SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 02:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 357329 x)
flai
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 05. Listopad 2009, 16:19 »

to je na me moc pomali  Undecided , havne to zobrazeni cerneho displaye na 1s, zajimalo by me jakto ze apple to dokaze mit tak rychli a SE ne
OMG, musi kazdej srovnavat kterykoliv dotykac s iPhonem? Uz je to docela vopruz .
Jinak ta rychlost vazne nic moc, snad zrychli s novejsim fw.

protoze jako mobil je jeden z nejprodavanejsich a to kuli tomu ze je: Apple, rychlej (graficky, normalne), rozmery, vzhled, dotykac, materialy, dobra spoluprace s nettem .... a verim ze kdyby stal tak o 4000 min tak by sme ho mohli potkat skoro vsude, jenze vy (i ja) ho nemate radi protoze apple nasadil velikou cenu a diky tomu ze dokazal udelat "unikat" tak vydelava... a vlastne co z tech veci ma satio?? ---> rozmery, pro nekoho vzhled, dotykac
uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 05. Listopad 2009, 17:29 »

A vis kolik je veci co ma Satio a iPhone nema? Kdyz porovnas s iPhone 3G, kterej asi jako jedinej mobil na trhu ma foÂťak a neumi natacet videa(jedine pres ex. soft) nemuze posilat mms nejde vypnout T9, nepouzitelny bluetooth a tak bych moh pokracovat. IPhone 3GS uz je na tom lip, ale prece jenom  je drazsi nez Satio, Satio je s cenou nekde mezi iPhonem 3G a 3GS.
uložena

kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #302 v: 05. Listopad 2009, 17:53 »

A vis kolik je veci co ma Satio a iPhone nema? Kdyz porovnas s iPhone 3G, kterej asi jako jedinej mobil na trhu ma foÂťak a neumi natacet videa(jedine pres ex. soft) nemuze posilat mms nejde vypnout T9, nepouzitelny bluetooth a tak bych moh pokracovat. IPhone 3GS uz je na tom lip, ale prece jenom  je drazsi nez Satio, Satio je s cenou nekde mezi iPhonem 3G a 3GS.
Nedavno jsem se pripletl do skupinky lidi s tema nakousanejma jablkama a musim rici ze jsem se docela pobavil, kdyz resily jak to hecknout aby jim tam neco fungovalo a za tech 20 min. co jsem tam stal se jim to 6 kouslo. Kdyz jsem jim rekl aby si koupily poradnej telefon a tohle hodily do kose, tak me malem daly dohuby. Myslim ze nakousany jablko je fanatismus  Grin
uložena
jojo2531
Uzivatel
Telefon: Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #303 v: 05. Listopad 2009, 18:02 »

dnes som sa konecne odhodlal a objednal som ho  Grin...inac teraz mam iPhone 3G..a nikdy viac..radsej par nevyhod Satia ako kopec iPhonu Grin Grin

Kdyz je tu rec o pouzdre, tak se chci zaptat jestli jste nekdo nekde nepotkal folii na displej?
ja som si objednal Invisible shield (folie komplet na cely fon)...s postovnym ma to vyslo ani nie na 25$
http://www.youtube.com/watch?v=t6SIQlqWOhA
http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-ericsson-satio-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
« Poslední úprava: 05. Listopad 2009, 18:29 od jojo2531 » uložena
flai
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #304 v: 05. Listopad 2009, 18:12 »

3G koupis pod 10 000KC a 3GS tak kolem 15 500... takze nvm myslim si ze kdyz uz tak bych sel do toho iphonu (kdyz uz)... a mms uz jdou posilat, na bluetooth sou aplikace, na T9-tku taky

jojo2531: a jake treba
uložena
jojo2531
Uzivatel
Telefon: Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #305 v: 05. Listopad 2009, 18:35 »

zacnem.. unas na slovensku mizerny servis, naviazanost na iTunes, (co nie kazdemu sande), prehrievanie, zadny kryt (praskliny, skrabance), foÂťak, ten bluetooh moc ani tie aplikacie nevyriesa, multitasking, moje 3G je po roku strasne pomale...dalo by sa pokracovat
zas par veci vyriesi jailbreaking, napr. ten multicasting, temy........ Grin
« Poslední úprava: 05. Listopad 2009, 20:18 od jojo2531 » uložena
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #306 v: 05. Listopad 2009, 19:25 »

