SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 17:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera mini 4.1
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera mini 4.1  (Zobrazeno 7376 x)
Hejvl
Anonym
« v: 31. Květen 2009, 09:42 »

Zdar, vzdycky, kdyz sputim Operu Mini 4.1 ve svem C702, tak mi to napise:´´Overeni certifikatu serveru selhalo. Zkontrolujte datum nastavene ve vasem zarizeni´´. Datum bych mel mit nastavene spravne, bezi mi to pres O2_Wap a nastaveni jsem stahoval klasicky z mobilu.  Pak bych se jeste chtel zeptat, jakej je rozdil mezi SEMC GPRS, O2_MMS A O2_WAP, diky moc
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Květen 2009, 10:52 »

Zvlastni. V kazdem pripade, pokud nastavis internetove pripojeni misto WAPoveho, nic tim nezkazis.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Květen 2009, 13:07 »

Presne toto se stalo kamaradovi, co ma C510. Neslo s tim vubec nic udelat, x krat ji preinstaloval, nepomohlo...az to pak jednoho dne spustil a slo to. Je to opravdu divny.
uložena

Hejvl
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Červen 2009, 17:52 »

No to je opravdu divny, ale prej  se to vyresi, kdyz nastavim neco v Nastaveni internetu, ale nenasel jsem co, nemate s tim  nekdo zkusenosti, ani operatori to nevedi........
uložena
Hejvl
Anonym
« Odpověď #4 v: 02. Červen 2009, 17:57 »

a taky je zajimavy, ze v normalnim prohlizeci mi vsechno bezi, ale Operu to stahnout nechce(4.1 ani 4.2). Napise to ´´Operace se nezdarila´´  stalo se nekomu neco podobneho???
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 02. Červen 2009, 18:05 »

No to je opravdu divny, ale prej  se to vyresi, kdyz nastavim neco v Nastaveni internetu, ale nenasel jsem co
A odkud mas tuto poloinformaci?
Jinak pokud to operation failed pretrvava, pak bych doporucil fullflash (viz UTFSE).
uložena

Hejvl
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Červen 2009, 18:19 »

Øekli mi to na O2- placene podpore(14141), jeste stacili rict, abych si vytvoril vlastni datovej ucet, nez mi dosel kredit........
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 02. Červen 2009, 18:28 »

Jestli to nebude to, co jsem psal - pouzit internetovy a ne WAPovy ucet. Ale nejsem si jist, ze to pomuze.
K tomu "operace se nezdarila": jak to instalujes? Z webu?
Ad podpora: to Vodafone ma (pokud uzivatel nechce jinak) neplacenou podporu.
uložena

Hejvl
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Červen 2009, 20:12 »

Stahuju ji z prohlizece, kterej je integrovanej v C702 a nejde to nainstalovat. A k tomu vodafonu, pokud bych tam volal z O2 cisla, tak to asi bud platit. V Nadtaveni internetu -- Pripojit pomoci --- mam tam SEMC GPRS, O2_WAP, O2_SMS a v nastaveni Datoveho toku mam totez, co tam mam dat??? Nebo si mam vytvorit svoje vlastni???A co tam mam vyplnit??? diky moc
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 02. Červen 2009, 20:41 »

To stahovani je zvlastni, pokud nepomuze restart, doporucuji fullflash.
Nastaveni najdes treba na http://www.cz.o2.com/mobile/cz/phones/mobiles/manuals/popup/index.html?typ=hscsd&phoneId=510 . (EDIT: pouzil samozrejme nastaveni Internet GPRS. CSD je predevsim relikt. O EDGE ani HSDPA se zde nepise jen kvuli tomu, ze to K320i neumi, ale jinak to staci i pro EDGE a HSDPA.) Je to pro vsechny modely dost podobne a toto bylo prvni, co jsem nasel. Nastaveni datoveho toku bude asi v originale Streaming settings, coz se pouziva treba pro videa z Youtube pres Operu mini nebo vestaveny prohlizec. Nastavovat to nemusis (=neni to nezbytne pro vetsinu veci) a pokud to chces nastavit, pouzij taky internetove pripojeni.
Potom jeste muze byt nastaveni pripojeni u konkretni aplikace (cca takto: najed na aplikaci, volby, nastaveni internetu). Pokud tam bude vychozi, je to OK, pouzije se to, co mas nastaveno. Pokud tam bude vlastni, pak zvol vychozi.
Jednotlive textove popisky se mohou v oficialnim prekladu mirne lisit od meho prekladu.
Nemyslel jsem to tak, ze mas zavolat do Vodafonu, spis jsem se nad tim pozastavil. Mozna O2 nabizi placenou i neplacenou linku - pokud si to zakaznik je ochoten zaplatit, tak proc mu nevyjit vstric? Ale to je jen moje spekulace zalozena na tom, ze se mi nechce uverit, ze by O2 nemel neplacenou zakaznickou linku. Ta ma smysl v tom: "Pokud zakaznik chce utracet a zrovna u nas, je to vyborne (levnejsi nez reklama), a musime mu s tim pomoct."
« Poslední úprava: 02. Červen 2009, 20:55 od v6ak » uložena

Hejvl
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Červen 2009, 21:09 »

Diky za navod, jakmile budu mit cas, tak to vyzkousim. A jeste k tomu O2. O2 ma pochopitelne zdarma linku pro sve uzivatele, je to takova linka(*11), jak se proklikavas k operatorovi, ale Technicka placena podpora(14141, asi to nepatri pod O2) je placena. Zatim dik
uložena
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 07. Červen 2009, 09:33 »

a taky je zajimavy, ze v normalnim prohlizeci mi vsechno bezi, ale Operu to stahnout nechce(4.1 ani 4.2). Napise to ´´Operace se nezdarila´´  stalo se nekomu neco podobneho???
to sa mi stava zakazdym, ked dam "novy" soft. neviem preco. staci par hodin pockat a uz to ide pekne. najlepsie si instalacky dat na pamatovku a odtial potom instalovat
uložena

Hejvl
Anonym
« Odpověď #12 v: 12. Červen 2009, 16:27 »

Tak problem je vyresen. Tem, kteri meli podobne problemy doporucuju, aby si zkontrolovali datum a cas a spravne nastavili casova pasma a hlavne, aby si nastavili internetovy profil na SEMC GPRS (jen u O2), protoze na jinym profilu mi to nebezi. Jen bych se jeste chtel zeptat k cemu je Povoleni M9stniho pripojeni?Huh dik
uložena
zoombaby
Uzivatel
Telefon: SE K800i, SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Červen 2009, 15:11 »

Zdravim, kdyz mam zapnutou wi-fi a jsem pripojen k siti a mam v opere mini vprotokol vybran pripojeni "Sokcet". Pripojuje se mi telefon pres w-fi, ze?
uložena

SE C905 Black, 8 GB Memory stick micro, reproduktor MAS-100
SE K800i Black
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 15. Červen 2009, 15:18 »

Na tom by to nemelo zaviset. Dulezitejsi je nastaveni pripojeni. Ja pouzivam takovy trik: povolil jsem si v datovem uctu dotaz na prihlaseni => pokazde, kdyz se chce pripojit na internet, dozvim se to. Takto to muzes overit. Jen predem zkontroluj, ze nejsi jiz pripojen (ikonka).
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera mini 4.1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 16 dotazů.