SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 19:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Popraskany antireflex u cocky fotaku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Popraskany antireflex u cocky fotaku  (Zobrazeno 3255 x)
Wlkus
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« v: 30. Červen 2009, 10:55 »

Nestalo se vam to nekomu? Byl jsem na dovce v Malajsii a uplne stejne mi tam odesly bryle, prose slezl antireflex. Pritom jsme tam nedelali zadny extrem, normalni dovca. Ale postupne popraskal antireflex jak na brylych, tak jak jsem nedavno zjistil i na cocce fotaku. Dela to ted takove efektni fotky se zavojem, vypada to zajimave, ale pouzitelne to neni :-)
uložena
zahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Červen 2009, 19:46 »

Nevim, jestli jsem mel uplne to same - pod urcitym uhlem jsem videl takovou mapu na cocce foÂťaku. Na fotkach jsem nic nepozoroval. Vypadalo to, jako by tam byla folie. Reklamoval jsem a vymenili bud cely horni kryt nebo jen cocku s celym okolim.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 30. Červen 2009, 19:59 »

Urcite to vidim na reklamaci, v zaruce by to nemel byt problem, kazdopadne jsem o tom jeste neslysel, ze by se to u XPERIE stavalo
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
mysak
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X1i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Červenec 2009, 18:14 »

Mne to kryci "sklicko" na fotaku prasklo uplne :-( presne v miste toho stribrnyho krouzku... az budu mit cestu do praglu, tak se asi domluvim s Kladnem a udelam si mensi zajizdku :-) Zajimavy je, ze sem na to prisel vicemene nahodou... vubec nevim jak se to stalo...

btw... nekde sem cetl, ze nekomu slezl lak na tom ctyrsmernym tlacitku.. to mne uz davno Cheesy

Njn... koupil sem si za 18000 zase ausus... Huh
uložena

(SE T68i) -->> (SE P990i) -->> SE XPERIA X1i + MBW-150 classic Cheesy (vsechno T-M)
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Červenec 2009, 18:57 »

S barvou slezlou ze ctyrsmeroveho ovladace mam take zkusenosti, bohuzel se deje a casto  Sad
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #5 v: 01. Červenec 2009, 19:04 »

Musim to zaklepat,po pul roce zatim barva ctysmerneho ovladace drzi  Mrknutí me jako automechanikovi.
uložena
mysak
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X1i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Červenec 2009, 22:32 »

Mne neslezla barva... slezlo cosi pruhlednyho co bylo jeste nad tou barvou... barva zatim drzi...  Smajlík
Zadni kryt mam ale olezlej az hruza a rozky toho pogumovani zacinaji taky vypadat divne... Tongue
uložena

(SE T68i) -->> (SE P990i) -->> SE XPERIA X1i + MBW-150 classic Cheesy (vsechno T-M)
Ludex
Uzivatel
Telefon: SE Xperia- Steel Silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 09. Červenec 2009, 19:51 »

Mne to kryci "sklicko" na fotaku prasklo uplne :-( presne v miste toho stribrnyho krouzku... az budu mit cestu do praglu, tak se asi domluvim s Kladnem a udelam si mensi zajizdku :-) Zajimavy je, ze sem na to prisel vicemene nahodou... vubec nevim jak se to stalo...

btw... nekde sem cetl, ze nekomu slezl lak na tom ctyrsmernym tlacitku.. to mne uz davno Cheesy

Njn... koupil sem si za 18000 zase ausus... Huh
jo to se mii stalo taky.. prasklo a pak vypadlo Sad
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Popraskany antireflex u cocky fotaku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.