Sakra, a co jste cekali za ty prachy? Vyladeny a kvalitni telefon? Copak za ty roky nevite, ze se u SE vyplati pockat na vyladeny FW a jiny kryt nez pro stredni Evropu?
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
erik1
Anonym
« Odpověď #307 v: 05. Listopad 2009, 19:43 »

moje posledne 3 mobily od SE boli "vlajkove lode" takze som si uz zvykol na problemy a cakanie na novy FW Smajlík)
uložena
flai
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #308 v: 05. Listopad 2009, 19:47 »

zacnem.. unas na slovensku mizerny servis, naviazanost na iTunes, (co nie kazdemu sande), prehrievanie, zadny kryt (praskliny, skrabance), foÂťak, ten bluetooh moc ani tie aplikacie nevyriesa, multicasting, moje 3G je po roku strasne pomale...dalo by sa pokracovat
zas par veci vyriesi jailbreaking, napr. ten multicasting, temy........ Grin

mno ty iTunes a kupovani aplikaci z app store sou poradny zapory, ale ta pomalost... mno tata mel htc TP a po roku a pul mel polovicni rychlost... hruza

MonikaSH:  ano za ty penize ano a nez by uplynul pulrok tak prijdou do prodeje novi, lepsi mobily... a znovu cekat???
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #309 v: 05. Listopad 2009, 19:52 »

Ja bych si iPhone nekoupil ani kdyby se bezne prodaval za 2000Kc.
Btw multicasting bude asi vysilani vice prijemcum, asi melo byt "multitasking" (soucasne zpracovani vice uloh), ze?
Je stabilite a rychlosti: Je to mobil o OS a ten OS neni od SE, byÂť SE urcite neco nastavil a neco pridal.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
flai
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 05. Listopad 2009, 20:01 »

mno ale zase OS je hodne vylepsovan, SE dela lepsi FW do to top modelu a to asi tak rok a pak s tim sekne, ale iphone OS je vylepsovan uz velkou dobu takze bude vychytanejsi
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #311 v: 05. Listopad 2009, 20:51 »

Tak o vylepsovani by mohla byt dlouha debata. Je lepsi, kdyz mi po dlouhe dobe s velkou slavou pridaji treba copy&paste, nebo jestli je lepsi to mit odzacatku jako samozrejmost.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #312 v: 05. Listopad 2009, 21:32 »

Souhlas s V6ak: iphone ne.ja kupuju jen provereny founy pro nejakej ucel,ale ne proto ze "kamarad myho kamarada ma iphone a prej je super tak ho chci taky" ale v cem je skutecne tak dobrej?nekomu se libi graficky zpracovani ktery na jeho SE K700i nebylo.co dal?prakticky nic.3G mam i ja na svy K770i.dotykovej displej nepotrebuju,foti urcite daleko lip a ma vetsi vyuzitelnost.dokonce vim jak tunit tak je to hracka s velkejma moznostma.
Flai:nic proti tobe,ale uz by jsi mohl nechat toho basneni o iphonu.
/Sorry za offtopic.(tohle je tema o Satiu)
« Poslední úprava: 05. Listopad 2009, 21:36 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
erik1
Anonym
« Odpověď #313 v: 05. Listopad 2009, 22:25 »

ipohne/pod ma jednu velku vyhodu ( a mozno jedinu) oproti nasemu satiu a to velky vyber aplikacii Smajlík aspon podla mna, preto som si to zariadil tak, ze mam ipod touch & satio Smajlík
uložena
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #314 v: 05. Listopad 2009, 23:16 »

Nooo tak to trosku prrr. Kdo z vas ten hrozne "spatnej" iPhone vubec drzel v ruce, jeste lip, mel ho tak alespon mesic na vyzkouseni. Ja ho mam uz hodne dlouho, a ac jsem hodne velkej fanousek do SE, tak iPhone je fakt legenda. Souhlasim, ze ma svoje mouchy, tak jako kazdy telefon, ale to ovladani dotekem je proste dokonale a display nadherny. Co se tyce aplikaci, tak je jich hafol zdarma a vubec iPhone je trosku o necem jinem. Svoji roli take hraje velice dobre zmaknuty marketing a dalsi veci, ktere tento telefon delaji vyjimecnym a zadanym, mozna vice nez ve skutecnosti je.  Nechovejte se tady jak mala decka ve stylu jako "ja bych ho nekoupil protoze ma K770i to ma taky" atd. Je to detinske, jelikoz ty pristroje jsou nesrovnatelne. Stejne tak je nesmyslna poznamka o sesterem "kousnuti". Myslim, ze na tomhle foru jsou prevazne rozumni lide, kteri dokazi, i pres to ze miluji SE, ocenit dobre pristroje. Doufam, ze tady nejsou maniaci ve stylu Nokia, Samsung atd.  Mrknutí
PS: u meho iPhonu nenastal vubec zadny, shora popisovany problem a verte, ze vetsina veci  jsou - jeden kamos ma kamose a ten ......... SE proste miluju a Satio bude muj, jednak je to krasny kousek a hlavne to je SE.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.