SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 06:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vaham Xperia x HTC
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vaham Xperia x HTC  (Zobrazeno 13334 x)
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Duben 2010, 10:10 »

jako pracovni foun mam HD2 a externi BT klavesnici. ;-) dokonala kombinace.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 19. Duben 2010, 10:21 »

AlesU: zvolil bych HTC Desire. Duvod?
-lepsi cena
-rychlejsi pristroj (papirove stejne, Desire skutecne rychlejsi)
-pristup servisu a vyrobce-lepsi podpora
-AMOLED displej
-2x vice RAM nez X10
-vice ovladacich prvku
-vyrobilo to HTC a tak vis co mas ocekavat (abych se priznal, dosud nevim kdo vyrobil X10 pro SE,ackoliv se siri ze X10 si SE vyrabi samo)
-HTC nema prvni model s Androidem, SE ano. Vis tedy co cekat, jak to muze (ale i nemusi) byt odladene.

U X10 je v zakladu vetsi pam.karta (8GB, Desire 4GB). Ale vzhledem k cene pam.karet je stale levnejsi koupit HTC Desire a k tomu i 16GB kartu a stale jsi usetril zhruba 2000-2500Kc.
U Desire je dle meho o neco lepsi fotoaparat, ale neni tam zase tak zasadni rozdil, aby to hralo roli pri vyberu. V horsich svetelnych podminkach je to bida u obou.
Nevyhoda ale je, ze o HTC Desire je pomerne velky zajem a tak se docela spatne shani. X10 bez problemu sezenes

Zatim jsem neprisel na zadny duvod, proc je X10 drazsi o nejake 3 tisice oproti HTC Desire.

CO se klavesnice tyce, jedna varianta je i BT klavesnice, pokud pises delsi texty. Ale u HTC Desire se pise pohodlne, opet diky multitouch
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 19. Duben 2010, 11:55 »

asi souhlasim s prispevkem nade mnou, nicmene jen si dovolim opravdu rict jasny fakt. Pokud pises hodne - porid i externi klavesnici. Na zadnem zarizeni se neda psat pomoci displeje dlouhy text. SMS ok, kratky email tak OK. Ale delsi texty jsou opruz. At mas displej takovy nebo makovy.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #18 v: 19. Duben 2010, 12:04 »

Ja jsem si poridil X2 i kvuli HW klavesnici.
A zadne jine adekvatni zarizeni neexistuje.
Jenze X2 me zacina mirne dosti stvat. Kazdou chvili problem s kartou, nechodici MMS, SMS prijde obcas az telefon vzbudim, obcas se telefon sekne uplne a vrcholem je to, ze se mi zacina osoupavat zadni kryt telefonu (nosim ho s pouzdre od SE ).
Je tohle telefon za cca 13tis???
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #19 v: 19. Duben 2010, 12:43 »

Porid si X1-ku a mas po problemech.
uložena
lordran84
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X2, Motorola Milestone

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 19. Duben 2010, 14:44 »

Ja jsem misto X2 poridil Motorolu Milestone a rozhodne ted nelituji  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #21 v: 19. Duben 2010, 14:53 »

Motorka neni spatna... taky moznost...
uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 19. Duben 2010, 15:16 »

Jak rika VaRo X1 neni vubec spatna volba. Navic kdyz do ni nahrajes soft z X2 tak .......   :-P
uložena

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 19. Duben 2010, 19:09 »

AlesU: ad adekvatni zarizeni - mno, misto X2 existuje s klavesnici X1 ci HTC Touch Pro 2. Jsou i starsi zarizeni od HTC s klavesnici. Ale mezi X1 a X2 rozdil nevidim. Jiny kryt, stejny vnitrek. A jeste zmrseny SW.

Kolda.o: do X1 SW z X2? Co to prinese lepsiho?
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 19. Duben 2010, 19:20 »

funguje to jak ma Cheesy Tedy pokud nepreferujes TF3D i to si muzes v X1 doprat spolehlive a v nekolika variantach
uložena

Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 26. Červen 2010, 23:52 »

Taky se priklanim k X1. Pred ni jsem mel (jeste mam jako zalohu) HTC Touch Pro, ale zalibila se mi pak X1 a vyladil jsem si ji celkem bez problemu k obrazu svemu (vlastni naprosto odlehcena ROM 6.5 s nekterymi prvky z HTC - telefon, commanager,...), jako prostredi jsem se vykaslal na veskery Touch Flo 3d, panely, Manilu atd. (co stejne jen zabira RAM), a naprosto maximalne mi vyhovuje SPB Mobile Shell (ma naprosto vse v sobe a navic perfektne prizpusobitelne).
Ted jsem ale X1 daval na reklamacku, zacinali mi trosku blbnout nektery hw klavesy klavesnice (ale taky dostava zabrat holka), takze nouzove jedu zase s Touch Pro, a ovladanim az na HW klavesnici trpim (hw tlacitka pod displejem se fakt nepovedly).

