SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Červen 2025, 05:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde internet
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 - nejde internet  (Zobrazeno 5205 x)
Peter.Phoby
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« v: 12. Září 2009, 14:23 »

Zdravim mam takovy problem zavineny moji vinou :/ Neska mi prisel tento telefon. Jenze sem zkousel GPS a jelikoz mi sezrala kredit kamos mi poradil aÂť smaznu internetovy nastaveni. Pripojeni k internetu proste vscko s GPRS...Jenze ted mi nefunguje gps internet proste vsecko, nepripojim se nikam...uz sem skousel snad vsecky navody a nastaveni co sem nasel na internetu ale furt to pise: Pripojeni se nezdarilo Zkontrolujte nastaveni. Pokud potize pretrvaji obraÂťte se na provozovateel site. Skousel sem napr:
http://www1.t-mobile.cz/FileStorage/Nastaveni_SonyEricsson_C702.pdf
http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtogetinternetsettings/c702?lc=cs&cc=cz
Nechal sem si posialt i sms s tim nastavenim, koukal sem se na t-mobile... tam taky vsecko bylo ok GPRS/aktivni. I jsem zkousel pruvodce nastavenim v telefonu jenze to mi ani nic nestahlo pac to porad nefunguje a ja to nejsem schopny nastavit jelikoz zadnej s navodu mi nepomohl. Jesli nekdo zna jak to ma byt nastaveny nebo ma c702 a jde mu internet skuste mi pls poradit jak to mam nastavit sem s toho uz zoufaly snazim se to urobit uz 5 hodin a nic.... Diky  Undecided.

EDIT: Neska jsem jeste zkousel propojeni mobilu s PC pres SDK ze bych skusil stahnout pres muj internet v pc do mobilu to nastaveni pres pruvodce nastavenim v mobilu jenze ani to se mi nepodarilo projit... diky..:/
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Září 2009, 18:44 »

Co takhle www.konfigurator.cz ? (Pro T-Mobile.)
K tomu placeni za omylem pouzity internet: Je mozne v nastaveni pripojeni nastavit Login request (cesky zhruba Dotaz prihlaseni) na On (Povolit). Pak se v pripade pokusu o pripojeni na internet zobrazi dotaz na jmeno a heslo a je potreba to potvrdit, jinak se to nepripoji.
Problem teda nastane, kdyz uz je clovek pripojen - pak se to nepta. Jednou jsem se takhle dival na Vodafone live co je noveho (mel jsem tedy drahe WAPove pripojeni), dosel mi e-mail (a jeho zacatek v SMS) a v nem byl link. Tehdy jsem mel K320i s joystickem, takze pri rolovani dolu se joystick sam zmackl. Takze mi jen zmizela otevrena SMS, ja se dival, co se stalo (webovy prohlizec jsem mel jiz otevreny, takze jsem se nedivil, ze se otevrel) a mezitim se mi vesele nacitala stranka. Login request jsem sice mel On, ale to nepomohlo, protoze jsem jiz byl pripojen. Nastesti prohlizec pak neco nepobral a prestal nacitat, takze to vyslo, tusim, jen na cca 50Kc. Ale i tak bych to povazoval za uzitecne u pripojeni s uctovanim za data.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Peter.Phoby
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Září 2009, 20:28 »

No odeslal jsem sms, prislo mi to nastaveni ale furt mi to pise pripojeni se nezdarilo. Koukal sem do nastaveni pripojeni internetu a je tam: T-Mobile WAP a SEMC GPRS (zvolen je ten T-Mobile WAP pak jsem koukal do nastaveni datoveho toku a tam nebylo nic ale ty dve predchozi volby jak byli v nastaveni internetu tam taky prisli ale nebyla zadna zvolena, vybral jsem tedy to sami jako v tom nastaveni internetu T-Mobile WAP a wap porad nefunguje skousel jsem tam prepnout jeste na tu druhou volbu ale to taky nefunguje. Vubec nemam paru co s tim muze byt. Cry
uložena
japaja a c702
Anonym
« Odpověď #3 v: 12. Září 2009, 20:40 »

po ulozeni nastaveni jsi restartoval founek?nekdy to bylo treba Undecided
uložena
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Září 2009, 20:57 »

vytvor si novy ucet, pripojenie PSD, nazov napriklad "internet" a adresu APN vypis "internet" (na Slovensku staci internet, v CR sa nevyznam), aplikacie by ti mali fungovat. ale prirad si tento ucet k nastaveniu internetu, aj nastaveniu pre prudy. pripadne ak chces pouzivat aj wap, tak nastavenia internetu nechaj wap a v aplikaciach (nezapinaj ich) si das zakazdym MOznosti/nastavenie pre internet/vlastne/zvolis ten svoj profil
« Poslední úprava: 12. Září 2009, 20:59 od Nitram47 » uložena

Peter.Phoby
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Září 2009, 23:58 »

Tak sem to vypnul a zapnul a uz to bezi tak dikes vsem za rady.  Mrknutí Ten konfigurator taky dost pomohl... :-)
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 13. Září 2009, 08:03 »

K APN: to zalezi na operatorovi. APN internet tu ma asi jen Vodafone pro tarifni zakazniky.
K restartu: Zajimave, nikdy jsem nepotreboval.
K T-Mobile WAP: Doporucil bych spis internet nez WAP. Eesti operatori davaji WAP zhruba desetkrat draz. V pripade Vodafone by se tu pridaly jeste dalsi problemy.
uložena

japaja a c702
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Září 2009, 10:31 »

ten restart asi neni povinnej ale ja to delal vzdycky kdyz me operator posilal nastaveni a mam pocit ze mne to nekdo poradil Roll Eyes hlavne ze mu to slape. pekny den vsem
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 13. Září 2009, 10:33 »

Aha. Tak to je mozna tim, ze nastavuju rucne. Kdyz znam nastaveni, tak je to rychlejsi.
uložena

japaja a c702
Anonym
« Odpověď #9 v: 13. Září 2009, 10:55 »

mmsky nepouzivam ale kdyz vytvoris mmsku tak nepta se nahodou foun jestli chces stahnout nastaveni ze neni nainstalovany? Shocked
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 13. Září 2009, 11:08 »

Nevim na koho to je dotaz ani jak souvisi s tematem, ale ja MMS taky nepouzivam. Ale taky se me to zepta. Ale nic zvlastniho na tom nevidim. MMS se AFAIK mohou posilat pres GPRS (+), ale zcela urcite potrebuji dalsi nastaveni.
uložena

japaja a c702
Anonym
« Odpověď #11 v: 13. Září 2009, 11:17 »

neptal jsem se konkretne jen me napadlo ze to moh pouzit pro vytvoreni toho internetoveho nastaveni.uz tady nebudu prudit musim do pakarny. Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde internet
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.