SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 04:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnoveni srazu SEManie - mate zajem?
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Obnoveni srazu SEManie - mate zajem?  (Zobrazeno 22318 x)
Joza
Anonym
« v: 01. Srpen 2009, 18:42 »

Srazy SEManie byly po nekolik let nedilnou soucasti celeho webu. Setkavali se pri nich fandove Sony Ericssonu z Eeske i Slovenske republiky, diskutovali o problemech aÂť uz se tykali telefonu Sony Ericsson ci uplne jinych, ukazovali si navzajem sve milacky, upravovali se telefony, predavali zkusenosti a kontakty, jedlo se dobre jidlo a pilo se pivo  Smajlík Na srazech navic byla moznost potkat cleny redakce ci teamu moderatoru, tedy uzivatele, kteri chod SEManie velmi ovlivnuji, ale ktere vetsina zna pouze jako prezdivky na foru. Obcas se povedlo ziskat pro navstevniky nejake drobnosti od Sony Ericssonu, pripadne ukazat nejaky novy telefon. Postupem casu ale srazy ztracely sve kouzlo a vse vyvrcholilo pred dele nez rokem, kde nekteri z navstevniku naseho srazu odesli bez placeni a pro posledni odchozi ucastniky to bylo celkem neprijemne. Nasledovalo tedy rozhodnuti o ukonceni oficialnich srazu. Samozrejme, ze clenove teamu se schazivame dal, nejedna se ale uz o sraziky, jake se konaly drive a na ktere mohl kazdy.

Od posledniho oficialniho srazu jiz ale ubehla delsi doba a proto je podle me optimalni cas na otevreni otazky, zda mate zajem srazy obnovit a pripadne se na nejaky sraz dostavit. Vzhledem k mnohaletym zkusenostem bude pripadny sraz temer urcite v Brne a to hned z nekolika duvodu. Predevsim se zde vzdy najde nekdo, kdo zajisti rezervaci a vubec se postara o dalsi organizacni veci. Navic drtiva vetsina lidi na srazech byvala prave z Moravy a pripadne ze Slovenska, tudiz to meli relativne blizko. Z Prahy se da do Brna dostat po dalnici celkem rychle, takze ani pro ostatni ctenare by sraz nebyl z ruky. Hlavni je ale v soucasne dobe zjistit, zdali jste pro obnoveni srazu a zdali byste dorazili. Zatim nejde o konkretni termin, spise o zjisteni vaseho zajmu. Je temer jiste, ze ne kazdemu, kdo se sem napise, by nakonec termin srazu vyhovoval, je tedy potreba nejprve zjistit, kolik z vas by melo zajem a do Brna dorazilo. Pokud se sem nahlasi par lidicek, pak nema obnova srazu smysl a bude se pokracovat v soucasnem modelu (ktery mi celkem vyhovuje, ale bohuzel jsou z nej vylouceni bezni navstevnici). Mate-li tedy o sraz zajem, nevahejte a piste to do tohoto tematu, prave vas zajem rozhodne, zda se srazy obnovi. Samozrejme se nemusite omezit pouze na prijedu/neprijedu, muzete pripojit jakekoliv svoje napady, pripominky a podobne veci. Zitra vydam k tomuto tematu take bleskovku, aby si teto moznosti vsimlo co nejvice ctenaru. Sam ve skrytu duse doufam, ze se srazy obnovi, byly to fajn akce, pri kterych jsem poznal spoustu lidi (v dobe, kdy jsem jeste byl uplne obycejnym navstevnikem a o tom, co bude v budoucnu a jak se nakonec zapisu na SEManii nemel nikdo tuseni), mezi nimi spoustu jiz legendarnich uzivatelu naseho fora, za vsechny zminim Miramaxe, VaRa, Martina Vagnera, Oldu Mladka, Petersse, Kapra 73, Jajara a mnoho dalsich tvari, ktere se podileli nebo podileji na nasem webu. Osud pripadneho sraziku je tedy ve vasich rukou.
uložena
verbatim
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Srpen 2009, 19:19 »

Na zadnem srazu jsem jeste nikdy nebyl - neb jsem ani v te dobe nepatril mezi cleny/uzivatele SEManie - sam za sebe bych byl urcite pro Mrknutí
Navnadila me fota srazu z let minulych - a clovek by zase poznal nejake nove lidi - a treba by mi nekdo pujcil do ruky W995 - abych se dele seznamil Grin Grin Delam si srandu - samozrejme by to nebyl stezejni duvod Mrknutí.

