SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244645 x)
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #120 v: 09. Červenec 2009, 20:14 »

nejspis snimat rytmus-pocet dob za minutu.ty jsi zkousel ladit a ukazovala se ti poloha tonu?ty mas kytaru?? Shocked
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
freezer
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson NEO silver

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 09. Červenec 2009, 20:20 »

Dobry den

Chcel by som sa spytat ze mam tento fonik doma uz dlhsiu dobu a som spokojny len ma mrzi ze cez handsfree nemozem posuvat skladby a vadi mi aj ten konektor z boku fonu. Tak si chcem kupit sluchatka s 3,5 jackom a pretacania pesniciek cez handsfree. Nasiel som vhodne handsfree Nokia HS-45, AD-54 Music headset a do nich dam stupliky co boli pribalene .

Myslite ze to bude prepinat  hudbu a prijmat hovory ked to je ina znacka. Bude to dobre fachcit . Mate niake skusenosti ?

Dakujem za odpovede

pokud jde o stylove ovladani prehravace a hovoru, doporucuju hodinky od SE. mam je a je to pohoda  Mrknutí
uložena

drive ve vlastnictvi: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver,  HTC HERO white, SE NEO silver
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 09. Červenec 2009, 20:55 »

Nemam kytaru, ale zpival jsem a zkousel klavir  Grin normalne se to vychylovalo. Beatmeter jsem zkousel davat k repraku s muzikou a nic.
uložena

emkon
Uzivatel
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 11. Červenec 2009, 21:14 »

Tak jsem uz par dnu sÂťastnym majitelem W995, a tady mam par postrehu:

1. Konstrukce telefonu
Telefon se opravdu povedl, je to muj prvni mobil, ktery nevrze a ktery vypada bytelne. Je opravdu velmi maly. Mensi, nez se jevi na fotkach. Telo je kovove, nebo se tak alespon jevi. Na zadni strane je kovovy stojanek, ktery spise pouzivam jako efektni poutko.

2. Barva
Poridil jsem cerveny, v ruce vypada paradne. Nebojte se jit do jinych barev, nez je cerna.

3. Displej
Je opravdu veliky, za beznych podminek zobrazuje paradne. Problem ale ma na primem slunci, to je pak na nej spatne videt. Vyhrady mam ke svetelnemu senzoru, ktery reguluje intenzitu jasu. Je to sice dobry napad, senzor reaguje opravdu rychle, ale kdyz se pohybuji po mistnosti s umelym osvetlenim, tak displej viditelne pohasina ci se rozsvecuje (hlavne pod zdrojem svetla). Na zhasnutem displeji ale neni videt vubec nic, ani sporic s hodinami!

4. Tlacitka
Jsou daleko od sebe, nehrozi preklik, stisk je jisty. Bocni tlacitka jdou mackat pomerne ztuha, nahodne stisknuti nehrozi. Na numericke klavesnici se mi ale pise docela spatne, protoze tlacitka jsou umisteny az u spodniho okraje telefonu, a telefon musim drzet neprirozene u dolniho okraje. Nejlepsi mobil na psani SMS, co jsem kdy mel, byl SE K810i.

5. Fotoaparat
Zde je jedno velke zklamani. Rozliseni 8Mpix je sice hezka vec, ale fotografie jsou blede, a az po uprave urovni barev v Photoshopu teprve vypadaji dobre. Škoda je take chybejici krytky cocky fotoaparatu. Eocka je sice mirne zapustena pod otvor zadniho krytu, takze prime poskrabani pri slusnem zachazeni nehrozi, ale krytka je krytka. Stabilizator obrazu ale funguje dobre, a doporucuji jej pouzivat pri fotografovani. Pri nataceni nestatickeho videa stabilizator zpusobuje cukani obrazu, takze natacim bez nej. Kvalitu videa ale musim pochvalit, zde jsem spokojen. Obraz neni rozostreny ani kostickovany.

6. SMS
Klavesnice, jak jsem jiz vyse uvedl, me moc nevyhovuje. Ale jinak sprava zprav je propracovana. Krome obvyklych slozek s odeslanymi, prijatymi, a ulozenymi SMS, zde najdete slozku "Konverzace". Zde jsou vsechny zpravy od/pro jednoho kazdeho cloveka slozeny chronologicky do jedne zpravy. Takze pokud vam prijde od nekoho SMS, priradi se k ni vsechny jeho, a vase zpravy pro nej, takze vidite veskerou konverzaci s tim konkretnim clovekem pekne chronologicky pohromade.

