SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Červenec 2025, 22:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopeny mobil
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Utopeny mobil  (Zobrazeno 16190 x)
Jakub Vaculka
Anonym
« v: 03. Říjen 2005, 09:18 »

;DTak me na jedne akci hodili i s mobilem do bazenu.  Cry Hned jsem ho utrel, vytahl baterii, simku a pameÂťovku a polozil ho i s rucnikem pod nim na topeni v suche mistnosti. Druhy den odpoledne jsem ho dal do nabijecky. Cca po 3/4 hodine se konecne na diplayi objevil proces nabijeni vcetne smouh na urcitych mistech. Nevim, jestli to byly mista nenavratne poskozena, nebo se jednalo o dosud jeste vlhka mista. I tak jsem byl ale rad. Za nejakych 20 minut jsme ale chatu opusteli a tak jsem proces nabijeni musel prerusit. Doma jsem ho dal do nabijecky znovu, ale tentokrat nic. Nevim co si pocit. Nevite co mam delat?  Embarrassed Necham ho jeste v nabijecce do odpoledne a kdyz nic, tak tam zkusim, nekde v obchode, dat novou baterii.
uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Říjen 2005, 09:34 »

Nova baterie ti nejspis nepomuze. Jestli se dostala voda do vnitrku telefonu, tak ja nejspis nenavratne zniceny.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Říjen 2005, 09:49 »

Telefon bude jiz asi nenavratne zniceny. V takovem pripade je dulezite okamzite vyjmout baterku a take se co nejrychleji dostat do telefonu a dukladne se jej pokusit vysusit. Existuje sance timto zpusobem telefon ozivit, ale voda je previt  Sad
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 03. Říjen 2005, 10:35 »

Spoustu telefonu se povede ozivit, ale ne na dlouho... Jakmile se do nej dostane voda, zacne to uvnitr korodovat a to je vymalovano. Takovej telefon muzes vzit a vyhodit. Pekne svym kamradum podekuj, ja bych je za to nakopal tam kam slunce nesviti...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Říjen 2005, 10:40 »

To se stat mne tak nekoho zabiju!!! 10 tisic jen tak utopit, to musis byt tedy klidas.  Shocked
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Říjen 2005, 11:59 »

Obavam se,ze pro teto mobil zbyva jen reqiuem.
uložena

Conrad
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Říjen 2005, 13:24 »

pekne jim chod vynadat a nech ti daji na ruku celu sumu telefonu, ak nebudou souhlasit muzes este soudnou cestou (sice nevim jak to na soude vyrikas) ale ak by se tohle stalo mne tak by si to vsechni ihned odskakali..  Angry
uložena

Sony Ericsson Arc
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 03. Říjen 2005, 14:49 »

2Matej: Ale no tak, preci nepozenes kamarady pred soud, ne? Mrknutí
Ale urcite bych to s nimi nejak vyridil, aby se mi na ten telefon slozili, nebo aspon na cast.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 03. Říjen 2005, 15:28 »

2Matej: Ale no tak, preci nepozenes kamarady pred soud, ne? Mrknutí
Ale urcite bych to s nimi nejak vyridil, aby se mi na ten telefon slozili, nebo aspon na cast.

A co ultrazvukova lazen??!! Hoooodne pomuze.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 03. Říjen 2005, 15:40 »

2Filip: Ja si stejne myslim, ze je to spis o stesti a nahode... Bud se chytne nebo ne...
uložena

ententeak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 03. Říjen 2005, 15:57 »

obcas pomuze dat mu koupel v destilovany vode, protoze jestli v tom bazenu bylo aspon trosku soli (pot, desÂť apod.) tak tam nekde muze bejt trocha vykrystalizovana a delat bordel...ja bych mu dal "klystyr destilkou"

PS: me by to taky Nas..lo Undecided
uložena

Osobni MOTTO: " Stejne se to sezere "
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 03. Říjen 2005, 16:48 »

2 Marek: No ak se ti pak na ten mobil neslozej a reknou ze jim to je jedno, tak to nejsou pak kamaradi... pak by jely pred soud  Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 03. Říjen 2005, 17:02 »

2Matej: No kdyz to beres takhle, tak to potom jo...Mrknutí
uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #13 v: 03. Říjen 2005, 19:57 »

2Filip: Ja si stejne myslim, ze je to spis o stesti a nahode... Bud se chytne nebo ne...

To jo..ale, kdyz udelas opatreni vcas zachranis ho temer 100%. (viz. nedavna oprava T630. kdyby byl v telefonu nekolik dni odlakovac na nehty)
uložena
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 03. Říjen 2005, 20:09 »

Pokud se mobil dostane do vody, je nezbytne z nej okamzite vyndat baterku (vypinanim se nezdrzuj), mobil rozebrat, velke kapky osusit a profoukat ho fenem. Kdyz tu moznost nemame, je nutne vyhledat co nejdriv servis, protoze nadeje na zachranu se s casem rychle snizuje. Koroze stale postupuje a ackoliv se napred zda, ze se zas tolik nestalo, druhy den uz je mobil dead.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Utopeny mobil
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.