SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 10:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 a kontakty v sms spravach
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: p910 a kontakty v sms spravach  (Zobrazeno 2690 x)
dragon
Anonym
« v: 23. Září 2005, 09:30 »

mam p 910 a v kontaktoch asi 400 mien...  ale ked dam pisat novu sms spravu a vyberiem primatela.. zo zlozky vse!!!! nemam tam ani polovicu kontaktov! a nijako sa k nim nemozem dostat v sms.. a musim sahat na simkartu.. neviete kde je chyba??
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 23. Září 2005, 09:43 »

skontroluj si ci mas vsechny zaznamy ve slozce "vse"(ci nemas nektere kontakty v jine slozce), anebo skopiruj znova simku do founu
« Poslední úprava: 23. Září 2005, 09:55 od peterss » uložena
dragon
Anonym
« Odpověď #2 v: 23. Září 2005, 10:19 »

ano mam.... preto tu pisem...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Září 2005, 10:27 »

no ja osobne bych vymazal vsechny kontakty z founu a znova skopiroval SIMku. Tak mne ted napadlo pri sms se zobrazi jen mobilni cisla
 Mrknutí
« Poslední úprava: 23. Září 2005, 10:30 od peterss » uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Září 2005, 11:33 »

pokud mas typ cisla jine nez mobilni tak se ti pri vyberu prijemce sms nezobrazi (pecko pocita s tim, ze nejdou posilat sms treba na pevnou)
uložena
dragon
Anonym
« Odpověď #5 v: 23. Září 2005, 12:01 »

aaaa. trefa....  na pevnou posilat neumiii.. .. hehe.. dik
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 23. Září 2005, 12:53 »

pokud mas typ cisla jine nez mobilni tak se ti pri vyberu prijemce sms nezobrazi (pecko pocita s tim, ze nejdou posilat sms treba na pevnou)
ale je to celkem skoda, protoze telecom uz umi smsku na pevnou linku poslat. Kdyz jsem mel na dovolene nastaveny whitelist a pro odmitnute volajici posilal sms, tak jsem byl prvni dva dny tak zavalen smskama eurotelu o doruceni smsky na pevnou linku, ze jsem misto sms nechal hovory jenom rejectovat:o)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 02. Říjen 2005, 21:42 »

ale je to celkem skoda, protoze telecom uz umi smsku na pevnou linku poslat. Kdyz jsem mel na dovolene nastaveny whitelist a pro odmitnute volajici posilal sms, tak jsem byl prvni dva dny tak zavalen smskama eurotelu o doruceni smsky na pevnou linku, ze jsem misto sms nechal hovory jenom rejectovat:o)
mam stejnou zkusenost. Jednou, kdyz jsem laboroval s MagicProfilesPro, zkousel jsem si na telefon volat z pevne linky v kancelari. Asi za 5 sekund po te, co jsem polozil sluchatko, mi zazvonil telefon a priserny pocitacovy hlas mi precetl mou SMS, kterou pecko odesila odmitnuvsim. Jelikoz to mam i kvuli zahranicnim partnerum dvojjazycne, nebylo to nic moc. Eestinu to zvladalo docela pekne, ale anglictina byla hruza. Kdyz uz jsem u tech MagicProfiles, je to jedna z veci, ktere me na tom mrzi a kontaktoval jsem kvuli tomu vyrobce. Libili by se mi, kdyby to odesilane SMS ukladalo do odeslanych zprav (jako to dela napr. AdvancedCall Manager), nebo kdyby to alespon generovalo nejaky list.
uložena
otas
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Říjen 2005, 21:37 »

Mam podobnou zkusenost, ke ktere jsem dosel pres nemoznost defaultniho cisla, kde pri volbe kontaktu je vzdy na prvnim miste pevna linka.Abych nemusel vzdy koleckem najizdet na mobilni cislo, tak jsem u nejcasteji volanych kontaktu prehodil mobilni cislo na pevnou linku a stejny problem byl na svete. Musel jsem to vratit, abych mohl posilat SMS:
mam stejnou zkusenost. Jednou, kdyz jsem laboroval s MagicProfilesPro, zkousel jsem si na telefon volat z pevne linky v kancelari. Asi za 5 sekund po te, co jsem polozil sluchatko, mi zazvonil telefon a priserny pocitacovy hlas mi precetl mou SMS, kterou pecko odesila odmitnuvsim. Jelikoz to mam i kvuli zahranicnim partnerum dvojjazycne, nebylo to nic moc. Eestinu to zvladalo docela pekne, ale anglictina byla hruza. Kdyz uz jsem u tech MagicProfiles, je to jedna z veci, ktere me na tom mrzi a kontaktoval jsem kvuli tomu vyrobce. Libili by se mi, kdyby to odesilane SMS ukladalo do odeslanych zprav (jako to dela napr. AdvancedCall Manager), nebo kdyby to alespon generovalo nejaky list.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910 a kontakty v sms spravach
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 14 dotazů.