SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Květen 2025, 19:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prodleva po vyfoceni snimku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prodleva po vyfoceni snimku  (Zobrazeno 4446 x)
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« v: 14. Září 2009, 12:50 »

Ahoj vsici.chci se zeptat jestli vite cim je ovlivnena doba kdy je po vyfoceni snimku na obrazovce 'saving' a snimek se uklada.chci se pokusit ten cas k dalsimu snimku zkratit na minimum,ne ale zmenou rozliseni ci kvality a o procesech ktery v tu chvili probihaji nevim absolutne nic.Vi nekdo z vas vic nez ja?diky
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 01. Říjen 2009, 21:02 »

Pokud nebude reakce do tydne,mazu tema.
uložena

Dulezite clanky
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Říjen 2009, 08:29 »

U stare K750 se to ukladani dalo slabe urychlit rychlou pameÂťovou kartou. Ale to opravdu nebylo nic zasadniho. Procesy co v tu chvili bezi: snimek vyfotis a procesor ho musi zpracovat (komprese, ulozeni), pricemz procesor nepracuje na plny vykon ale ma jeste zalohu pro ostatni procesy (SMS, telefonni cast a janevimco).
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 02. Říjen 2009, 12:31 »

Do zpracovani patri take prevod ziskanych dat na pixely. U nahledu to sice je potreba taky, ale dost mozna se to zjednodussi.
Pixely, ktere se skladaji ze tri barev (RGB), totiz maji vsechny tri barvy na stejnem miste. To se ale neda rict o snimacich, kde to neni technicky mozne. Takze snimace jednotlivych slozek jsou vedle sebe a vysledna pixelu barva reprezenzuje odhadnutou barvu v jendom bode.
Dal tam patri ruzna vyvazeni apod.

Telefon muze pracovat na plny vykon, i kdyz samozrejme musi byt pripraven reagovat na nektere udalosti, takze se nemuze venovat zpracovani fotografie na sto procent. Ale ve chvili, kdy zadne takove udalosti nenastavaji, se jimi nemusi zabyvat. Vim, ze to tak asi bylo mysleno, ale bylo to trosku spatne formulovano.

Je tedy mozne:
* urychlit zpracovani (pomoci ruzneho nastaveni - asi nejlepe minimum automatiky. S rozlisenim si nejsem jist - kompresi to urychli, ale zpracovani mozna ne. To zavisi na implementaci.)
* urychlit ukladani (prakticky nevim jak)
* snizit pocet soubeznych procesu (povypinat aplikace, sputit mobil ve flight mode, nepouzivat naplanovani spusteni aplikace na nejaky cas, vypnout upozornovani kalendare a ukolu, mozna i nastaveni nehybne tapety)

Netroufam si moc odhadnout, co prinese jak velky efekt. Myslim, ze kalendar a vypnuti casoveho naplanovani spousteni aplikaci neprinese mozna vubec nic, protoze to vse muze byt zavisle na jednom casovaci, ktery bude bezet furt. Uz proto, ze na nem nejspis bude porad neco "zavesene", napriklad ukazatel hodin. (Pravda, ten muze byt deaktivovan, ale je mozne, ze se tak nedeje, dost mozna na casovaci bude zavesene jeste neco, co jen tak nezrusime, a nakonec mozna se casovac neumi vypnout.)
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 02. Říjen 2009, 13:48 »

Takze bych se mohl pokusit pouzit treba memory stick mobile ultra,kde je psano "vyssi prenosova rychlost"..je fakt ze kdyz jsem to zrovna potreboval,mel jsem zrovna zaplej media player-vysledek byl asi 15 sekund..ale pritom flighmode a kdyz jsem schvalne prehravac vypinal tak se mi ten cas stejne zdal strasne dlouhej.konkretne to byla dlouha cesta autobusem v zahranici a pokousel jsem se fotit alpy..zabery jsou krasny,kvuli tomu ze to bylo za jizdy jsem mel scen.rezim sport(min.doba expozice..)akorat mi vadilo ze jsem nevychytal vsechny nejhezci zabery kvuli ukladani predchozi fotky.//stejne myslim ze zalezi na rychlosti cteci jednotky v telefonu nez na schopnosti rychlosti zapisu/cteni karty.nesel by nejak pretaktovat procesor?asi blbost..
« Poslední úprava: 04. Říjen 2009, 08:23 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prodleva po vyfoceni snimku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.