SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 00:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 361459 x)
Hl@w@OO7
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 09. Říjen 2009, 19:31 »

Ja myslim ze kazdy den skolu do 4 nemas, takze bych rekl ze kdybys sel hned domu urcite by casu zbylo vice, ja chodim do devitky a skolu do 4 mam 2x tydne, ale to uz trochu odbiham od tematu, omlouvam se.
Mozna ze za jeden den bys stihl recenzi nejakeho tuctoveho mobilu ktery nenabizi nic noveho, ale recenze satia musi samozrejme trvat dele, me osobne to nevadi, kdyz bude recenze dobre zpracovana, rad si pockam Smajlík
uložena

flai
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 09. Říjen 2009, 19:33 »

mno je pravda ze sme se odklonili od tematu dyztak at nekdo zalozi novi tema o tomto, ale hadat se o tom nebudem, jen uz aby to bylo...

EDIT: jo skolu mam krome jednoho dne do pul druhy ale jizda domu mi trva... autobus jede v 14:20 -> jedu tak 60 min -> 20min chuze domu tak to mam 10 min navic, ale taky si potrebuju udelat ukoly to je tak na 10-20 min a naucit se to klidne muze byt hodina -> a v 20:00 jdu spat tak nevim jak myslite vy ale ja na to cas nemam.
« Poslední úprava: 09. Říjen 2009, 19:39 od flai » uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 09. Říjen 2009, 20:03 »

To jsou hrozne velke idealy myslet si, ze za dopoledne telefon nafotitie, sepisete recenzi, vyzkousite, natocite video, prenesete mutlmiedalni obsah, zkontrolujete recenzi, pridate fotky displeju (nejdriv jeste poridite screenshoty a s telefonem vyfotite fotky a video) pak fotky telefonu, jeste k nim dat vodoznaky, pak jeste nejake doladovani a je hotovo. To opravdu jedno odpoledne nezabere  Smajlík

Se vsim souhlasim do posledniho "chlupu" Smajlík Psal jsem sem svou prvni recenzi v zivote - a za den to rozhodne nebylo - jednak jsem tam hodnotil muj pristroj, ktery uz nejakou dobu vlastnim - takze testovano mam - pak treba hruba kostra tolik nezabere - ale vse zkontrolovat - slovosledy, chyby, aby se tam moc neopakovala stejna slova, doplneni - to taky neco zabere. O nafoceni ani nemluve - a to jsem opravdovy amater - proti lidem, kteri SEManii vedou/ prispivaji pravidelne Smajlík

Takze tvrdit, ze za jeden den je hotovo - to je trochu z cesty - a ja bych si testovani novych telefonu - kor kdyz se jedna o takove poklady, ke kterym se normalne nedostatenete - kdyz jeste nejsou ani poridne v prodeji - poradne uzival - klidne i tyden v kuse bych nemusel mit jiny telefon v ruce Smajlík

Kdyby bylo pak treba mozne dat odkaz na par fotek - nafocenych timto skvostem - jeste pred recenzi - rozhodne bych se nezlobil  Smajlík

Jinak cena cca okolo 14500 Kc mi prijde akorat - tech avizovanych 17000 Kc bylo az nekresÂťanskych Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 09. Říjen 2009, 20:12 »

Chlapci, devcata a pionyri co je vyse popsano jsou fakt nesmysly - predevsim nepracujicich a bez povinnosti. Martine hlavne se nenech rozptylovat blbostma a pekne se soustred na svou praci  Mrknutí. My vsichni "normalni" na tvou recenzi radi pockame treba 14 dnu i dele. Za sebe muzu rict, ze se fakt uz nemuzu dockat Cheesy. PS: myslim, ze tohle vlakno je trosku o necem jinem.
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 09. Říjen 2009, 21:16 »

Me by treba zajimalo, jak bys chtel za den otestovat vydrz baterie pri ruznych stupnich pouzivani  Tongue
uložena

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 09. Říjen 2009, 22:07 »

