SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Červen 2025, 05:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zalozni zdroj energie pro C702
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zalozni zdroj energie pro C702  (Zobrazeno 9849 x)
wojnar
Uzivatel
Telefon: HTC Desire, FroYo

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Srpen 2009, 15:08 »

Mam Xpal XP4001. C702-ku nabije 2x, pri tretim nabijeni se uz po stisku tlacitka "CHCEK" rozsviti cervena LED, telefon v te dobe byl nabit na cca 60% a porad se nabijel, ale radeji jsem to odpojil. Powerpack se nabije za cca 5 hod.
Pri testech jsem telefon vzdy vybil az kdyz se sam vypnul. Eili z pod 10% na 100%.
Samotne provedeni vypada solidne, ten nabijeci krouceny kabel je sice ponekud tuzsi (neda se moc natahnout). I kdyz na baleni i v manualu je ve vyctu prislusenstvi mj. 2 ks kabelu a 6 ks redukci, tak kabel v dodavce je jen jeden a redukci je jen 5, chybi redukce na mini USB. Ale to az tak nevadi, pac kabelu USB <-> USB mini ma doma jiste kazdy dost. Smajlík . (Eesti prodejci maji na svych strankach ve specifikaci pouze jeden kabel, ale redukci porad sest)
uložena
stiinek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W850i + X1

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 04. Srpen 2009, 15:40 »

Nejaka insprace zde: http://trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=2483&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
uložena

T230 -> T630 -> K750i +T630 -> K750i + K550i -> C702 + K750i -> C702 + W850i -> X1 + W850i
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 04. Srpen 2009, 18:30 »

Mam Xpal XP4001. C702-ku nabije 2x, pri tretim nabijeni se uz po stisku tlacitka "CHCEK" rozsviti cervena LED, telefon v te dobe byl nabit na cca 60% a porad se nabijel, ale radeji jsem to odpojil. Powerpack se nabije za cca 5 hod.
Pri testech jsem telefon vzdy vybil az kdyz se sam vypnul. Eili z pod 10% na 100%.
Samotne provedeni vypada solidne, ten nabijeci krouceny kabel je sice ponekud tuzsi (neda se moc natahnout). I kdyz na baleni i v manualu je ve vyctu prislusenstvi mj. 2 ks kabelu a 6 ks redukci, tak kabel v dodavce je jen jeden a redukci je jen 5, chybi redukce na mini USB. Ale to az tak nevadi, pac kabelu USB <-> USB mini ma doma jiste kazdy dost. Smajlík . (Eesti prodejci maji na svych strankach ve specifikaci pouze jeden kabel, ale redukci porad sest)

myslis ty dva kabely jako stejne bo jako kazdy jinaci
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
wojnar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 04. Srpen 2009, 18:35 »

No podle krabice maji byt dva kabely, oba stejne. Na jednom konci USB, na druhem konektor pro redukci. Ale v krabici je jen jeden.
Stejne tak v krabici nenajdes redukci s USBmini.
uložena
Phoenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 04. Srpen 2009, 18:42 »

jeste dotaz je XPal Ivy ma solarni clanek nekde sem videl ze jo ale v popisu na netu neni nic psano
uložena

Android 4ever
wojnar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 04. Srpen 2009, 18:44 »

Ne, Xpal Ivy nema solarni clanek.
http://www.xpalpower.com/uk/products/

Ale do niceho se solarnim clankem bych nesel. Kamos neco podobneho mel a vubec to nefungovalo.
« Poslední úprava: 04. Srpen 2009, 18:48 od wojnar » uložena
Phoenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 04. Srpen 2009, 18:47 »

aha tak to potom bylo tedy xpal apollo
uložena

Android 4ever
PavelH2
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 06. Srpen 2009, 22:37 »

Tak pridavam mini recenzi (nebo spise par postrehu z pouzivani) Power Monkey.
Samotny akumulator ma kapacitu 2200 mAh. Takze by mel teoreticky nabyt C702 dvakrat a jeste by mela zbyt rezerva. Telefon se mi podarilo ale nabit jen jednou plne a podruhe na 50%. To muze byt tim, ze pri nabijeni cast energie prijde proste nazmar. Dalsi mozne vysvetleni je, ze baterie je proste nova a je treba pockat, az se usadi. Pri testovani jsem nabijel vzdy z 0 % na 100 %. Tedy ze stavu, kdy se telefon vypnul a nesel zapnout do stavu, kdy hlasi 100% nabito. Mozna to byla chyba. Vetsina majitelu telefonu teto znacky jiste vi, ze nabit tak na 97 % neni problem a pak se kazde procento navic dobyva velice tezce.
Akumulator pusobi solidnim dojmem. Je pogumovany, takze vypada, ze neco vydrzi. Zdirka pro pripojeni nabijecky nepusobila moc stabilne, konektor se v ni trochu viklal, ale funguje bez problemu. Moc se mi nelibi velikost nabijecky. Soucasti baleni jsou redukce pro ruzne typy zasuvek v ruznych zemich. Prave kvuli pripojene redukci je nabijecka vetsi nez originalni nabijecka k C702.
Takze zaverem jsem spokojeny. Kdybych vedel o Xpal IVY jeste pred koupi, tak bych investoval kvuli vetsi kapacite radeji do nej. Nevedel jsem, ale ani tak to neni zadna tragedie. Power Monkey je dobre zarizeni a jako zalozni zdroj mi slouzi dobre. Naopak do CPP-100 bych asi nesel. Kvuli cene a kapacite, je to za hodne penez malo muziky. Jedinou vyhodu vidim v tom, ze ma zabudovanou svitilnu (kterou bych teda uvital kdyby byla i u Power Monkey), ktera se vzdycky muze hodit. Zvlaste lidem s nejakym novejsim telefonem u ktereho SE zablokoval funkci svetlo.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 07. Srpen 2009, 04:54 »

Nikde tu v tvem prispevku nevidim to hlavni. Za jak dlouho se ti mobil nabije doplna ?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zalozni zdroj energie pro C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.