SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 02:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro stolni Pc (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MyPhoneExplorer  (Zobrazeno 138080 x)
Integrated
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 26. Červenec 2006, 10:16 »

Ne naopak, zalohu telefonu ( java aplikace, hry, obrazky, melodie, videa, schemata, SMS a telefonni seznamy ) pomoci tohoto programu musis provadet v zapnutem stavu. Jinak program telefon neidentifikuje. Progran funguje prez kabel i BT.  Cool
uložena

SE K500i (R2AE033)
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 26. Červenec 2006, 10:29 »

Diky moc za odpoved! Jasne ze v zapnutem stavu, ale u toho kabelu by se to asi chtelo prepnout do te pracovni casti a to by se znovu zapinal... Ale to je fuk, kdyz to jede i pres BT, tak je to pohoda, diky moc!!! Jo a mimochodem, poznamky, kalendar a ukoly se zalohuji take?
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
voitano
Anonym
« Odpověď #62 v: 30. Červenec 2006, 18:54 »

Orig. soft zklamal s K800,  MyPhoneExplorer Version 1.4.5 funguje zatim good
uložena
SBDer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 18. Srpen 2006, 18:33 »

Mam MPE 1.4.5, stahl jsem si jej koncem cervence a pres BT normalne fungoval. Dnes jsem si chtel telefon po delsi dobe opet zazalohovat, ale odmita se mi pripojit. Vzdy se objevi zprava "telefon nebyl identifikovan." Zkousel jsem v nastaveni Vyhledat zarizeni, ale nic to nenaslo. Program jsem preinstaloval, BT na telefonu zapnuto, totez BT adapter v pocitaci... Nevite, v cem by mohla byt chyba? Predem diky!
SBDer
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 31. Srpen 2006, 13:31 »

Nechci te strasit, ale asi budes muset preinstalovat wokna. Neco ti obsadilo virtualni COM, ktery MPE pouzivalo k pripojeni.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
peterss
Anonym
« Odpověď #65 v: 31. Srpen 2006, 13:35 »

preinstalovanim woken se nezmeni nastaveni programu, to spise odinstalovat a znovu nainstalovat MPE
uložena
SBDer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 31. Srpen 2006, 15:30 »

preinstalovanim woken se nezmeni nastaveni programu, to spise odinstalovat a znovu nainstalovat MPE
MPE jsem re-instaloval nekolikrat, vcetne stridani ruznych ruznych verzi programu, ale nepomohlo nic. Ted v souvislosti s temi COM porty mne leda napadlo preinstalovat ovladace BT adapteru, to by snad mohlo pomoci...
uložena

MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 01. Září 2006, 07:28 »

Taky jsem to nekolikrat nainstalovala (i starsi verze), ale vim, ze tudy cesta nevede. Snad jen najit, kde se v registrech zapisuji COM porty a co se k danemu portu ma pripojovat. Me se nekolikaterym preinstalovanim BT podarilo vytvorit i COM 28, protoze to neprepise uz ty vytvorene, ale udela nove.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
peterss
Anonym
« Odpověď #68 v: 01. Září 2006, 09:54 »

Vcera sem skusmo nainstalil MPE 1.4.5, pripojil V600 pres USB kabel, v nastaveni napsal COM port, pres ktery je tel. pripojen a facha na jednicku.
uložena
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 01. Září 2006, 11:14 »

Mas na mysli Motorolu V600 nebo SE W600? SE ti fachat, protoze jsi si nepreinstaloval COM, kterym se pripojujes ovladacem jineho zarizeni.
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #70 v: 01. Září 2006, 11:40 »

Bych rekl, ze ma na mysli opravdu SE V600: http://www.mobildodomu.cz/id/30746/SonyEricsson-V600-+-Bluetooth-dongle.html  s motorkou by to asi nerozbehal  Mrknutí
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 02. Září 2006, 18:27 »

Me se tohle stalo taky parkrat z niceho nic, ale pomohlo pred spustenim MPE (resp. pripojenim pripojenim k telefonu) spojit telefon s BT pomoci ikonky v systray Quick Connect -> Bluetooth serial port -> svuj telefon. Potom se mi MPE s telefonem teprve spojil. Ovladace mam z CD od BT adapteru (MSI - jsou to upraveny Widcomm).
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
SBDer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 03. Září 2006, 16:42 »

Me se tohle stalo taky parkrat z niceho nic, ale pomohlo pred spustenim MPE (resp. pripojenim pripojenim k telefonu) spojit telefon s BT pomoci ikonky v systray Quick Connect -> Bluetooth serial port -> svuj telefon. Potom se mi MPE s telefonem teprve spojil. Ovladace mam z CD od BT adapteru (MSI - jsou to upraveny Widcomm).
Ano! Tohle funguje skvele!!! Sice jsem musel znovu zadat PIN pro sparovani (nechapu proc, prenos souboru bezi normalne), ale zase to jede!!! Diky, diky, diky!!!
uložena

MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 04. Září 2006, 14:33 »

Vcera jsem jela se Z520 pres BT s MPE a zaroven se S65 pres BT prenasela soubory do PC. Myslim, ze budu na BT za chvili zavisla.
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 04. Září 2006, 17:55 »

Ano! Tohle funguje skvele!!! Sice jsem musel znovu zadat PIN pro sparovani (nechapu proc, prenos souboru bezi normalne), ale zase to jede!!! Diky, diky, diky!!!

Jo to pin jsem musel zadavat taky znovu, nevim proc. Jinak neni zac.

Vcera jsem jela se Z520 pres BT s MPE a zaroven se S65 pres BT prenasela soubory do PC. Myslim, ze budu na BT za chvili zavisla.

Tak to ja uz jsem, krome hudby pres BT posilam snad uplne vsechno, vcetne kompletni spravy telefonu. Bez BT a MPE bych asi uz nevydrzel  Smajlík.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro stolni Pc (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.