak vydrzi bez problemu dva dny. Tohle se v nejblizsi dobe urcite nezmeni, baterka ale urcite mohla, resp. mela mit vyssi kapacitu.

Ad aktualize:
V tomhle je SE jasne na vysi proti Samsungu, tam si totiz cesky oficko firmware jen tezko sezenete, nebot novejsi proste neni a muste hledat po forech a testovat verze pro jine staty.

Ad Fastport:
Ja chapu, ze SE ma na ten konektor kupu prislusenstvi, ktere chce prodavat dal, ale jednou stejne bude muset prejit na standard a cim dele to potrva, tim vice zakazniku ted ztrati. Ono se muze zdat, ze ta redukce FP-3,5jack je fajn vec, ale vemte si, kolik mista ta obludnost v kapse zabere proti tomu, kdyz si jen na horni ci dolni stranu telefonu hodite do jacka svy vlastni Kossy ci jine mazliky.

Ad cena:
Rekl bych, ze prave proto, ze Satio na Samsung i8910HD nestaci by cena mela byt aspon stejna jako u tohoto modelu, preci jen SE neni Apple, aby jej lidi bezmozkovite kupovali.

Jozef Cmar: Nedostal/nedostane se vam do ruky nahodou Acer Liquid? Papirove je to velmi slibne vypadajici vecicka, ktera me zaujala pri cekani na X10, diky za odpoved.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.