SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 49 50 [51] 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244642 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #750 v: 22. Prosinec 2010, 08:01 »

Far Manager s pluginem by uz mel fungovat i na Elm, Hazel a dalsi, bohuzel se mi zatim nepovedl sehnatna zapujceni, abych mohl vyzkouset a sepsat navody. dle diskuze na se-nse uz to ale slape...
uložena
Elilinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Sagem, Panasonic, Siemens, T610, T630, W810i, Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #751 v: 04. Leden 2011, 22:04 »

Ahojky, tak jsem procetla vsech 51 stranek, masakr  Roll Eyes
SE W995 si chci poridit, v cervene barve, ale jak tak koukam po netu, tak uz tento telefon skoro nikde nemaji, a jeste me trosku desi ten sedy dovoz, jak to na telefonu poznam, jake jsou pro me dusledky, ma takovy telefon cesky zarucak, mam vybrany e-shop ale nemam s nim zkusenost (atmobil.cz), taky jsem koukala ze se prodava i ruzovy, nekde maji psany i "light pack" coz jak jsem pochopila, tak telefon obrakovali o pameÂťovku, prosim o zodpovezeni a diky vsem co sem prispivaji, je tu spousta rad  Kiss
uložena
Alkan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #752 v: 05. Leden 2011, 10:12 »

Zkusim trochu napomoci:
Šedy dovoz: Na mobilu to poznas leda kdyz ma telefon na zadni strane krytu mas znak zahranicniho operatora (ja mam w995 z sedeho dovozu z VB, kde je telefon dotovany a mam tam maly oranzovy ctverecek orange), se zarukou muzou byt problemy, ale zalezi na obchode, kde to kupujes, uz jednou sem mobil servisoval a ted s nim zajdu znovu na opravu a zaruku mi uznali bez problemu. Telefon byl debrandovany (zbaveny upravenych polozek od Orange) a pocestely.
Lightpacky jsou levnejsi prave o tu pameÂťovku, pokud mas uz nejakou doma tak muzes usetrit, pripadne si porovnat ceny kolik bys dala za Lightpack + karta v jinem obchode a nebo za normalni mobil. 8Gb karta je na hudbu vice nez velkorysa a pouzivam mobil i k prenosu dat.
« Poslední úprava: 05. Leden 2011, 10:14 od Alkan » uložena

Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #753 v: 05. Leden 2011, 11:10 »

Diky, chtela bych ho objednat po netu, takze to nepoznam, par obchodum jsem psala jestli telefon ma cesky zarucak  a navod, tak uvidim zda se ozvou, myslim ze stejne cervenej mit nikde nebudou do 5500,-
Jo kdyz jsou prachy neni telefon, jinak kdyby ho nekdo videl do tyto sumy, tak mi dejte prosim vedet, diky
uložena
Alkan
Uzivatel
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #754 v: 06. Leden 2011, 19:37 »

Pod 5500,- se najit da, ale uz bych tem obchodum neveril. Smajlík

Treba tady:
Kód:
http://www.mobilduo.cz/produkty/sony-ericsson/sony-ericsson-w995-red
uložena

Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #755 v: 06. Leden 2011, 21:07 »

To alkan:
V popisku mas W995i, to jest co  Cool upravena w995? Na jednom e-shopu meli taky psano W995i, a myslela jsem ze je preklep, diky za vysvetleni  Kiss
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #756 v: 07. Leden 2011, 10:45 »

Znamena to, ze to je evropska verze. Vetsinou se to nepise, pac je to tak nejak samozrejmy.
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #757 v: 07. Leden 2011, 11:33 »

mimochodem neni pravda ze sedy dovozovy telefon ma na zadech tetovani nejakeho zahranicniho operatora, to ze mas telefon se znamenim orange je vseobebne znamy hovadismus tohoto operatora ve vetsine zemi kde tento operator ucinkuje. Ja mam W995 od nemeckeho O2 a zadne tetovani nema a nemel a je k nerozeznani od W995 z ceske distribuce. Nemluvim o tom ze i v ostatnich zemich existuje volny prodej stejne jako u nas kamene obchody kde se prodavaji nebrandovane mobily operatorem
uložena

Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #758 v: 07. Leden 2011, 14:31 »

Takze jak to poznam? ÂŽe telefon je sedy dovoz? Nebude mit cesky zarucak? Poznam ze napr. software byl prehran? Na co se mam podivat kdyz si ho budu prohlizet?
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #759 v: 07. Leden 2011, 19:25 »

Šedy dovoz: http://mobil.idnes.cz/koupi-sedivky-usetrite-tisice-sleva-ale-nemusi-byt-zadarmo-p41-/telefony.asp?c=A100906_141329_telefony_kor

K W995 vs. W995i: Starsi znaceni pouzivalo "i" pro international, "a" pro America, "c" pro China a mozna jeste neco. Nebylo-li toto pismeno uvedeno, oznacovalo to skupinu modelu. Novejsi znaceni je v tomto stejne az na to "i", ktere se neuvadi. Takze, kdyz jsem cetl neco o G502, nevedel jsem, jestli jde o model (t.j. G502 international) nebo o skupinu (G502, G502a, ...). Ale vypada to, ze se k tem i-ckum zase vratili - mam U20i.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
LukeD
Uzivatel
Telefon: W995, K750i, T610i

Zobrazit profil
« Odpověď #760 v: 13. Leden 2011, 01:19 »

Takze jak to poznam? ÂŽe telefon je sedy dovoz? Nebude mit cesky zarucak? Poznam ze napr. software byl prehran? Na co se mam podivat kdyz si ho budu prohlizet?