Je hezke pozorovat jak si nekteri recenzovani ci testovani mobilu predstavuji jako Hurvinek valku. Jo mozna to vypada snadne a mozna to je na zacatku zabava a clovek je nadrzeny na to ze se dostane k telefonu o pul roku drive nez se o tom vubec napise prvni veta.. Ale jelikoz to je vse na jedno brdo a lisi se to jen krabickou, cloveka to zacne brzy stvat a nudit..
Recenze je neco podobneho v bledemodrem. Nehlede na to, ze nekteri studuji a nekteri pracuji. Takze otestovat mobil behem tydne a zrecenzovat to, tak moc casu volneho nezbyva. Je dobre si uvedomit, ze toto je server zdarma, nic se neplati. Tj. clovek by mel byt spokojen s tim co dostane zdarma a ne krafat ze to trva dele. Preci jen kdyz uz clovek tomuto cas venuje, nekde jinde ho musi obetovat. A ja sam si pri praci nedovedu predstavit ze jeste neco smolim doma, vlastne to same co v praci delam a nosim si tudiz praci domu. To bych byl hnan  Mrknutí
Takze pokud se komukoliv nelibi ze ta recenze trva a jeste neni - udelejte pro to neco a nebo uplaÂťte recenzenty Mrknutí Preci jen motivace navic je motivace a zadarmo ani kure nehrabe.
Ja bych s recenzi problem nemel, par fotek a videi porizenych mam, ale jiz v minulosti na jednom nejmenovanem serveru moje recenze vysla (pod jinym jmenem), ale provalilo se ze jsem to psal ja a i kdyz to bylo nestranne a zarizeni jsem docela strhal, mel jsem hned na taliri ze jsem byl podplacen, uplacen, ze kdyz s tim delam tak to je jen reklama,........... Takze si pockejte co mistni redaktori vyplodi a nestezujte si Mrknutí
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
flai
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 10. Říjen 2009, 06:18 »

njn vono se to lehce rekne ale tezko udela Grin
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #52 v: 10. Říjen 2009, 07:17 »

Nazoru tady uz zaznelo dost, takze je idealni cas to utnout Smajlík Chvili to tady jeste necham, pak nerelevantni prispevky hodim do Tlachani nebo spise smaznu, stejne jsme se tady v podstate nedozvedeli nic, co bychom nevedeli Smajlík A ja se vracim k T715 Smajlík
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 10. Říjen 2009, 08:29 »

Mne by zajimalo jak je to s aplikacema ? Zkousel jsi do pristroje nejake instalovat ? Funguji na Satiu ty same aplikace co na dotekovych nokiich ?
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 10. Říjen 2009, 11:32 »

Myslim, ze jsem v tomto thredu uvedl nejake zajimavosti, ktere jsme predtim vedet ani nemohli, takze s tvym nazorem Jozko neslouhlasim. Kazdopadne poslednich x prispevku je zcela mimo misu, klidne v te diskusi budu pokracovat v tlachani, pokud bude zajem, i kdyz vse podstatne jsem rekl.

Zpet k diskusi - instalovani aplikaci je problem, instalacni soubory jsem bral od ostatnich S60 a Satio vzdy hlasi vyprseni certifikatu. Ani vlastnorucni podepsani aplikace nebo posunuti data zpet nic neresi,s tim souvisi i problem screenshotu displeje. Aplikace na sejmuti obrazku nejde nainstalovat, uzivatelske prostredi tedy bude nejlepsi popsat na videu
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 10. Říjen 2009, 12:06 »

Jaj no to se dalo cekat ale myslim ze to pujde nejak Hacknout problem pry byl jen u nejakych Nokii z rady E ale na nejakem foru jsem cetl alespon u tech symbianovych 3rd ze nemeli po hacknuti problem s certifikaty a navic tim hackem se zabyva dost lidi. Mozna se podivat primo na nejake aplikace co jsou pro Nokii 5800 protoze ta ma stejnou verzi OS symbian S60 5Th edition
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 10. Říjen 2009, 12:09 »

JJ, zkousel jsem aplikace pro N5800 ale jak rikam, byl problem s certifikatem. Uz jsem se do toho dostal a vim, ze existuji ruzne hacky, na testovanem telefonu to vsak provadet nehodlam, mozna az budu mit svuj vlastni  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 10. Říjen 2009, 12:23 »

jj to s tim hackem chapu ja jen ze by to melo jit a nemel by byt zas takovy problem s tema certifikatama zatocit. Samozrejme ze ten testovaci telefon je neco jineho ale jak bych mel svuj vlastni sel bych do toho hned.

Jinak me jeste zajima Java zkousel jsi treba novou Operu mini 5.0 ? Nebo i starsi 4.2 ?
« Poslední úprava: 10. Říjen 2009, 12:26 od Ganimed » uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 10. Říjen 2009, 13:06 »

To bych spis tipoval ze pujde opera mobile.na strankach opery je ale jen S60 2nd a 3rd ed.mozna by ta pro 3rd edition mohla fungovat,nevim.. http://www.opera.com/mobile/download/?man=Series60-3.x&ver=8.65&heading=S60%203.x&img=/bitmaps/products/mobile/platform/symbian865.gif&extra=
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 10. Říjen 2009, 14:05 »

no ta 5.0 co mam na svojem SE a instalacku mam na karte tu samou jsem poslal na nokii S60 3rd a na ni funguje bez problemu, a podle tohoto http://forum.s60.cz/viewtopic.php?f=4&t=2746 by to fungovat melo i na S60 5Th
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.