SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 18:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jaky telefon koupit ?
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jaky telefon koupit ?  (Zobrazeno 11777 x)
Kimi1492
Uzivatel
Telefon: SE W200i

Zobrazit profil
« v: 07. Srpen 2009, 19:42 »

Pomalu se blizi doba kdy si mam vybrat mobil , mam k dispozici neco okolo 6 tisic. Telefon pouzivam k prehravani hudby , filmu , internetu , hodne pisu sms , hraju hry ...
Jaky z nich je lepsi a nebo jaky jiny z teto cenove kategorie vzit .
Diky
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Srpen 2009, 20:24 »

Platforma A200 bude asi idealni. Aspon z nabidky SE.
Vzhledem k dostupnym financim bych nesetril na starsich A2v1 (jako je treba moje G502), doporucil bych rovnou A2v2, pry je mnohem stabilnejsi.
A co je na vyber? Ony vsechny A200 si jsou navzajem celkem dost podobne, jejich podkategorie A2v2 na tom bude logicky s podobnosti jeste ostreji. Akcelerometry a vetsi heap maji asi vsechny A2v2. S pameÂťovymi kartami jsou na tom snad vsechny A200 stejne s vyjimkou starsi K850i (bacha:A2v1). Muzes si vybrat foÂťak, Wi-fi, GPS, rychlost procesoru, umisteni konektoru, konstrukci (klasika, slide, vecko), klavesnici a to je zhruba vse. Nedoporucuji brandovany mobil ("okrasleny" od operatora) - mensi stabilita a nekdy blokovani nekterych funkci. Je mozne se toho zbavit neoficialnim zasahem.
Jeste dodam, ze vyhoda A2v1 spociva v lepsich moznostech neoficialniho tuningu. (Je vic prozkoumana. Ale existuji AFAIK i veci, ktere jsou jen na A2v2, napr. SMS konverzace.) Ale ne kazdy ma tu potrebu a ne kazdy tomu da prednost pred vyhodami A2v2.
Tedy trosku upresni pozadavky ohledne foÂťaku apod. A vyber si tuning vs. stabilita.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Kimi1492
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Srpen 2009, 20:52 »

Platforma A200 bude asi idealni. Aspon z nabidky SE.
Vzhledem k dostupnym financim bych nesetril na starsich A2v1 (jako je treba moje G502), doporucil bych rovnou A2v2, pry je mnohem stabilnejsi.
A co je na vyber? Ony vsechny A200 si jsou navzajem celkem dost podobne, jejich podkategorie A2v2 na tom bude logicky s podobnosti jeste ostreji. Akcelerometry a vetsi heap maji asi vsechny A2v2. S pameÂťovymi kartami jsou na tom snad vsechny A200 stejne s vyjimkou starsi K850i (bacha:A2v1). Muzes si vybrat foÂťak, Wi-fi, GPS, rychlost procesoru, umisteni konektoru, konstrukci (klasika, slide, vecko), klavesnici a to je zhruba vse. Nedoporucuji brandovany mobil ("okrasleny" od operatora) - mensi stabilita a nekdy blokovani nekterych funkci. Je mozne se toho zbavit neoficialnim zasahem.
Jeste dodam, ze vyhoda A2v1 spociva v lepsich moznostech neoficialniho tuningu. (Je vic prozkoumana. Ale existuji AFAIK i veci, ktere jsou jen na A2v2, napr. SMS konverzace.) Ale ne kazdy ma tu potrebu a ne kazdy tomu da prednost pred vyhodami A2v2.
Tedy trosku upresni pozadavky ohledne foÂťaku apod. A vyber si tuning vs. stabilita.
co se tyce fotoaparatu tak to chci minimalne 3,2 mpix , s tou platformou pozaduji a200,ale o tom ze se dal deli jsem nevedel , telefon si chci dost  prizpusobovat zasahdm do SW , budu si chtit zmenit funkci kontekctovych tlacitek , pridat flash menu , zmenit ikony v menu a submenu , dale bych si chtel zmenit uvodni obrazovku a znelku , takze na tuningu mi dost zalezi a jak je to s tou stabilitou ? A jaky telefony maj jakou verzy ?
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 07. Srpen 2009, 21:12 »

Tak ja mam A2v1, takze moje informace o A2v2 ber trosku s rezervou.
Myslim, ze z toho, co's psal, jde na A2v2 vse krome zmeny kontextovych tlacitek.
S verzi A2 nechci kecat, tak jsem trochu hledal. Nasel jsem http://forums.mihandownload.com/39511-post2.html . Neni to v zadnem mi znamem jazyce, ale patrne tam je seznam A2v1 a A2v2.
A s tou stabilitou: jde o to, ze A2v2 by mela byt stabilnejsi nez A2v1. Nedavno jsem tu OToval ohledne toho, jak casto flashuju G502 (A2v1) a dostal jsem se k tomu, ze je to potreba cca jednou za dva mesice. S tim, ze po mesici treba trosku zlobi, ale da se to celkem vydrzet.
K foÂťaku: neni dulezite jen rozliseni, ale treba i ostreni a kvality optiky. G502 ma 2Mpx, K320i ma 0.3Mpx. Na foceni textu je lepsi K320i, protoze na G502 to neni ostry.
uložena

Kimi1492
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Srpen 2009, 21:28 »

Takze Jakou platformu byjsi mi doporucil a jaky konkretni telefon ? Ten fotak bych chtel aby zvladl zaznamenat momentky ktere pak bude mozne slehout na Pc .
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Srpen 2009, 22:07 »

No videl bych to na C510. Akorat ze se vsemi SE A200 nepocitej, ze si nejak moc zahrajes hry.