7. Walkman
Tak tohle je opravdu to nejlepsi v W995. Perfektni sprava souboru, moznost nastavit cokoliv jakkoliv. Mobil hraje slusne a HLASITI i pres vlastni repracky. Sluchatka dodavana s mobilem hraji slusne, jeste lip mi ale hraly sluchatka z iPodu. Stejne tak hraji dobre i bezne aktivni 2.1 reproduktory pripojene pres jack. FM radio ma slusnou citlivost, a je jedno, zda mate sluchatka/reproduktory pripojene pres Jack nebo pres systemovy konektor.

8. Wi-Fi
Opet velka pochvala! Dostupne site najde okamzite, pripoji se rychle. Pokud mate siÂť chranenou heslem, nastavite si tuto siÂť jako oblibenou (oblibenych muze byt libovolny pocet), abyste nemuseli pokazde zadavat heslo. Jednu siÂť si muzete oznacit jako preferovanou, kam se mobil pripoji vzdy, pokud je k dispozici. Pri wi-fi pripojeni internet opravdu slape. Soubor ve formatu mp3 o velikosti 4,5MB jsem stahoval 10 sekund, to je temer 500kbps. Stahovat vice souboru soucasne najednou ale nelze. Zajimave je, ze s prohlizecem v mobilu bez problemu funguje testovani rychlosti internetu pres webove speedmetery, a to vcetne doby odezvy.

9. GPS
Zde se vetsinou neobejdete bez datoveho pripojeni, protoze se veskere mapy nacitaji z internetu. Je zde nekolik GPS aplikaci:
Google maps - to je klasicka mapa a fotomapa s moznosti priblizeni/oddaleni se zobrazenim vasi aktualni polohy. Modul GPS vam vzdy napise, s jakou presnosti ukazuje vasi polohu, a to s presnosti na 10m, 30m, 50m, atd... Pokud se pohybuji na otevrenem prostranstvi bez zaruseni, modul GPS trefi moji polohu az neuveritelne presne (i do 2m). Horsi je to ve meste, kde napriklad cloni budovy. Tam je bezny rozptyl i 30 metru.
Dalsi aplikaci je Wayfinder - to je klasicka navigace pro presun z bodu A do bodu B. Cil trasy se vyhleda zadanim nazvu do vyhledavace, pripadne presunutim kurzoru na konkretni misto na mape. Pak zvolite, zda pujdete pesky nebo pojedete autem. Wayfinder si spocita trasu a stahne mapu a pak muzete vyrazit i bez pripojeni k internetu. Zvolit si muzete 2D/3D zobrazeni a denni/nocni rezim a zoom. Krome zobrazeni na displeji je zde i hlasove navadeni v cestine (po sto metrech odbocte vpravo, ..., odbocte vpravo ted, ...). Prijemnym prekvapenim je hlaseni o umisteni dopravnich kamer na trase.
Dalsi aplikaci je Stopar - tu jsem zatim nezkousel. Jako jedinna nepotrebuje datove pripojeni, jen signal GPS. Po pripojeni meri vzdalenost, rychlost, a kresli mapu a dela statistiky.
Co se tyka pripojeni  W995 k GPS, tak hodne zalezi na tom, kde se nachazim. V otevrene krajine se pripojim temer okamzite, v ulicich mesta to trva i 3 minuty. 

10. Zhodnoceni po tydennim pouzivani
- Walkman je spickovy, konektor jack je k nezaplaceni, dodavana sluchatka jsou slusna,
- fotoaparat je pouze (pod)prumerny, absence blesku, krytky, kvalita natoceneho videa je ovsem nadprumerna,
- vyborny velky a jemny displej
- s GPS si vyhraje kazdy hracickar, ale chtelo by to i offline mapy,
- Wi-Fi je k nezaplaceni,
- 8GB pameÂťova karta byla v cene, karta je pristupna az po odklopeni zadniho krytu,
- klavesy maji jisty stisk a jsou spravne daleko od sebe, numericka klavesnice je ovsem uz hodne dole, takze se mobil hur drzi v ruce,
- v menu je polozka "Nastaveni SIP", v navodu se o tom nic nepise, ale predpokladam, ze by to mohlo umet volat pres VoIP operatora,
- telefon podporuje prehravani videi z Youtube, ovsem me se s defaultnim nastavenim videa neprehravaji, mam jen cerne okno prehravace a pod nim se normalne odpocitava cas, jako by to normalne jelo... Zkousel jsem to jen pri pripojeni pres Wi-Fi. Kdo vite co s tim, prosim poradte.
- cena 9.899,- (kamenna prodejna mobilky.cz)
- design si zhodnoÂťte sami, me osobne se ale takova mala soumerna cihlicka libi Smajlík

Pokud mate dotazy, rad je zodpovim (v ramci moznosti).

