SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244483 x)
pe.pe
Uzivatel
Telefon: SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #285 v: 20. Září 2009, 21:32 »

Dakujem ti -Ganimed za odpoved.
a tie mapy kde mozem stiahnut, kedze vyuzivam internet od operatora, tak si to mozem dovolit a chcel by som to skusit.
nemas nejaky link ? mapy slovensko, rakusko, cesko ?

aa k tomu za-rar.ovanemu suboru, nod32 mi pise nejaku infiltraciu, tak nevjem ci to mam dostahovat do konca.

takze tu operu mini skusim a videa mi povedali ze aj divx prehrava, tak som sa potesil, ale asi ma oklamali.. do kelu Sad

uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #286 v: 20. Září 2009, 21:49 »

Online mapy, nejjednodussi a nejdostupnejsi, jsou Google Maps Mobile. A protoze jsou online, tak v sobe maji logicky cely svet. Jinak s tim videem te oni sice oklamali, ale verit prodejci je taky nesmysl ze?  Mrknutí
uložena

JURO8K
Uzivatel
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #287 v: 20. Září 2009, 22:23 »

pe.pe

Eo sa tyka toho rar suboru, tak na chviÂľu vypni antivir a kÂľudne to dosÂťahuj (neboj sa, nie je to virus).  Smajlík A vidim, ze Orange ma zas nesklamal a naplnil to, co som pisal o par prispevkov vyssie (absencia Google Maps, Orange portal - to bolo jasne + dalsie Orange ,,vychytavky")... A ked si uz spomenul tie mapy, tak nebrandovana W995 sa predava s 3-mesacnou licenciou na navigaciu Wayfinder, zakazal Orange aj toto?
uložena

pe.pe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #288 v: 21. Září 2009, 05:56 »

no ale ja google maps mam, lenze nemozem pouzit satelity, takze som vzdy v odchylke 700 -1400 metrov, takze to neni presne Sad aa ja hladam nieco co ma ukaze na mapke konkretnejsie, takze asi skocim do predajne SE a spytam sa, popripade aj na Original soft a keby nesiel, tak dovod ist do orange-u a pohadat sa Smajlík

a to google maps-(vsetko som robil cez mobil). zapol som Orange World, siel som na stranku www.google.sk, tam som zadal prikaz do hladania - MAPY, potom mi vyhodilo co setko to naslo, asi cca 5-6ty prispevog bolo mapy google, tak som klikol a tam som mal hned moznost stiahnut google maps pre moj telefon, takze som stiahol, natiahlo sa to a v aplikaciach mam google maps tusim verzia 2.3.2. lenze tie satelity mi tam chybaju Sad

este takato otazka-od zaciatku v telefone mam nejaku aplikaciu- STOPAR, nieco tam je aj s gps a podobne, ale vobec to nevjem rozbehat ani nic a ani neviem na co to sluyi Cheesy

uložena
Cauchy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #289 v: 21. Září 2009, 09:12 »

Dobry den,

uvazuji o koupi SE w995. Muj hlavni pozadavek je voip telefonovani. Nikde jsme nenasel zadne tema, ktere by se voip telefonii u tohoto telefonu zabyvalo.

Chtel bych se tudiz zeptat, zda nekdo ma zkusenosti s voip pres wi-fi u w995, zda to telefon vubec podporuje, nebo zda jsou nejake java voip aplikace, ktere tento telefon podporuji. Pripadne pokud nekdo pouziva, jak slozite je nastaveni techto aplikaci nebo nastaveni primo v telefonu, pokud je k dispozici.

Dekuji
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #290 v: 21. Září 2009, 10:23 »

tak tuhle funkci nenajdes u zadneho hloupeho telefonu. Na to si porid neco s windows mobile
uložena

Cauchy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #291 v: 21. Září 2009, 10:34 »

v nejake diskuzi jsem prave nasel, ze je nekde v menu polozka "nastaveni SIP"...coz by ale nasvedcovao tomu, ze tenhle telefon by to mohl nejak zvladat.
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #292 v: 21. Září 2009, 13:34 »

Pokud vim, tak vsechny JP-8 (A200) modely, tedy i G502, maji v Jave podporu SIP. Na G502 jsem teda nenasel nic v nastaveni, ale java by mela mit k dispozici SIP API.

