SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červen 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak pocestit MobilPocketReader ???
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak pocestit MobilPocketReader ???  (Zobrazeno 8723 x)
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 30. Duben 2005, 17:57 »

Vite, poradite... Huh
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Duben 2005, 18:08 »

co myslis pocestenim? Fungujici ceske fonty, nebo ceska menu? Ceska menu myslim nejsou a fonty uz mas urcite nainstalovane, jenom musis v preferencich mobipocketreaderu vybrat nejaky cesky.
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Duben 2005, 18:28 »

mam tam pouze SwissA, a Courier... A hacky a carky neumi ani jeden z nic... Nevim jak, nevim co, a nevim kam mam doinstalovat, aby to jelo... pomoooooc...
uložena

Revan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Duben 2005, 19:04 »

1) Zkus znovu nainstalovat ty fonty. Vypnout a zapnout telefon a spustit MPR. Melo by to chodit Smajlík
uložena

Nokia 640, SE T610, SE P910i
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Duben 2005, 19:42 »

1) Zkus znovu nainstalovat ty fonty. Vypnout a zapnout telefon a spustit MPR. Melo by to chodit Smajlík

Problem je v tom, ze ja nevim kam mam nainstalovat ty fonty... Uz jsem to zkousel do system/fonts-vytvorena slozka, restart, a stale nic...
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Duben 2005, 20:43 »

krome nakopirovani fontu musis mit v adresari c:\system\font knihovnu freetype.dll. Nekde na netu se povaluje instalacni soubor *.sis, kterym to jde normal nainstalovat. Ani reset pcka neni nutny. Kdyby jsi mel problem jej najit, napis mi na [email protected], ale snaz se to aspon najit. Treba v diskusi na pandore se Ti to jiste podari.....Je to free, tak prosim neobvinovat z sireni warezu:o)
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 01. Květen 2005, 07:25 »

krome nakopirovani fontu musis mit v adresari c:\system\font knihovnu freetype.dll. Nekde na netu se povaluje instalacni soubor *.sis, kterym to jde normal nainstalovat. Ani reset pcka neni nutny. Kdyby jsi mel problem jej najit, napis mi na [email protected], ale snaz se to aspon najit. Treba v diskusi na pandore se Ti to jiste podari.....Je to free, tak prosim neobvinovat z sireni warezu:o)

To by nas ani nenapadlo... Mrknutí
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Květen 2005, 08:41 »

Ja fakt nevim...  Nekde je neco spatne... Udelal jsem co mi bylo doporuceno, a stale nic... Zacinam byt bezradny... Ve slozce /fonts jsem doinstaloval verdanu a georgii, a v MPR je stale jen SwissA a Courier... Co delam spatne...Huh
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #8 v: 01. Květen 2005, 10:13 »

Ja fakt nevim...  Nekde je neco spatne... Udelal jsem co mi bylo doporuceno, a stale nic... Zacinam byt bezradny... Ve slozce /fonts jsem doinstaloval verdanu a georgii, a v MPR je stale jen SwissA a Courier... Co delam spatne...Huh

Mas v mailu freetype.dll
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Květen 2005, 11:40 »

Panove pokud vim freetype neni warez nybrz volne siritelna utilitka. A pokud me pameÂť neklame, toto bylo docela diskutovano ve starem foru Mrknutí
zde je zprovozneni ceskych fontu
A zde o Mobil Pocket readeru a ceskych fontu
To stare forum tu neni jen pro paradu Grin
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
miramax
Anonym
« Odpověď #10 v: 01. Květen 2005, 11:56 »

Panove pokud vim freetype neni warez nybrz volne siritelna utilitka. A pokud me pameÂť neklame, toto bylo docela diskutovano ve starem foru Mrknutí

jj to mas uplnou pravdu, ale tohle bylo rychlejsi, nez to hledat  Roll Eyes ja se polepsim  Tongue
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 01. Květen 2005, 21:09 »

jj to mas uplnou pravdu, ale tohle bylo rychlejsi, nez to hledat Roll Eyes ja se polepsim Tongue
Vsak jsem to taky myslel s humorem Cheesy
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 29. Květen 2005, 20:06 »

Bylo o tom uz napsano mnoho...ale jeden dotaz navic...ja kdyz pripojim fon k PC tak nevim jako do telefonu dostat ty ceske typy pisem, utilitku Free type jsem si stahl, vytvoril si ve fonu slozku "fonts" ale po pripojeni k PC se mi ta slozka stejne neukaze..ukazuji se mi jen slozky audio, documents, others, video a image ; jak provest abych dostal ty ceske fonty do MP Reader-u ?
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 29. Květen 2005, 20:34 »

No nevim jestli ti to pomuze, ale mrkni se: http://www.klubkomunikator.cz/default.asp?art_pub_detail=true&art_ID=36
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 29. Květen 2005, 20:39 »

Bylo o tom uz napsano mnoho...ale jeden dotaz navic...ja kdyz pripojim fon k PC tak nevim jako do telefonu dostat ty ceske typy pisem, utilitku Free type jsem si stahl, vytvoril si ve fonu slozku "fonts" ale po pripojeni k PC se mi ta slozka stejne neukaze..ukazuji se mi jen slozky audio, documents, others, video a image ; jak provest abych dostal ty ceske fonty do MP Reader-u ?
Musis pro prohlizeni slozek telefonu pouzit nejaky 3rd party software, jako napriklad Epocware File Manager...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak pocestit MobilPocketReader ???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.