Ale pomalu posilhavam po necem novejsim (ale jsou moznosti pro me jen X2 nebo HTC TP2) kvuli temto subjektivnim drobnostem na X1:
- zapusteny displej (prstem se mi blbe na fullkeyboard pise "a", ktery je na kraji displeje)
- na hw klavesnici chybi ctrl tlacitko, kurzorove klavesy (event. pata ciselna rada - ale bez vseho jsem se naucil v pohode zit)
- Gsensor (opet jen blbinka navic bez ktera nemam problem, ale proc ji v novejsim nemit)
- proximity sensor (stejne jako Gsensor - nepotrebny ale proc ne)
Problem s praskanim nebo poskrabanim krytu nemam, az na ty vyse uvedene drobnustky pro me foun idealni. X2 je tedy pro me jednoznacny favorit, bohuzel az ve chvili, kdy se objevi HardSPL pro odemceni telefonu a nahrani vlastni ROM...
uložena
SquirrelCZE
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 27. Červen 2010, 21:31 »

Ono hlavni nevyhoda a rozhodnuti pro X2 bylo treba u mne absence 3,5mm jacku u HTC TP2, coz pro mne kdo pouziva mobil na vse je ...
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 27. Červen 2010, 22:09 »

No kdyz ted srovnavam X2 vs. TP2, tak chybi pro me nejdulezitejsi vice HW klaves pod displejem a kurzor (u X2 slabsi nez X1, ale aspon neco oproti TP2), jack 3,5 mm, pro me podstatnejsi blesk foÂťaku, tlacitko foÂťaku, posuvnik na zoom je mi uplne naprd u TP2, spatne umistene power tlacitko (pri psani na hw klavesnici si pry telefon omylem clovek casto vypne), a uz vetsi rozmery... Jedina vyhoda je v 5. ciselne rade klaves, cidlo vytazeni stylusu a hlavne kustomizace TP2 (jina ROM)... A toto rozhodovani je velky, moc velky dilema, ale asi nadseni u me opadava a s X1 jeste vydrzim, dokud nebude na X2 HardSPL (a 5. ciselnou radu na HW klavesnici proste ozelim)...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 28. Červen 2010, 06:59 »

Vona nastava otazka, cim nahrazovat. Novinky na X2 nejsou nejakeho razu, proc si priplacet okolo 4k za jetou X2 oproti X1. Bohuzel situace pro nas, co chceme HW klavesnici neni moc prizniva - lepsi kus zeleza v hlediska vykonu nez X1 je v podstate pouze Omnie PRO (tak mi ale vadi plne dotykove ovladani s absenci nejakeho kurzoru), u Androidu pripada v uvahu snad jen Milestone (ale tam je procesor na prd). Klavesa Ctrl se da mimochodem obejit sikovnym programkem (KwikEMap). Vyrobci na nas prdi, nicmene vypadlo par zajimavych projektu s Win7 (i od SE), ale to je jeste nacekame).
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 28. Červen 2010, 08:30 »

Pro me je X1 temer idealni a ma jen drobnosti, ktere jsem popsal v predchozim prispevku a vetsinu z nich X2 resi, takze konkretne pro me bude prechod smysluplny...

Androida jsem zavrhnul hned, protoze jestli si chci presne telefon nastavit a vyladit, u Androida toho tolik proste neudelam. Jsem zvyklej si namapovat svoje HW klavesy, v SPB si nastavit presne prostredi, a hlavne ucet u googlu si zrizovat taky nechci...

A W7? To je zatim co jsem slysel jen spatnej vtip...

Pro me nejidealnejsi by bylo na nejakej Androidovej foun hodit WM 6.5, protoze Androidi maji lepsi HW parametry, ale nejak jsem bohuzel reseni nenasel, takze ja budu vyckavat bud na vyladeni X2 nebo na HardSPL...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vaham Xperia x HTC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 18 dotazů.