Praxi s tim ale nemam. Ja to nepotrebuju. Mnohem radsi pisu nez volam, takze dalsi veci z tohoto jsou pro me bezpredmetne.

Nejake java aplikace jsem uz videl. Nevim, jestli pouzivaji SIP API, nebo napriklad zpetne volani. Ja to asi nebudu zkoumat.
* http://talkonaut.com/
* http://gizmo5.com/pc/products/mobile/
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
pe.pe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #293 v: 21. Září 2009, 14:48 »

Inac, kde najdem nejake hry, alebo aplikacie na SE W995 Huh
napriklad aj youtubeplayer ? bol som v predajni SE a mali ju tam uz nainstalovanu, ale vo verzii od orange nemam, takze je nejaka taka aplikacia Huh
prosim vas o nejaky odkaz, kde by som mohol stiahnut hry, alebo aplikacie Huh
dakujem pekne
uložena
redden
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #294 v: 21. Září 2009, 16:29 »

pe-pe: pre GPS navigaciu pouzi napr Amaze alebo Nav4all ... su to dobre navigacie ale mapy stahuju z internetu...
youtube aplikacia je na origos W995 uz nainstalovana.. da sa bezproblemov najst na google... zadaj len mobile youtube player ...
na web si nainstaluj Operu Mini... a budes spokojny...

pipripade si zmen CID a preflashuj na origos FW ale tymto krokom mozes prist o zaruku...
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #295 v: 21. Září 2009, 16:47 »

tymto krokom mozes prist o zaruku...
da se to ale stejnym zpusobem vratit do puvodniho stavu takze zaruka neni ztracena.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #296 v: 21. Září 2009, 17:52 »

http://forum.semania.cz/index.php?topic=19851.msg183876#msg183876
Pry se to tyka nejen WM. Pry to nedelaji vzdy, takze ...
uložena

pe.pe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #297 v: 21. Září 2009, 20:05 »

dakujem vam krasne za pomoc Smajlík poskusam vselico mozne, len najprv nejaky odrazovy mostik som potreboval Smajlík

a ako to urobit aby som prisiel o zaruku Huh

a napr : dnes som siel do orange-u, a tam som povedal ze mi nejde wifi, teda pripojit sa na siet pripoji, ale akonahle zapnem internet, tak nepripoji a napise ze sa mam obratit na operatora, tak ja som sa aj obratil, presedel som tam 30minut bez telefonu, 3ja ludia sa na to pozerali-tych 30minut a nevedeli co je s tym ze sa mi zajtra ozvu ze si to vyzistia Sad takze take neprijemnosti...
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #298 v: 21. Září 2009, 20:34 »

Upresnim: mas v zasade dve moznosti:
1. Mit na zaruku urcitou jistotu a nedelat to.
2. Udelas to a pak trochu riskujes. Samozrejme, pred reklamaci je nutne to prehrat zpet.
Ja zvolil tu druhou variantu. Sice jsem tehdy toho vedel mene, ale ani dnes toho nelituju. Mohl jsem si totiz svobodne vybrat z asi techto dvou moznosti:
1. Chodit kazdou chvili reklamovat mobil a smirit se s tim, ze nezalohuju vse (treba java aplikace). Nejspis by to skoncilo vracenim penez. Jenze proc? Stoji mi to za to? A co budu pouzivat potom? Bude mi stacit neco s ponekud mensim komfortem, napriklad stara K320i? (Hmm, ten joystick!) Nebo si priplatim (nechci) za lepsi model, ktery mozna bude stabilnejsi? (A mozna ne.) Nebo koupit znovu a misto pouzivani mit same litani po reklamacich?
2. Risknout zaruku, ziskat par zablokovanych funkci, o neco stabilnejsi mobil a moznost zalohovat napriklad i java aplikace. A pokud se rozhodnu pro tuning, tak tim uz nejspis nic neztracim.
uložena

pe.pe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #299 v: 22. Září 2009, 22:32 »

tak si budem musiet nieco vybrat, aby mi to vyhovovalo Smajlík

a prosim vas este takuto vec. nasiel som si aplikaciu Youtube do SE, nainstaloval som to, spustil vyhladal video, obrazok z videa mi naslo, ale nechcelo spustit Sad neviete co je s tym ?
a toto mi vypise: Video was interrupted. Please restart the video. a chcem aby mi to prehravalo Sad

dakujem pekne moc Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.