SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 19:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni tlacitka W902
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcni tlacitka W902  (Zobrazeno 3398 x)
Kimikimi
Anonym
« v: 09. Září 2009, 11:52 »

Dobry den, mam problem s tlacitky na ovladani hlasitosti. Prestali fungovat a ja mam nastavebou hudbu slabe a potreboval bych ji zesilit. Jde to udelat preba i nejako pres pocitac na stalo ?
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 09. Září 2009, 15:42 »

Tusim, ze aplikace BT info (J2ME) nebo program MyPhoneExplorer (Windows/Wine) umi ovladat klavesnici pres bluetooth/infraport/kabel.

Jinak bych s tim sel do servisu, pokud je v zaruce.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Kimikimi
Anonym
« Odpověď #2 v: 09. Září 2009, 18:53 »

v zaruce je ale ja ho debrandoval a nezalohoval jsem si ten soubor  Cry zaruku ma jeste rok a pul
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Září 2009, 19:02 »

Aha. Ja predtim pouzil identify a zalohoval defacto cely FS, abych mel jistotu... Teda, jeste nemam zalohovanou zalohu, to bych mel napravit.
Kratkodobe bych to vyresil jednou ze jmenovanych aplikaci, dlouhodobe bych nasel nekoho, kdo ma spravne Customize.xml, nahral Customize.xml, udelal master reset, pouzil SEUS a to by snad melo stacit. Pak samozrejme reklamace.

Jo, jeste jina moznost (kratkodobe), pokud to bude fungovat: http://forum.semania.cz/index.php?topic=23280.0
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
kimikimi
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Září 2009, 20:20 »

No tak zkusim to nejako postelovat. Dekuju za rady. To stema kombinacema klaves mi bohuzel nefunguje:(
uložena
Miichi
Anonym
« Odpověď #5 v: 11. Září 2009, 13:41 »

Zdravim,

me se stalo to same s tim ovladani hlasitosti a taky mi nefunguvali tlacitka na ovladani prehravace (play,...) no tak jsem to sel reklamovat a vratili mi penize a koupil si u vody mizernou w715, u ktery mi nefunguje GPS. CO se tyce reklamace,tak mi bylo oznameno, ze nemaji nahradni dil.
uložena
mironfs
Uzivatel
Telefon: SE W595

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Září 2009, 09:22 »

podla ma toto by ti zo zakona nikde povedat nemohly chod sa stazovat ak to aj tak nespravia abo sa nedohodnete tak chod sa popytat (vacsinou) v mestskom urade sedi babka co ma na starost problemy s reklamaciou
uložena
JURO8K
Uzivatel
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Září 2009, 10:54 »

Ked mu vratili peniaze, tak nema dovod, aby sa isiel sÂťazovaÂť. Nepoviem, keby ho poslali prec s tym, ze nemaju nahradny diel a dovidenia, ale takto je to normalne vyriesena reklamacia.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni tlacitka W902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.