SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 09:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ukladat nahrane veci pres BT na kartu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak ukladat nahrane veci pres BT na kartu?  (Zobrazeno 3050 x)
dv-sole
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 02. Říjen 2005, 16:20 »

Chtel jsem se zeptat, jak se daji veci nahrane pred BT do telefonu, ktere se ulozi od ZPRAV - VYSILANO ulozit treba na kartu telefonu, diky!
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Říjen 2005, 16:43 »

Chtel jsem se zeptat, jak se daji veci nahrane pred BT do telefonu, ktere se ulozi od ZPRAV - VYSILANO ulozit treba na kartu telefonu, diky!
...tak to je nedomysleny. To, co mas v tech zpravach nahrano lze ulozit podle toho, co je to za typ souboru:
1) neasociovany typ souboru - pri kliknuti na nej mas moznost jej ulozit
2) asociovany soubor se Ti otevre v pridruzene aplikaci a ulozit jej muzes odtamtud
3) na to, jak premistit instalacni soubory .sis se mi nepodarilo prijit...
uložena
dv-sole
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Říjen 2005, 16:49 »

No ja jsem na to prisel, musis to pres SMan (nazev toho sis nebo i dokumentu popr) presne nechat najit (ten nazev souboru ci programu) ono ti to najde (v C-system-mail v nejakym z "tisice" adresaru, ktery to ta ma) a pak si ho zkopirovat kam chces (ale to je docela slozity) tak jsem myslel, jestli to nejde nejak jinak..
uložena
dv-sole
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 02. Říjen 2005, 16:53 »

Treba konkretne, hudba nebo obrazek to je jasny, ale jak ulozim treba Exel soubor? Kdyz se otevre tak tam nemam zadnou moznost k jeho ulozeni..
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 02. Říjen 2005, 17:05 »

kdyz se ti otevre treba zrovna excel soubor, tak mas k disposici minimalne volbu save as
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Říjen 2005, 17:19 »

No ja jsem na to prisel, musis to pres SMan (nazev toho sis nebo i dokumentu popr) presne nechat najit (ten nazev souboru ci programu) ono ti to najde (v C-system-mail v nejakym z "tisice" adresaru, ktery to ta ma) a pak si ho zkopirovat kam chces (ale to je docela slozity) tak jsem myslel, jestli to nejde nejak jinak..
Jo, mas pravdu, na tohle jsem zapomnel, ale je to dost nepohodlny. Excel soubor je varianta 2, tzn. otevre se Ti v asociovane aplikaci (napr. Sheet2Go) a odtamtud uz ho ulozis, kam chces...
uložena
dv-sole
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Říjen 2005, 17:25 »

Jo, mas pravdu, na tohle jsem zapomnel, ale je to dost nepohodlny. Excel soubor je varianta 2, tzn. otevre se Ti v asociovane aplikaci (napr. Sheet2Go) a odtamtud uz ho ulozis, kam chces...

ale kdybych nemel sheetToGo tak to ten klasicky Sheet nenabizi..
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 02. Říjen 2005, 17:29 »

clovece fakt ne. Ja uz uplne zapomnel, jaka je ten quick sheet s***a.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Říjen 2005, 17:31 »

ale kdybych nemel sheetToGo tak to ten klasicky Sheet nenabizi..
Tak to bude tim, o cem jsme se tady pred chvili vyvasnili v jinem threadu o DocumentsToGo, ten QuickSheet je spis QuickShit  Grin
uložena
dv-sole
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 02. Říjen 2005, 17:49 »

ale co jsem zase mohl slyset jinde tak DTG maji problemy s hackama a carkama.. Embarrassed
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Říjen 2005, 17:53 »

ale co jsem zase mohl slyset jinde tak DTG maji problemy s hackama a carkama.. Embarrassed
Bejvavalo, aktualni verze 2.001 mi chodi v pohode...
uložena
dv-sole
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Říjen 2005, 17:57 »

Bejvavalo, aktualni verze 2.001 mi chodi v pohode...

a na kolik tahle sada prijde? kamos mi poslal zkusebni verzi na mesic tak abych vedel cca kolik stoji plna..
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 02. Říjen 2005, 18:00 »

a na kolik tahle sada prijde? kamos mi poslal zkusebni verzi na mesic tak abych vedel cca kolik stoji plna..
stranka vyrobce je www.dataviz.com
stranka, kde se doctes treba i o trial verzi je www.symbianforum.cz
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 02. Říjen 2005, 20:09 »

jinak dataviz mel sveho casu velkou slevu pro drzitele licence na quick office, takze to vychazelo na nejakych 29 usd. Jestli to budes kupovat, taxi to pohlidej.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ukladat nahrane veci pres BT na kartu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 15 dotazů.