SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 248218 x)
Henkok
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #540 v: 16. Leden 2010, 16:56 »

Chci se zeptat, ten program Media Go je asi v anglictine, co?
uložena
Mr.Kev
Uzivatel
Telefon: K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #541 v: 16. Leden 2010, 18:11 »

Ano, je v anglictine.
uložena

Myslim, ze podcenujete vyhody prostych zkratek Smajlík
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #542 v: 16. Leden 2010, 18:25 »

Tak uz mam tuhle masinku par dni taky. I kdyz sem toho hodne uz cekala, tak me stejne prekvapila - tlacitka sou bezvadny, krasne mekce se mackaj(uplne akorat) a mobil je od aktualizace sviznejsi nez predtim, takze spokojenost. Puvodne to byla jakasi polska verze, ale s pomoci †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ (i kdyz sem se na to chtela vrhnout s dopomoci navodu, ale on se nedal zastavit:D) se z ni stalo neco uplne jinyho, takze mam decustomizovanej founik.Smajlík Jediny co mi prijde nedomysleny je umisteni fastportu - kdyz koukam na film, tak musim mit pripichnuty sluchatka v 3,5kovym jacku, jinak bych mela video vzhuru nohama protoze to jinak o stojanek neopru:/ Jinak oproti w580i je to zmena silena, porad bych smatala na tlacitko "zpet" ktery tady proste neni, ale to se casem podda. Wifina beha nadehrne, akorat gpsku sem este nemela kde zkusit....Takze celkove shrnuto je ten mobil na jednicku s hvezdickou, akorat s malou vytkou kolize stojanku s fastportem. Roll Eyes Este ho teda ceka par dlasich uprav, jako trosku prekopat menu a funkce tlacitek(snad nekdy:D), akorat nvm kdy se k nim vubec dostanu:)
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Henkok
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #543 v: 16. Leden 2010, 20:29 »

No tak uz jsem ho objednal pres mobilveci, mel by dorazit v utery, tak jsem zvedav Smajlík
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #544 v: 16. Leden 2010, 21:24 »

Jiz dnes mam problem zpameti vyjmenovat vsechny verejne zname moznosti tuningu. A bude hur :-)
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #545 v: 16. Leden 2010, 22:33 »

Jednoduse rozdelit-hw a sw tuning.sw rozdelis na zmeny v mainu a ve filesystemu,pak uz je to jednoduchy
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
majkii
Uzivatel
Telefon: Siemens C35i►SE T68i►Siemens CX65►BenQ-Siemens EF81►nyni SE W995 :-)

Zobrazit profil
« Odpověď #546 v: 17. Leden 2010, 22:30 »

Tak uz mam tuhle masinku par dni taky. I kdyz sem toho hodne uz cekala, tak me stejne prekvapila - tlacitka sou bezvadny, krasne mekce se mackaj(uplne akorat) a mobil je od aktualizace sviznejsi nez predtim, takze spokojenost. Puvodne to byla jakasi polska verze, ale s pomoci †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ (i kdyz sem se na to chtela vrhnout s dopomoci navodu, ale on se nedal zastavit:D) se z ni stalo neco uplne jinyho, takze mam decustomizovanej founik.Smajlík Jediny co mi prijde nedomysleny je umisteni fastportu - kdyz koukam na film, tak musim mit pripichnuty sluchatka v 3,5kovym jacku, jinak bych mela video vzhuru nohama protoze to jinak o stojanek neopru:/ Jinak oproti w580i je to zmena silena, porad bych smatala na tlacitko "zpet" ktery tady proste neni, ale to se casem podda. Wifina beha nadehrne, akorat gpsku sem este nemela kde zkusit....Takze celkove shrnuto je ten mobil na jednicku s hvezdickou, akorat s malou vytkou kolize stojanku s fastportem. Roll Eyes Este ho teda ceka par dlasich uprav, jako trosku prekopat menu a funkce tlacitek(snad nekdy:D), akorat nvm kdy se k nim vubec dostanu:)
S tou polstinou jsem to taky mel, i kdyz jsem si objednal mabil pres autorizovanyho prodejce od SE, tak mi to po preinstalaci novyho FW hodilo jako jazykovou verzi pouze polstinu a anglictinu a musel jsem si zmenit CDA. Takze asi v podstate nezalezi, jestli si koupite mobil u autorizovanyho prodejce nebo nekde z dovozu, protoze i tohle se vam muze stat vsude (alespon co se tyce FW), i kdyz by asi u telefonu urcenych pro nas trh nemelo. A myslim ze nejsem rozhodne sam,komu se to stalo.
uložena