PS: Nekdo se tady dotazoval na internetovy obchod Hypermobil.
Ja u nich objednal mobil, ktery meli uveden jako skladem na prodejne. Po 14-ti dnech, a nekolika urgencich mi napsali e-mail, ze telefon prave odeslali pres PPL. Nic mi neprislo. Dalsich 14 dnu jsem se je pokousel zastihnout na jejich hotline, marne. Nekomunikovali ani pisemne. Tak jsem to vzdal, a telefon koupil jinde.
Prectete si recenze tohoto obchodu od 350ti uzivatelu na portalu heureka.cz, a udelejte si vlastni nazor.
uložena
zoombaby
Uzivatel
Telefon: SE K800i, SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 11. Červenec 2009, 21:27 »

Nevim jestli sis pomohl s mobilky.cz Undecided
uložena

SE C905 Black, 8 GB Memory stick micro, reproduktor MAS-100
SE K800i Black
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 11. Červenec 2009, 21:37 »

emkon

Vyborne zhodnoceni pro pripadne zajemce!

Telefonek jsem mel uz konecne v ruce - a musim souhlasit - vyborne zpracovany, pevny, dokonce bych si dovolil rict, ze jsem nezaznamenal nejakou napadnou vuli pri vysunute horni casti (daleko lepsi dojem, nez treba u C905...)

Prisel mi i vcelku tenonky (nazivo)

Disajnove se jednoznacne povedl.

Klavesnice mi byla sympaticka (opet se musim opakovat - lepsi pocit - nez u kolegy C905) - tlacitka pekne oddelena - dobre se mi mackala.

Nad dispelejem a jeho rozmery jsem jednoznacne zasl Mrknutí

Co se tyka kvality foto - zkousel jsi telefonek prohnat pres SEUS? Je pro nej nova verze FW Smajlík

Jinak  - opravdu absence krytky je znat - ale je to Walkman a se vsim, co nabizi - mu tento nedostatek jiste odpustime Mrknutí

Horky kandidat - na meho prvniho Walkmana Smajlík

Jak se Ti jevi vydrz baterie? I kdyz je zatim brzy hodnotit Smajlík
« Poslední úprava: 11. Červenec 2009, 21:43 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
emkon
Uzivatel
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red

Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 12. Červenec 2009, 19:23 »

Dalsi postrehy s W995:

- Nejde nastavit delka doby sviceni displeje od posledniho zmacknuti klavesy, stejne tak dekla zobrazeni sporice, nebo jsem to nikde v menu nenasel.
- Prisvetlovaci dioda lze zapnout jako svetlo z menu v Organizatoru. Nastavil jsem si svetlo pod zalozku rychleho spusteni (Vlastni zkratky).
- Kalkulacka obsahuje i prevodnik jednotek, jako napr. palec, yard, mile, galon, pinta, unce, libra, teplota ve °F, na metricke (evropske) jednotky.
- Testoval jsem rychlost internetu (u pripojeni pres Wi-Fi): Vetsi soubory jsem do mobilu stahoval rychlosti okolo 350 kB/s (cca 2800 kbps), ale predpokladam, ze maximalka bude daleko vyssi.
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #127 v: 12. Červenec 2009, 20:18 »

Delka podsviceni displeje + delka zobrazeni sporice nejdou nastavit u zadneho "hloupeho" SE...
Volba Svetlo v Organizatoru jenom potesi - naposledy jsem si tohoto luxusu uzival s D750i Smajlík

Proste - kdyz to vyjde - tak se stanu majitelem tohoto cool telefonu - co jsem tak videl, zkusil, precetl - vychazi mi opravdu velmi dobre!

Edit: Dotaz - funguje radio bez pripojenych sluchatek (fastport), v pripade ze bych pouzil sluchatka pripojena do 3,5mm jack (tipoval bych , ze ne - ale rad si necham tento nazor vyvratit)
« Poslední úprava: 12. Červenec 2009, 21:21 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Joza
Anonym
« Odpověď #128 v: 12. Červenec 2009, 21:24 »