Vlak: Oni jdou fotit texty ve VGA rozliseni?!
uložena

Kimi1492
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Srpen 2009, 08:01 »

C510 se mi i disainove libi , ale chtel bych uz nejspis neco vybavenejsiho treba s wifi a GPS , treba u C702 by mi vadila absence polohoveho senzoru - na hry a na walk mate bych to chtel
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 08. Srpen 2009, 08:07 »

No momentky asi nepotrebuji ostrost zblizka, takze asi zadne velke pozadavky v tomto smeru nebudou. Nevim ale, jestli jde z C510 nejak dostat dostatecne kvalitni fotku. Na momentky by to mozna stacilo.
Platformu podle preferenci stability nebo tuningu. Celkove moznosti tuningu jsou lepsi asi na A2v1, stabilita na A2v2.
Se hrama jsem nejak problem nemel, krome minigolfu, kde po narazu micku casto doslo k pozastaveni vykreslovani, zatimvo micek sel dal. Mozna A2v2 na tom budou o neco lepe.
Sas: Jo, A5 tisteneho textu jde bez problemu precist, je-li odstatecne ostra. A to na K320i nebyl problem. Na G502 to je uz mnohem horsi. Jinak, predpokladam, to nebude uz nejak vhodne k tematu, takze jine tema nebo PM, pokud k tomu chces jeste neco.
Kimi1492: Pokud chces neco vybavenejsiho, tak asi spis A2v2. Za cenu urciteho omezeni tuningu.
Za sebe muzu rict, ze zmenu kontextovych tlacitek nepotrebuju, protoze obe jejich funkce (Media a Contacts) se mi ze standby hodi. A je mi celkem jedno, jestli je mam na sipce, nebo na kontextove klavese.
Na A2v2 pry taky nejdou patche.
uložena

Buchy
Uzivatel
Telefon: K800ia w715 az zlevni cca na 5000KE

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Srpen 2009, 08:38 »

na a2v2 nejdou menit kontextova tlacitka jo ? ja myslel jen ze nejdou menit ikonky nahore kde je signal , baterka atd ...
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 08. Srpen 2009, 08:40 »

Mam pocit, ze jsem to nekde cetl.
Jinak pry nejdou treba ani patche.
Na druhou stranu jdou napr. SMS konverzace.
uložena

Kimi1492
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Srpen 2009, 09:21 »

A muzete mi napsat jaky telefon je na jaky platforme ? A jaky konkretne byjste mi doporucily , celkove mi je jedno jestli bude na A2v1 a nebo A2v2
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Srpen 2009, 10:00 »

v6ak: Co se tyce her, tak jsem mel na mysli zejmena slabej vykon.
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 08. Srpen 2009, 15:49 »

Slaby vykon? No vykon procesoru mozna, ale vykon v Jave po optimalizacich? Srovnej to treba s nejakou Nokii. Nevim o tom, ze by Nokie pouzivaly na Javu AOT, aspon S40. Sony Ericsson ma AOT cache*, diky cemuz muzeme vykon behu (nemluvim o startu, tam je to o necem jinem) Java aplikaci srovnavat s vestavenymi. Pochybuji, ze by AOT cache bez nahrady odstranili.
To je celkem dulezite si uvedomit.
Tak bylo to o frekvenci? Nebo o necem jinem?
Dal, myslim, ze A2v2 na tom budou lepe.
A konkretni mobil? Vyse mas muj odkaz. Doporucil bych se podivat na mobily na A2v2. Pak pouzij katalog mobilu. Muzes treba hledat SE s GPS a Wi-fi a porovnat s odkazanym seznamem. Az budes mit vybrano, muzes se zde zeptat, jak moc to doporucujeme. (Jake tam budou zrady apod.)
*) Ano, diky tomu tu mame jjpatcher!
uložena

Kimi1492
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 08. Srpen 2009, 18:21 »

Jak jsem koukal podobne vybaveny sony ericsson jsem nenasel , jak jsem se koukal tak jak W705 tak G705  jsou na   A2v2 , takze se budu rozhodovat jen mezi temito , takze jaky ? Jaky je v cem lepsi ? diky
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 08. Srpen 2009, 18:49 »

Tak tam mas i funkci srovnani.
Neverim, ne W705 umi HSUPA, na http://developer.sonyericsson.com/device/loadDevice.do?id=8ed65312-0220-4564-b3a0-5f0b0936a8c5 jsem o tom nic nenasel.
GPS asi bude jednim z duvodu pro G705.
Wi-fi maji oba.
S hudbou na tom asi bude lepe W705, ale na tom byvaji A200 celkove dobre.
Co ad tyce vykonu, tak na tom jsou opet podobne: http://www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson%20G705 vs. http://www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson%20W705 . Jinak koukam, ze Nokie maji pro zmenu Jazelle misto AOT. Na nekterych optimalizacich muze byt zradne, ze se mohou chovat za ruznych okolnosti ruzne. Tedy nekdy muze byt vykonelsi jedna i jindy druha.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jaky telefon koupit ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.