Nokia - Genetic People
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #547 v: 18. Leden 2010, 17:13 »

no ono se to v mym pripade dalo cekat, mam ho v cerny barve, ktera u nas zatim neni. a doufam ze kdyz ho budu potrebovat nedejboze reklamovat, tak nekde sezenu puvodni CDA, pac sem si ho blbec nezkoukla:/ a bylo to customizovany ERA(?)....a CDAgenerator neni az tak chytrej sem koukala:/
« Poslední úprava: 19. Leden 2010, 07:34 od VaRo » uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Gekon
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #548 v: 19. Leden 2010, 03:23 »

Ahoj, me by zajimalo jak je na tom w995 s gps, v recenzi jsem cetl neco o presnosti 5 metru, jestli jsem to dobre pochopil tak to bylo mysleno bez pouziti a-gps a tedy nutnosti tahat data z netu, coz se mi zda po tristnich zkusenostech s C702 temer neuveritelne. Jak rychle tedy zafixuje satelity a jak presna je s vypnutou a-gps?  Dovede prehrat youtube videa v rozliseni 240x320? C702 mi prehrava videa jen v nizsim rozliseni, ktere pak maximalne roztahne na fullscreen.
« Poslední úprava: 19. Leden 2010, 03:27 od Gekon » uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #549 v: 19. Leden 2010, 10:24 »

A-gps ti nepomuze s presnejsi lokalizaci, jen s rychlejsim fixem. Videa budou stejna, to je zalezitost youtube, ne telefonu.
uložena

Gekon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #550 v: 19. Leden 2010, 12:51 »

Sas: vim, ze youtube posila videa do mobilu ve specialnim formatu 3GPP, tedy ne FLV jako do pc. I kdyz se nachazim v oblasti kde je 3G pokryti a tedy dostatecna rychlost prenosu dat, video se stahne vzdy v pidi rozliseni, pritom nevidim duvod proc by to jit nemelo, kdyz treba u Nokii to jde.
S gps nemas pravdu, zatimco pri vyuziti a-gps je docela pouzitelna a da se s ni najit i nejaka ta keska (neni nijak presna, ale o to je hledani pak zajimavejsi), tak s vypnutou a-gps je presnost velmi vyrazne nizsi, odchylka cini v prumeru 50-200 metru, s a-gps 5-20 coz je 10x tolik.     
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #551 v: 19. Leden 2010, 14:41 »

Ver si cemu chces,agps je skutecne jen pro rychlejsi zjisteni polohy.s youtube je to taky jinak-nokie totiz maji symbian a na ne existuje hodne prohlizecu,nektere umi FLASH video-napr.z youtube ti pojede v normalnim rozliseni jako na pc.zato javovych prohlizecu tolik neni a flash neumi zadny takze u youtube ti pujde 3gpp stejne tak jako tak.asi se "pocita" s tim ze ti co nemaji "chytry" telefon jsou jen bezni uzivatele bez naroku..chces vic?jdi do symbianu nebo wm!symbian nechci a wm?mam na nej finance?ne!
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
SpongeBob
Uzivatel
Telefon: SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #552 v: 19. Leden 2010, 16:18 »

Mam tady dotaz pro opravdove odborniky,

- mam k telefonu zakoupena sluchatka HBH IS800 - velka spokojenost. Pokud jsem pripojen na nektere Wi-Fi a mam soucasne zaple bluetooth, treba i nepripojena sluchatka, tak se pri prvnich 5 vterinach po zapnuti prehravani pisnicky v internich reproduktorech Wi-Fi odpoji a posleze zase pripoji da se tomu nejak predejit, neni to zrovna prakticke

- pres internet na Wi-Fi se mi neustale na youtube.com zobrazuje "PØEHRANI SE NEZDAØILO", jak se toho tedy zbavim

dik
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #553 v: 19. Leden 2010, 18:47 »

- pres internet na Wi-Fi se mi neustale na youtube.com zobrazuje "PØEHRANI SE NEZDAØILO", jak se toho tedy zbavim
Asi jedine nepouzitim WiFi, pripadne nastavenim routeru, pokud je to mozne. Nevim proc, ale zjistil jsem, ze YouTube se snazi v takovemto pripade spojeni inicializovat se strany serveru, takze pokud je mobil za routerem, je to problem, protoze ten nevi, kam to ma poslat (pocitac, mobil, telefon, ...).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Gekon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #554 v: 19. Leden 2010, 19:22 »

M.Eermak: ja verim predevsim tomu co vidim. Takove jsou moje rocni zkusenosti s gps na C702. Bez a-gps je zkratka k nicemu. Zrejme si ze satelitu nedokaze stahnout dostatek dat nebo nektere jednoduse nenajde.   
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.