Ohledne fotoaparatu - i pro me se jedna o zatim nejvetsi zklamani na celem telefonu, nepomohl ani novy firmware, ani vetsi hrani si s nastavenim, kvalita snimku je proste stale relativne slaba a daleko za ocekavanim. V soucasne dobe foti zakladni Cybershoty ( C510 a C702) lepe. Jinak telefon jsem v poslednich dnech nekolikrat flashoval pres SEUS a zaujala me jedna vec. Jak jsem jiz psal v clanku, novy firmware ma po stazeni cca 97 MB. Tak nejak automaticky jsem zvyknuty na to, ze kdyz pak FW preinstalovavam (neni k dispozici novejsi verze), telefon jiz nic nestahuje a pouzije firmware stazeny v Pc. Proto me velmi prekvapilo, kdyz se zacalo stahovat 29 MB. Po stazeni se FW normalne nainstaloval a telefon je funkcni. Ze zvedavosti jsem telefon obratem znovu pripojil na SEUS a znovu preinstaloval firmware. A opet se nove stahovalo 29 MB. Napada vas nejake vysvetleni? Me moc ne. Zde prikladam obrazek, ze nekecam Smajlík

uložena
emkon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 12. Červenec 2009, 21:58 »

Radio:
Radio funguje normalne, i kdyz jsou sluchatka pripojeny pres jack (a systemovy konektor je volny). Vyzkouseno se sluchatky, i s aktivnimi repraky 2.1.

Youtube:
Uz jsem to rozchodil, a videa se mi prehravaji, a problem nebyl v mobilu. V nastaveni Wi-Fi, v zalozce "informace" se podivejte, jakou IP adresu vam pridelil vas router, napr. 192.168.1.101. Tuhle adresu zadate v nastaveni vaseho routeru v zalozce DMZ (demilitarizovana zona) a povolite ji.

FoÂťak:
Blede fotografie se daji dodatecne upravit primo v mobilu prostrednictvim volby "Photo fix". A dost to pomuze.

Podsviceni displeje:
Sporic displeje je tedy k nicemu, kdyz je videt jen 12 sekund. Po zhasnuti displeje na nem neni videt vubec nic. Zlatej (a to doslova!) SE K810i, na nem byly po zhasnuti videt hodiny velmi dobre.

Prisvetlovaci dioda:
Volba svetlo je identicka, jakou znate napriklad z K750i: Zapnuto, Zapnuto na 1 min., SOS, a Vypnuto
uložena
joginko
Anonym
« Odpověď #130 v: 14. Červenec 2009, 12:52 »

Dobry den rozmyslam o zakupeni k tomu to fonu stereo Bluetooth headset  typ Sony Ericsson HBH-DS205 ake mate s nimi skusenosti a maju ovladacie prvky ako zastav hudbu alebo dalsiu pesnicku  A hlasitost hudby je aka ?
uložena
edatreat
Uzivatel
Telefon: SE K610i, N E51

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 16. Červenec 2009, 10:09 »

Tak jsem si dnes chvili hral s W995 a muj postreh: nijak zvlasÂť me neuchvatil, ale je to celkem pohledny kousek, perfektne zpracovany, se spoustou funkci a dostatecne velikym displejem. Jako podstatny zapor vidim a stale nechapu, proc dodnes neni u SE moznost zamknuti telefonu pod heslem. Preci jen ma dnes snad kazdy v telefonu stovky udaju, napr. kontakty s adresami apod. A predstava ztraty telefonu se vsemi temi udaji, nim moc.. Ja tedy nikdy telefon neztratil, ani mi nebyl zcizen, ale podle toho co ctu na netu, tak jde o dost velke mnozstvi ztrat a kradezi mobilu. Jeste malinko postradam aktivni pohotovostni dislej, ale ten se pry uz chysta v dalsich modelech SE.
« Poslední úprava: 16. Červenec 2009, 11:10 od edatreat » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #132 v: 18. Červenec 2009, 17:54 »

Aktivni pohotovostni displej (respktive jeho nahradu) lze ziskat doinstalovanim Java aplikace...
Jinak velka recenze tohoto telefonu vyjde pravdepodobne v polovine nasledujiciho tydne na webu Mobilmanie  Mrknutí
uložena
Hangman
Uzivatel
Telefon: Vodafone Smart II a SK17i Black

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 18. Červenec 2009, 18:02 »

Tak jsem si po dlouhem rozhodovani tento telefon objednal a hned jak dorazi, napisu postrehy.
uložena

T630->T105->T290->K310->K320->K550->W900->V630->W810->K850->G900->C702->T700->W995->W715->U20i->HTC BUZZ Wildfire + M600i->E10i->W595->W580->Samsung Galaxy Ace->C902-> C905->SK17i Black + Vodafone Smart II
321654
Anonym
« Odpověď #134 v: 18. Červenec 2009, 19:11 »

Hangman jakou barvu?

jinak ostatni piste sem taky jaky obednavate barvy  at vime jaka je nejzadanejsi:)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 18 dotazů.