SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244566 x)
jansvanda
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #330 v: 02. Říjen 2009, 13:38 »

v6ak : LOL tys me nepochopil...nechci jenom telefon skrz prehravac...chci multimedialni pecku..proste nejlepsi SE.....a tou je w995........a nereste prosim mp3 prehravac kdyz se ptam na fotak...tak mi pls nekdo odpovezte.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #331 v: 02. Říjen 2009, 13:42 »

Ja jsem hlavne nevedel, co stoji za blize nezduvodnenym "Chci walkman". Hodne lidi chce Walkman (XpressMusic, ...) jen kvuli tomu, ze si mysli, ze jiny neni dobre mozne pouzit jako prehravac hudby. Samozrejme, pokud jsou vlastnosti prehravace prednejsi pred vlastnostmi foÂťaku, pak to asi bude dobre reseni.

Na foÂťak neodpovim - nemam moznost zjistit.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
jansvanda
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #332 v: 02. Říjen 2009, 15:19 »

v6ak : OK dik
uložena
ROOOM
Uzivatel
Telefon: SE W880i

Zobrazit profil
« Odpověď #333 v: 05. Říjen 2009, 17:21 »

Ahoj,

mam druhy den W995 a rad bych se vas zeptal jestli jde najak zapnout (a jestli ano jak) hodiny na display ktery zhasne? Ma predchozi W880 to ma.

Diky
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #334 v: 05. Říjen 2009, 17:24 »

nejde hodiny na zhasnutem displeji neuvidis toto slo jen u starych modelu
uložena

vgbhghnfrhn
Anonym
« Odpověď #335 v: 08. Říjen 2009, 10:54 »

Hey lidi a co aplikace Youtube v mediich ?? funguje vsem ?? nemam zadny poausalni tarif od operatora mam normalne vodafone kredit sim kartu tak by me zajimalo jestli vse pojede bez problemu kdyz budu treba v restauraci s WIFI nebo na miste s dobrym pokrytim 3G...sem z Brna tak cekam ze tgady je vysoky...

Dalsi otazka se tyka LED diody.....vim ze xenon je xenon skoda ze ho nema ale vsude se pise ze LED dioda u w995 je vysoce svitiva..muzete to nekdo z praxe vyzkouset ?? popripade hodit nejake pics z naproste tmy ...a napsat jaka vzdalenost atd....

A co video?? Az ted sem zacxal uvazovat ze to je vazne bida kdyz samsungy maji uz video v HD a ja si koupim tel za 10000 s rozlisenimk 320x240..je to aspon na tom displeji mobilu pekny ? jakoze plynuly bez kostecek(to je hlavni zadny kostky) a nahrava v mono nebo stereo zvuk??? nekde psali ze mono tak jaka je kvalita zvuku ptam se majitelu nidko jiny mi na tyhlue otazky neodpovidejte..uz sem toho procetl dost chci jenom zkusenosti z praxe..

uložena
sellsakul
Uzivatel
Telefon: w995i Silver Cosmic

Zobrazit profil
« Odpověď #336 v: 08. Říjen 2009, 10:57 »

Mam w995-ku asi od leta a az teraz som si vsimol jednu zaujimavu chybu, vytvaram zoznam skladieb cez WALKMANA a chcem si vytvoriÂť Playlist kapely I.M.T SMILE, tak postupujem nasledovne, vytvoriÂť a najdem si zlozku, kde mam songy od I.M.T SMILE, ale ono je haluz, ze tam taku zlozku nenajdem, pretoze vsetky zlozky, co su pomenovane na pismeno I, WALKMAN ignoruje, mam to odskusane. Akonahle som premenoval zlozku I.M.T SMILE na SMILE, tak v pohode som si vytvoril Playlist, ale inak sa to chova tak, ako by ta zlozka neexistovala(vo WALKMANE, normalne na karte ju vidno, ale vo WALKMANE uz nie). To iste sa mi stalo, ked som si chcel pridaÂť MELISKA do Playlistu. (v telefone ho mam pomenovaneho ako Ing Melisko a nastane to iste ako pri I.M.T SMILE). Postrehol to niekto z Vas, ci to len mne robi mobil???  A este nieco, telefon nedokaze vyhÂľadaÂť Priecinky, ale len ich obsah. Takze ked mam v mobile napr. 10 interpretov v 10 priecinkoch, tak rychle, ci inteligentne hÂľadanie pomocou klavesnice nefunguje, funguje len v obsahu jednotliveho priecinka.
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #337 v: 08. Říjen 2009, 11:04 »

TO: vgbhghnfrhn.

Hey clovece! Bude lepsi kdyz si koupis Samsung s HD! Jinak YouTube chodi na 3G a WIFI spolehlive. LED je LED a nikdy nedosahne kvality xenonu. Do cca 3 m staci. Myslim ze na toto tema se toho tu napsalo dost. Video nahrava mono.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #338 v: 08. Říjen 2009, 13:19 »

sellsakul

Zadny takovy problem co popisujes nemam, slozek zacinajicich pismenem '' I '' nebo '' i '' mam kupu a pri vytvareni seznamu skladeb je vidim vsechny ani se samotnymi skladbami nemam problem.
uložena

sellsakul
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #339 v: 08. Říjen 2009, 14:12 »

Tak tomu potom nechapem, preco to mne zrovna robi...

Edit: Precti si pravidla fora a priste necituj predchozi prispevek!
« Poslední úprava: 08. Říjen 2009, 14:40 od VaRo » uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #340 v: 08. Říjen 2009, 14:40 »

Ze by branding od Orange ? Co tam mas za Fw ? Orange fw ? Nebo origo ?
« Poslední úprava: 08. Říjen 2009, 14:44 od Ganimed » uložena

sellsakul
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #341 v: 08. Říjen 2009, 19:13 »

Nemam od Orangu, mam origos najnovsi firmware

EDIT: M.Eermak BIG THX, BOLO TO V TYCH BODKACH, NENAPADLO MA TO, DIKES MOC, ale aj ostatnym za snahu Mrknutí (Ganimed)
« Poslední úprava: 08. Říjen 2009, 21:12 od sellsakul » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #342 v: 08. Říjen 2009, 19:36 »

Pricina muzou byt treba ty tecky v nazvu.zkus to prejmenovat treba na IMTsmile.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
emkon
Uzivatel
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red

Zobrazit profil
« Odpověď #343 v: 12. Říjen 2009, 07:48 »

Dioda:

Dioda sviti opravdu hodne a je s bleskem srovnatelna.
Svetlo lze navic pouzit i pri nataceni videa, coz s bleskem jaksi nelze  Tongue
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #344 v: 12. Říjen 2009, 17:58 »

no mohem lepsi je mit oboji jak diodu tak blesk. Blesk na C905 je urcite lepsi nez dioda u W995.

Jinak mne stve ze fotak nema funkci redukce cervenych oci na fotkach z parby maji vsichni dabelske oci.

Jinak vcera jsem mazal jednu hru a ejhle telefon na mne po chvilce mazani vyplaznul hlasku Operace se nezdarila, soubor (nazev hry) jako by zustal, vypl a zapl jsem telefon a bylo to nastesti pryc.

Udelal jsem dve fotky jednu ve tme a druhou s diodou, chodba ma cca 3,5m fotky jsem zmensil slo jen o ukazku svitivosti diody pri foceni

uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.093 sekund, 19 dotazů.