SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Duben 2025, 12:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Windows Mobile - pripojeni k internetu - potvrzeni uzivatelem
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Windows Mobile - pripojeni k internetu - potvrzeni uzivatelem  (Zobrazeno 1962 x)
HujiK
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 31. Srpen 2009, 12:19 »

Zdravim,
zkousel jsem trochu hledat ale primo jsem to nenasel, a bohuzel nemam moc cas na zdlouhave vyhledavani ...

Da se nejak nastavit (pripadne aplikace) aby kdyz jakakoliv aplikace v mobilu potrebuje na internet a zahaji pripojovani pres GPRS/edge, aby nejprve vyskocil dotaz, zda chci opravdu pripojit? Momentalni stav, kdy se pripojuje automaticky je nezadouci, vzhledem k typu internetoveho pripojeni ...

Predem diky za info ...
uložena
Davido
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson X1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Srpen 2009, 12:52 »

neco podobneho jsem resil kvuli tomu, ze se mi telefon automaticky prihlasoval v zahranici, coz bylo nezadouci a hlavne drahe. Nasel jsem na to jen program "NO DATA". Nevim jestli to bude presne to co hledas, ale pro mne super. Prejedu pres hranici vypnu a zapnu jen kdyz opravdu potrebuju, nebo necham jen WIFI.
uložena
HujiK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Srpen 2009, 14:43 »

neco podobneho jsem resil kvuli tomu, ze se mi telefon automaticky prihlasoval v zahranici, coz bylo nezadouci a hlavne drahe. Nasel jsem na to jen program "NO DATA". Nevim jestli to bude presne to co hledas, ale pro mne super. Prejedu pres hranici vypnu a zapnu jen kdyz opravdu potrebuju, nebo necham jen WIFI.

Neni to sice uplne presne to co bych potreboval, ale svemu ucelu to rozhodne poslouzi ... diky ...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Windows Mobile - pripojeni k internetu - potvrzeni uzivatelem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.