SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - data a GPS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 - data a GPS  (Zobrazeno 5212 x)
Michalek
Anonym
« v: 02. Červen 2009, 19:26 »

Zdravim, potreboval bych radu mam C702 teprve kratce cca 3 dny, nemuzu si postezovat vubec nanic je nevim jak si do nej pridat JAVA aplikaci, kterou mam v PC na disku. Pres nastroj PC Suite po datovem kabelu nevim kam ji nahrat abych ji mohl v telefonu potvrdit a nainstalovat, protoze narozdil od K800i jsem nenasel v C702 spravce souboru.

A druha vec, jak presne se pracuje s GPS v C702. (operator T-Mobile)

diky moc
uložena
gandalf
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Červen 2009, 19:47 »

Spravce souboru je v menu Organizator. Aplikace nahravam pres BlueTooth nebo prilozenym USB kabelem celkem v pohode i bez PC Suite. Telefon se po natazeni aplikace sam zepta kam ji ma ulozit a pak jestli ji ma rovnou spustit.
S GPS je to pres T-Mobile taky v pohode. WayFinder je trialverze na 3 mesice a Google Maps je zdarma.
WayFinde mluvi cesky a vzdy voli nejkratsi trasu. Pokud jedu jinudy, tak neprepocitava a porad me nuti se otocit a jet puvodni trasou i kdyz uz jsem v cili :-))) GoogleMaps dokaze ukazovat za jizdy stale aktualni polohu a i ukaze smer kterym se jede. Obe aplikace pouzivaji ke stahovani map on-line pripojeni k internetu, takze to chce mit u T-Mobile aktivovany nejaky datovy tarif. Ja mam TWIST a mam aktivovany TWIST SURF za 39Kc/tyden.
uložena
Michalek
Anonym
« Odpověď #2 v: 02. Červen 2009, 19:55 »

aha :-) hehe je videt ze ho mam kratce, v organizatoru bych spravce necekal ;-) diky moc

jeste k tomu GPS takze v podstate pokud chci jakkoliv navigovat treba kdyz pojedu autem tak to neni zadarmo ale musi se platit podle tarifu?
uložena
gandalf
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Červen 2009, 20:05 »

Jojo platit... Ale nekde jsem cetl, ze se da stahnout i offline mapa pro pripad, ze se zajede autem do mist, kde neni pokryti mobilnim signalem. Akorat si sakra nepamatuju kde jsem to cetl  Undecided Taky ho mam kratce, cca 14 dnu :-)
uložena
Michalek
Anonym
« Odpověď #4 v: 02. Červen 2009, 20:30 »

supr, a jeste jednu vec na kterou jsem neprisel a jsem linej to hledat

kdyz chci dat do telefonu video v mp4 kam do kteryho adresare ho nahrat abych jsem ho mohl poustet v tom videoprehravaci v telefonu pod mediama, vs co myslim jak se da pretacet video a pauzovat apod.
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 02. Červen 2009, 22:56 »

Co treba do Videos?
uložena

jindrab
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Červen 2009, 14:24 »

Jojo platit... Ale nekde jsem cetl, ze se da stahnout i offline mapa pro pripad, ze se zajede autem do mist, kde neni pokryti mobilnim signalem. Akorat si sakra nepamatuju kde jsem to cetl  Undecided Taky ho mam kratce, cca 14 dnu :-)
Stahni si aplikaci WayfinderMaploder ten dokaze stahnout mapy do telefonu. Jinak tipy: kdyz chces aby se wayfinder porad nepodpojoval na nepripojoval na internet (typicky problem v cizine, kde sice za data platis stejne ale min. uctovaci jednotka je treba  100kb) tak pusÂť treba operu mobile a nacti nejakou stranku, Opera ti pak na pozadi v podstate drzi spojeni nekonecne dlouho ;-) a data mas za stejnou cenu. S Wayfinderem jsem maximalne spokojeny a nato ze je to java aplikace tak navigace ji celkem jde. Cena cca 2000 kc na 3 roky pro celou Evropu je si myslim umerna. Porad aktualni mapy, editace primo pres web stranky. Jinak doporucuji si stahnout posledni verzi Wayfinder Navigator a nepouzivat zabudovany Wayfinder7 platnost zkusebni verze je porad na 3 mesice aÂť pouzivas jakoukoliv aplikaci.
uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Červen 2009, 14:34 »

aha :-) hehe je videt ze ho mam kratce, v organizatoru bych spravce necekal ;-) diky moc
VzdyÂť starsi Sony Ericssony meli Spravce souboru v Organizatoru a s platformou A200 se k tomu SE vraci Smajlík
uložena

roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 16. Červen 2009, 03:41 »

Link na zaujimavu java aplikaciu, pre navigovanie http://wiki.freemap.sk/WeTravel
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - data a GPS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.