SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 20:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s BT, IrDA, USB
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s BT, IrDA, USB  (Zobrazeno 2576 x)
D@@N
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Září 2005, 20:00 »

Dostal som sluzobnu P900vku a mam s nou dost problemy. Takze:
1) Prenos dat cez kabel ide len vynimocne (moze byt sposobene dalsim softom v PC) OK!

2) Bluetooth ide len ked sa mu chce, tj. zatial sa mi ho raz podarilo rozchodit a po par hodinach ho to preslo. Akonahle sa ho pokusim zapnut a stlacim DONE, telefon viacmenej zamrzne (ked daky cas stlacam ikony, tak ho to prejde a vyhodi chybovy kod 11; ak nahodou stlacim tu ikonku vlavo dole vedla signalu na zobrazenie ciselnej klavesnice, tak sa z toho uz nespamata a pomoze iba vybratie baterky)

3) Dufal som, ze tento problem odstranim master resetom, no nepomohlo to(mozno aj mojou vinou, pretoze som nedal vymazat aplikacie(co ak ich uz nebudem moct nahrat spat). Problem je, ze nie som si isty ci to robi od vtedy, alebo zacal az neskor ale ked dam zapnut infra a potvrdim to, tak sa nic nenastavi a infra ostane vypnute. Posielat veci z telefonu cez infra nie je problem, ale ikonka infra sa nezobrazi a do telefonu nic nedostanem Cry.

Phone:       CXC162022 R3C006
Bluetooth:  CXC12529 R5D
Organiser:  CXC162021 R3A06
CDA:         CDA162003/9 R3A05

Ak viete co s tym, tak mi prosim skuste poradit, ak sa to tu uz riesilo tak sorry ale ja som to nenasiel. Dakujem
uložena

--- Motorola Amio; Siemens C35i, AC55; (SE D750i + P900) ---
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Září 2005, 23:40 »

v prvni rade bych zkusil re-flash
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Květen 2006, 17:41 »

Pokud mohu na podobne tema pridat svou trochou do mlynu, tak pred par dny se mi stalo, ze jsem jel autobusem a v nem bylo hoodne, slovi hodne, telefonu s aktivnim BT, posilal jsem si neco z K700 a zapnul jsem BT. Po zapnuti bylo vse ok, v telefonu jsem si otevrel prijaty objekt a chystal jsem se na odeslani dalsiho. K700 muj P900 nenasla a tak jsem se BT pokusil vypnout a zapnout, bohuzel to neslo. Restartoval jsem tedy telefon (P900) ale uz se zpatky nenacetl. Kdyz byla v telefonu karta (SONY MS DUO 128MB), tak se nerosvitil ani dysplay, jen se telefon zavrnel a to bylo vse. Po vyndani karty se objevila jen animace a nasledne napis a logo SE. Doma jsem telefon zkousel znovu zapnout a porad stejne... Dal jsem ho tedy nabijet (baterka mela 70%), a potom zacal fungovat.. Nevite nekdo cim to bylo?
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Jaronemo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Květen 2006, 17:51 »

tak to je podle me plnym C: ......me se to stalo vcera. u mi P800....mel sem asi poslednich 50kb volnyho v mobu a on se zniceho nic sekl (asi tim zaplnenim C: ale nevim)...tak sem vytahl baterku protoze nereagovalo ani vypinaci tlacitko a kdyz jsem ho chtel zapnout tak jen zavrnel a nic..... doma sem ho hodil na nabijku a presto ze sem mel tak 50% tak svitil porad cervene ale tka po 10 minutch se zapl ale jelikoz jsem bezmyslenkovite odklikal nejaky hlasky co tma byli tak sem zacal formatovat....nejaky data pryc ale hlavne ze zije...uz sem ho videl na Flashy.....
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Květen 2006, 17:54 »

ne ja mam na c 1,5 MB volne tak nevim...
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Květen 2006, 21:41 »

Ja bych to videl na flash je to asi jedina varianta jak uz zlobi BT a infra tak reseni jedine flash a nebo zkus uplne od instal vse co mas v P a pak uvidis
uložena
Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 17. Květen 2006, 09:18 »

Taky jsem mel problemy kdyz jsem mel skoro plnou interni pamet pristroje, tak radsi od te doby mam vse na karte a do telefonu davam jen ty nejnutnejsi veci .. nejdu pod 10MB volnych a vse chodi OK, ale myslim ze vtomhle problem nebude, jeste bych skusil format interni pameti prez servysni menu a kdyz to nepomuze tak asi ten flesh, ale asi bych rovnou skusil na P910i

Ahoj Ales
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s BT, IrDA, USB
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.