Proste - rad bych poznal lidi, kteri stoji za chodem tohoto webu Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Srpen 2009, 20:57 »

I ja mam zajem, ackoliv jsem momentalne na chvili (skutecne jen na chvili) konvertoval k Samsungu. Jsem velkym fandou znacky SE a tak by byl pro me zazitek se setkat s lidmi v "pozadi". Jsem rozhodne pro a Brno je supr volba.
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Srpen 2009, 22:33 »

Šel bych rad, ale Brno je daleko predaleko a naklady na cestu by byly nad me moznosti. Tak snad az zbohatnu.
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Srpen 2009, 23:53 »

ja bych taky byl pro, ale mam stejny duvod jako tady Sas Cry

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Srpen 2009, 08:42 »

Pomalu se to tady zacina sbirat, coz je dobre, uvidime, jaky bude zajem po vydani clanku, koncem srpna uz by melo byt jasno o tom, jak to tady dopadne Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Srpen 2009, 09:48 »

I ja, jsem, jako vzdy, pro... Bude-li to v pruchozim terminu...  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 02. Srpen 2009, 11:22 »

Ganimed hlasi ze urcite prijede. Uz se tesim.
uložena

MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 02. Srpen 2009, 14:22 »

Z Praglu je to do Brna sice 200, ale pokud se domluvime a vezme se karka tak neni problem. A ten jeden abstinent, co bude ridit se taky najde, ze?  Mrknutí. Ja jsem pochopitelne tez pro, ja se s Vami vidim rad.  Smajlík
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 02. Srpen 2009, 16:44 »

ze by 3m3 ??  Grin Grin Grin
uložena

3m3
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Srpen 2009, 18:04 »

Jasne,tentokrat bude ridit strojvudce vlak... Mrknutí
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Srpen 2009, 19:41 »

Je nejvyzsi cas se zase sejit. Pokud to bude jen trochu mozne prijedu.  Jen je treba dobre zorganizovat, a poucit se z chyb v casech minulych. Kazdy plati svou utratu!

Milda

P.S. Neberte to prosim nikdo osobne. Je to jen dobre minena rada.
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 02. Srpen 2009, 19:49 »

Snad nebudu ted za potrefenou husu, ktera se ozve Smajlík Ale s timto samozrejme pocitam, je treba se poucit z chyb minulych Smajlík Zacina to vypadat, ze srazik bude mit smysl Smajlík Uvidime, treba se podari nachystat i nejake prekvapeni.
uložena
Hl@w@007
Uzivatel
Telefon: w302, w610i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Srpen 2009, 20:05 »

Z Liberce to mam do Brna 306 km, tkze je pro me celkem nemozny se tam dostat. Do Prahy bych jeste jel, al Brno je moc daleko. Undecided
uložena

92% teenageru posloucha hip-hop, pokud mezi ne patris, hod si tohle do podpisu.
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 02. Srpen 2009, 20:40 »

Ja jsem na zadnym takovym srazu jeste nebyl.
Zni to zajimave a asi by to bylo v mych moznostech (zalezi na konkretnejsich informacich).
Na nejake srazy obcas chodivam. Tady by bylo odlisne to, ze bych se tam (tak na 99%) s nikym osobne neznal. Jeste zvazim. Mam na to cas - predpokladam, ze to na me ucasti nebude stat ani padat. Treba se s vami sejdu, pripadne sjedu ;-) (Omlouvam se, ale pro tyto krasy cestiny mam slabost.)
Jinak i kdybych abstinoval, tak na veci "ridit do Prahy" vidim pro me dva problemy:
1. ridit
2. do Prahy
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnoveni srazu SEManie - mate zajem?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.