SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 00:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc - W715 a spatna GPS?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pomoc - W715 a spatna GPS?  (Zobrazeno 3696 x)
nibiru
Uzivatel
Telefon: SE W715

Zobrazit profil
« v: 03. Září 2009, 20:49 »

Ahoj,

mam cca 2 tydny W715, od Vodafonu. Docela pekny telefon a hodne se mi libi. Jenom na nem nemuzu poradne rozchodit GPS.

Resp, cca 2 dny po koupi fungovala pekne, pri spusteni "Informace o stavu" se i se stazenim dat z GPRS (A-GPS?) pripojila (nasla mou polohu) do 30ti sekund.

Ted, nevim proc, se mi nechce ani po 5ti minutach chytnout. Porad pise "vyhledavam", najde 1,2 druzice a pak zase zmizi a nenajde me.

Je to normalni? Jake mate zkusenosti s GPS na SE?

Dik za odpovedi.

Nib.

PS: abych nekrivdil, predevcirem se mi chytla, ale ani si netroufam odhadovat za jak dlouhou dobu.

uložena
vavro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Září 2009, 12:11 »

Jsem taky stastny vlastnik tohohle karsavce  Smajlík nemel jsem sice tento problem, GPS mi slape, sice se pripoji po asi 2-3 minutach, ale ok.
Mel jsem ale problem s wifi a vubec jsem nevedel co s tim, nakonec mi tady poradili aktualizovat mobil pres SEUS a ejhle, vse se zpravilo a vse zase jede.

takze ti radim, aktualizuj si founa pres SEUS a melo by se ti vse zpravit, teda pokud jde o softwarovy problem.

PS: aby naslo GPS signal, musis mit vyhled na nebe! Pokud si to zkousel treba doma, tak je to uplne normalni ze signal proste nanajdes.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 06. Září 2009, 08:21 »

Absolutne suhlasim s vavrom - pri hladani pozicia musis mat vyhlad na nebe.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Září 2009, 10:56 »

Asi to sem nepatri, ale kamarad ted recenzuje Nokii E52 a chytil signal ve meste v baraku bez A-GPS, a to dost rychle. I kdyz chvilema to ukazovalo, ze jsem o 100 metru dal.
uložena

nibiru
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Září 2009, 12:03 »

GPS jsem zkousel vzdy venku, ale dik za postreh a radu :-)

Zkusim aktualizovat telefon. Jen:
1) pri aktualizaci mi prijdu o vsechna data - kontakty, SMS, nastaveni telefonu, programy (sensMe, trackId) - nebo mi zustanou?
2) jak je to se zarukou?
3) mam brandovany telefon od Vodafonu, zustane tak jak je, nebo se mi tam nahraje nebrandovana verze systemu (tj, bez uprav ktere spachal Vodafone)

Dik za odpovedi.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 06. Září 2009, 12:11 »

kontakty, kalendar, ukoly atd zalohujes prez Pc suite, sms prez My Phone Explorer, programy co tam byly od zacatku tam zustanou, ty co jsi doinstaloval sam tak o ty prijdes, zaruku neztratis, po aktualizaci tam bude zase brandovany FW
uložena

roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 07. Září 2009, 07:52 »

Preto sim prebehni nainstalovane aplikacie a hry a poznac si ich na papier najdi v pc, na nete, pripadne opatovne stiahni z netu. Doinstalujes ich potom. Absolutne super by bolo este predtym pouzit a2uploader, s ktorym si zazalohujes nastavenia internetu, ak sa budu dat stiahnut.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Miichi
Anonym
« Odpověď #7 v: 11. Září 2009, 13:37 »

Ahoj, ja mam taky problem s GPS.. jeste se mi nepovedlo rozchodit aplikaci WF NAvigator a kdyz kouknu na pripojeni tak tam mam treba 4-7 nalezenych stalelitu a ta aplikace nefacha a ani kdyz to mam spusteny 2 hodiny... cim to je.. taky jsem zkousel uz prehrani firmwaru,ale bylo mi oznameno, ze mam aktualni a i tak jsem ho prehral a porad mam te tsame podize.

Jinak jeste jeden dotaz. Jde tam nahrat nejaka verze firmwaru s originalnimi ikonamy? Ja to uz zkousel, pres A2uplouder,ale jen menu,ale ja bych chtel zmenit vsechny. Nelo by to tak, ze by se tam nahral firmaware z jineho telefonu ktery je hodne podobny, napr G705??
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc - W715 a spatna GPS?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.