Podle meho to - a zvlaste pak coby laik - nemas sanci poznat, nebude-li tam nekde ono zminene "tetovani", resp. oznaceni zahranicniho operatora. Navic, pokud se nepletu, se u nas W995 uz prestal oficialne prodavat, takze vsechny telefony, kterou jsou aktualne v nabidce obchodu, jsou ze sedeho dovozu.

A jeste jeden "detail", ktery se tyka tebou vybrane cervene varianty: W995 se u nas nikdy oficialne neprodaval v jine barve nez ve stribrne. Suma sumarum, tebou pozadovana cervena varianta byla u nas vzdy k sehnani toliko ze sedeho dovozu. Takze tve reseni sedeho dovozu je od sameho pocatku ponekud bezpredmetne. Divim se, ze ti to tu doposud nikdo nezminil.. Cool

Pro tebe je v podstate jedina dobra rada nasledujici: kup si telefon v obchode, ktery ma dobre reference (zejmena co se tyce pripadnych reklamaci), prestoze prodava sedivky. Idealnim zdrojem bude server Heureka!, kde si navic muzes i porovnat ceny v jednotlivych obchodech, eventualne i nektera vlakna na tomhle foru zabyvajici se internetovymi obchody. Vyhledavani snad uz zvladnes sama. Mrknutí
uložena

Sony CMD-J6 -> Ericsson R520m & T65 -> Sony Ericsson T610i -> K750i -> W995 (jo, je to kus historie)
Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #761 v: 20. Leden 2011, 16:33 »

Velmi vtipna odpoved  Cool

Nabidku barvy jsem brala v potaz diky mobilmanii.cz, myslela jsem ze tam jsou informace ok, nakonec mam Vivaze a zatim spokojenost  Roll Eyes

A jinak se na internetu pohybuju zcela ok  Grin a vyhledavani mi nedela problem  Cool
uložena
LukeD
Uzivatel
Telefon: W995, K750i, T610i

Zobrazit profil
« Odpověď #762 v: 20. Leden 2011, 22:12 »

Tak MobilMania muze uvadet i barvy, ktere u nas dostupne nikdy nebudou. Stejne jako muzes v katalogu najit mobily, ktere se u nas jiz neprodavaji, nebo dokonce ani nikdy neprodavaly. Jinak tedy preji bezproblemovou funkcnost a naprostou/trvalou spokojenost s novym telefonem, ackoliv je to nakonec jiny model. Mrknutí
uložena

Sony CMD-J6 -> Ericsson R520m & T65 -> Sony Ericsson T610i -> K750i -> W995 (jo, je to kus historie)
Artemian
Uzivatel
Telefon: SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #763 v: 30. Leden 2011, 19:43 »

Podle meho to - a zvlaste pak coby laik - nemas sanci poznat, nebude-li tam nekde ono zminene "tetovani", resp. oznaceni zahranicniho operatora. Navic, pokud se nepletu, se u nas W995 uz prestal oficialne prodavat, takze vsechny telefony, kterou jsou aktualne v nabidce obchodu, jsou ze sedeho dovozu.

A jeste jeden "detail", ktery se tyka tebou vybrane cervene varianty: W995 se u nas nikdy oficialne neprodaval v jine barve nez ve stribrne. Suma sumarum, tebou pozadovana cervena varianta byla u nas vzdy k sehnani toliko ze sedeho dovozu. Takze tve reseni sedeho dovozu je od sameho pocatku ponekud bezpredmetne. Divim se, ze ti to tu doposud nikdo nezminil.. Cool

Pro tebe je v podstate jedina dobra rada nasledujici: kup si telefon v obchode, ktery ma dobre reference (zejmena co se tyce pripadnych reklamaci), prestoze prodava sedivky. Idealnim zdrojem bude server Heureka!, kde si navic muzes i porovnat ceny v jednotlivych obchodech, eventualne i nektera vlakna na tomhle foru zabyvajici se internetovymi obchody. Vyhledavani snad uz zvladnes sama. Mrknutí

Jeste kdyz byla prodejna SE v Palladiu v praze tak jsem si u nich kupoval W995 v cerne barve, ktery mam dodnes... Zarucak k nemu je formatu asi A5 s holografickym logem SE
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #764 v: 30. Leden 2011, 20:02 »

cervenu predavali na www.mp3.sk a este stale tam maju ciernu za nieco okolo 255E. Pisu ze je to z oficialnej europskej distribucie. Neviem co to znamena ale ma to Sk jazyk.
Sam som s nimi nikdy nemal problem
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 49 50 [51] 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.